kallair Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σας, μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο πάνω στο θέμα μου κ είναι κάτι που το χρειάζομαι άμεσα. ένας φίλος μου του τελειώνει η στρατιωτική άδεια κ θέλει να αγοράσει ένα φορητό dvd dvd player όπου να μπορεί να αναπαράγει divx ταινίες με μη ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. βρήκα κάποια μοντέλα αλλά δεν ξέρω αν παίζουν τους υπότιτλους κ το παιδί σε 1-2 μέρες φεύγει. όποιος μπορεί να βοηθήσει λέγοντας μου ποιο φορητό έχει τις παραπάνω ικανότητες κ από που το πήρε, θα μου έκανε μεγάλη χάρη. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
marios1957 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Πριν κανα δυο χρόνια μιλάγαμε γι αυτό και κάπου αναφέρθηκε ένα πειραματικό f/w,το οποίο βλέπω εξαφανίστηκε σε κάποιο updt.Ψαχτείτε με το Δημήτρη (Saint.Zv) και κάπου,σε κάποιο Κόντινετ θα βρεθεί.
Asxetius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τσέκαρε το LG DP181BP Οταν όλα τα LG παίζουν ελληνικούς υπότιτλους, μπορεί να παίζει και αυτό. Tσέκαρε και αυτό το post
lpat2001 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δες το LG 271 ..ειναι φορητο με πολυ καλη οθόνη και υπαρχει στα 150 ευρω σε διαφορα ιντερνετικα μαγαζια... Παιζει πολυ καλα τους ελληνικους υπότιτλους και εχει και USB που μπορει να παιζει κι απο εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.