Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να δω εάν έχω γραμμή DSL;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, παιδιά, θέλω να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή DSL στο σπίτι μου, είχα κάνει μεταφορά και με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι το σύστημα δείχνει ότι έχει γίνει η μεταφορά. Μπορώ να βάλω το ρουτερ απλά στην πρίζα του τηλεφώνου και να δω αν σταθεροποιείτε το λαμπάκι του DSL, (το έχω κάνει αλλά δεν μένει σταθερό); , χωρίς να το συνδέσω στον Η/Υ(διότι είναι μακριά και μου λένε ότι το καλώδιο του τηλεφώνου πρέπει να είναι λιγότερο από 3 μετρά); Ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο; Ευχαριστώ

Δημοσ.

an exeis router, an to valeis panw akoma k an den einai sindemeno me to pc, auto tha meinei monima anameno an einai energopoiimeni i grammi. tora giati den menei monima anoixto, koita an exeis stis grammes tilefona xoris filtro, sinagermous k tetoia.. pstn grammi den einai?

Δημοσ.
an exeis router, an to valeis panw akoma k an den einai sindemeno me to pc, auto tha meinei monima anameno an einai energopoiimeni i grammi. tora giati den menei monima anoixto, koita an exeis stis grammes tilefona xoris filtro, sinagermous k tetoia.. pstn grammi den einai?

Ναι pstn ειναι αλλα ξερεις forthnet ειναι αυτη και πραγαμτικα εκει μεσα ο καθένας ειναι το μακρυ και το κοντο του, οτι του καπνισει λεει ο καθενας παίζει να μην εχει γινει τπτ, με ταλαιπωρούν απο το Πάσχα. Να στε καλα παντως.

Δημοσ.

και η ασχετη: γιατι το καλωδιο του τηλεφωνου δε πρεπει να ειναι παραπανω απο 3 μετρα?? εγω χρησιμοποιω καλωδιο τουλαχιστων 6 μετρα που ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δνε υπάρχει με 3 μέτρα καλώδιο ή παραπάνω.

Δηλαδή στα 100άδες μέτρα καλωδίου που διασχίζουν τις γειτονιές μας μέχρι να έρθουν σπίτι μας,τα 3 μέτρα είναι το πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...