Προς το περιεχόμενο

7900gs poia apo tis 2

aaaaaa!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

675 core χωρίς mod δεν πάει με τίποτα τα 600 με το ζώρι χωρίς mod οποιος έχει όρεξη για mod εδώ είμαστε :P για του λόγου το αληθές να τα clock's μου για 24/7 με την έβγα πάει και 750 bencharei άνετα btw με αυτό είμαι και εγώ μέχρι να μπεί στο water loop προσωπικά τις έχω αλλάξει και το Bios για να κάνει boot με 650/850 μιας και η 7900 δεν είναι κάρτα που εκμεταλλεύεται μεγάλο bandwidth από τις μνήμες τις οποτε από 800 μέχρι 1000Mhz δεν έχει μεγάλη διαφορα

τα υλικά για τα mod οποιος θέλει είναι

5 ακιδογραμμές

ένα trimer ακριβειας 25 στροφών 10KΩ

κολλητήρι

μια παλιά καλωδιοταινία για ide δίσκους

76940049qz3.jpg

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δύσκολο πια είναι να βάλεις ?

αν σε παίρνει για 12άρει ανεμιστήρα βάλε καλύτερα τέτοιον και για τον θόρυβο και για την αποδώσει αν πάλι θες να κανεις το mod και δεν μπορείς έλα μια μέρα από εδώ με την κάρτα παραμάσκαλα ;) αργότερα θα σου βγάλω και την δικη μου κάρτα φωτογραφία να δεις δεν είναι τίποτα δύσκολο

max stable o/c πόσο έβγαλες ?

Δημοσ.

υπολόγισε ένα κόστος 3-4 euro μονο για τα υλικά που θα χρειαστείς πας τα αγοράζεις και έρχεσαι από εδώ οποτε θες :) κολλητήρι μην πάρεις έχω :mrgreen:

Δημοσ.

Φίλε takos και εγώ με την zalman (χωρίς vmod και 550/700 24/7) στους 46 βαθμούς κολλημένος είμαι. Τα αξίζει τα λεφτά της...

Δημοσ.
yheap η msi ναι αλλα αν έχεις σκοπό το oc θα χριστείς να την αλλάξεις

Όχι, μόνο την αθόρυβη λειτουργία.

Δημοσ.

δε μου λετε ρε παιδια την 2900ΧΤ ποσο μπορω να την κλοκαρω?μπορω να της αλλαξω την ψυκτρα που εχει?και να βαλω αλλη??

Δημοσ.
τότε για εσένα είναι μια χαρά ;) αλλα και πάλι με τις 35άρες που έχουμε για καιρό δεν θα είναι και ότι καλύτερο για την κάρτα σου

Δεν την έχω πάρει ακόμα, κατά το φθινόπωρο θα αγοράσω το σύστημα που θέλω.

Δημοσ.
δε μου λετε ρε παιδια την 2900ΧΤ ποσο μπορω να την κλοκαρω?μπορω να της αλλαξω την ψυκτρα που εχει?και να βαλω αλλη??

η ψυκτρα αλλάζει σίγουρα αλλά με τι ? δεν νομίζω να έχει βγει κάτι άξιο ακόμα εκτος από νερό για το ο/c φιλε μου δεν έχω ιδέα make the test ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...