Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα Windows

Purple_Haze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατευθείαν στο θέμα:

Πριν καιρό έβαλα windows xp black edition. Ολα καλά όλα ωραία μέχρι πριν 15 μέρες που, μόλις πήγαιναν να φορτώσουν τα windows, μου έβγαλε μηνυμα: "ο κωδικός λείγει σε 15 μέρες.Θα θέλατε να τον αλλάξετε? "... εγώ επέλεξα οχι και συνέχιζα στα windows κανονικά. Δεν ασχολήθηκα εκείνες τις μέρες, μετά πήγα και διακοπές με αποτέλεσμα σήμερα να λήξει ο κωδικός και να μη μπορώ να μπώ. Το θέμα είναι οτι ποτέ δεν έβαλα κωδικό, ποτέ δε κλείδωσα οποιοδήποτε pc μου και φυσικά δε ξέρω τον παλιό κωδικό

Μήπως στην εγκατάσταση των xp black edition μπήκε αυτόματα και κάποιος κωδικός? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Μπορώ να μπώ στα win και να τον αλλάξω με κάποιον άλλο τρόπο?

Επαναλαμβάνω, δεν έχω βάλει ποτέ κωδικό στα win, μια μέρα όμως με ρωτούσε αν θέλω να τον αλλάξω και σήμερα δε μπορώ να μπω γιατί εννοείται οτι δε ξέρω ποιος είναι ο παλιός :???:

Παρακαλώ κάθε βοήθεια.... ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν είχες τα Updates ενεργοποιημένα τότε κατέβηκε το Windows Genuine Advantage και... Υπάρχει όμως λύση. Για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να σου δοθεί εδώ.

Δημοσ.

Ναι ενεργοποιημένα είχα τα updates... Δε μου πήγε στο μυαλό καθόλου για το genuine advantage. Δε πιστεύω πως την πάτησα από αυτή τη βλακεία... Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κλειδώματα και πάντα τα updates τα χα απενεργοποιημένα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση firewalker, θα κοιτάξω να βρώ τη λύση κάπου αλλού. :-)

Δημοσ.

Το αστείο πάντως για τα Vista (που τα χω πειρατικά σε Ultimate) δεν μπορεί να εξακριβώσει σωστά το Genuine advantage αν είναι πειρατικά, ακόμη τουλάχιστον, ίσως η Microsoft μας ετοιμάζει εκπληξούλα με το τελικό sp1.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Τι μπορώ να κάνω τώρα? Μπορώ να μπώ στα win και να τον αλλάξω με κάποιον άλλο τρόπο?

Επαναλαμβάνω, δεν έχω βάλει ποτέ κωδικό στα win, μια μέρα όμως με ρωτούσε αν θέλω να τον αλλάξω και σήμερα δε μπορώ να μπω γιατί εννοείται οτι δε ξέρω ποιος είναι ο παλιός :???:

Παρακαλώ κάθε βοήθεια.... ευχαριστώ!

Καιρός να αγοράσεις το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...