pmandd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Αυτό που θέλω να ρωτήσω σχετίζεται με τη δυνατότητα πληρωμής διαφόρων λογαριασμών μέσω e-banking με χρέωση του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού. Συγκεκριμένα, αφού δοθεί η εντολή και γίνει η πληρωμή (πχ λογαριασό τηλεφώνου, adsl κτλ), στέλνουν μετά από την τράπεζα καμιά απόδειξη; Και αν ναι, μετά από πόσο καιρό (κυρίως ενδιαφέρομαι για την τράπεζα Πειραιώς). Ευχαριστώ.
gemini235 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Απ'οσο γνωρίζω απόδειξη δεν στέλνουν μιάς και υπάρχει η επιλογή της άμεσης εκτυπωσής της αμέσως μετά την συναλλαγή. Το μόνο που στέλνουν είναι ο αναλυτικός του μήνα αν δεν κάνω λάθος.
Ros_Original Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Και εγώ από όσο ξέρω υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της απόδειξης είτε εκείνη την στιγμή είτε αργότερα μέσα από τις συναλλαγές σου (archive) και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να πιστοποιήσεις ότι πλήρωσες τους λογαριασμούς.
novice21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Σου δινει ηλεκτρονικη αποδειξη με αριθμο συναλλαγης,την κανεις save σε καποιο φακελο που θα κρατας τις αποδειξεις (backup),η εαν εχεις να ξοδευεις λεφτα για μελανια,την εκτυπωνεις.Παντως εγω συναλλασομαι με e-banking,με τρεις τραπεζες,εδω και 3 χρονια,και δεν ειχα ποτε προβλημα. Βεβαια κανω παντα backup,τις αποδειξεις,καθως και τις κινησεις λογαριασμων, ετσι για τον....φοβο των Ιουδαιων.Και ετσι εχω γλυτωσει απο τις ουρες στα ταμεια.Και οχι μονο με τραπεζες,αλλα και με αλλες υπηρεσιες. Πχ,Εφορια,υπουργεια,πιστοποιητικα,κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.