axlgol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Γεια χαρά, παιδιά, θέλω να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή DSL στο σπίτι μου, είχα κάνει μεταφορά και με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι το σύστημα δείχνει ότι έχει γίνει η μεταφορά. Μπορώ να βάλω το ρουτερ απλά στην πρίζα του τηλεφώνου και να δω αν σταθεροποιείτε το λαμπάκι του DSL, (το έχω κάνει αλλά δεν μένει σταθερό); , χωρίς να το συνδέσω στον Η/Υ(διότι είναι μακριά και μου λένε ότι το καλώδιο του τηλεφώνου πρέπει να είναι λιγότερο από 3 μετρά); Ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο; Ευχαριστώ
gung--ho Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 nai des apla to lampaki. den xreiazete ypologistis
kallair Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 an exeis router, an to valeis panw akoma k an den einai sindemeno me to pc, auto tha meinei monima anameno an einai energopoiimeni i grammi. tora giati den menei monima anoixto, koita an exeis stis grammes tilefona xoris filtro, sinagermous k tetoia.. pstn grammi den einai?
axlgol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 an exeis router, an to valeis panw akoma k an den einai sindemeno me to pc, auto tha meinei monima anameno an einai energopoiimeni i grammi. tora giati den menei monima anoixto, koita an exeis stis grammes tilefona xoris filtro, sinagermous k tetoia.. pstn grammi den einai? Ναι pstn ειναι αλλα ξερεις forthnet ειναι αυτη και πραγαμτικα εκει μεσα ο καθένας ειναι το μακρυ και το κοντο του, οτι του καπνισει λεει ο καθενας παίζει να μην εχει γινει τπτ, με ταλαιπωρούν απο το Πάσχα. Να στε καλα παντως.
heatwave Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 και η ασχετη: γιατι το καλωδιο του τηλεφωνου δε πρεπει να ειναι παραπανω απο 3 μετρα?? εγω χρησιμοποιω καλωδιο τουλαχιστων 6 μετρα που ειναι το προβλημα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Κανένα πρόβλημα δνε υπάρχει με 3 μέτρα καλώδιο ή παραπάνω. Δηλαδή στα 100άδες μέτρα καλωδίου που διασχίζουν τις γειτονιές μας μέχρι να έρθουν σπίτι μας,τα 3 μέτρα είναι το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.