Προς το περιεχόμενο

Μεγαλύτερη CPU σε Mobo απο αυτή που παίρνει!

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω αν βάλω μια CPU μεγαλύτερη σε μια mobo θα πάθει τίποτα ;

Έχω έναν 3.2Ghz Pentium4 με 1MB cache στα 800Mhz και θέλω να τον βάλω σε μια mobo QDI Platinix 2E/333 που είναι νομίζω στα 533Mhz και απο ότι βλέπω στο Site παίρνει μέχρι 2.8Ghz NorthWood. Θα πάθει τίποτα ;

Δημοσ.

Εφόσον λες ότι είναι S478, και έχοντας υπόψην το 1MB cache, σίγουρα έχεις Preshot (:mrgreen:, sorry Prescott i meant ...) ! Ο οποίος εκτός του ότι δεν υποστηρίζεται, έχει FSB αντί για 533MHz (στο οποίο και σταματάει το support της mobo), 800ΜΗz άρα no ... Δεν έχεις και τπτ να χάσεις βέβαια ... :???:

Δημοσ.

Κανονικά άναψε αλλα δεν βλέπω σήμα στην οθόνη. Ίσως η mobo να τα έχει παίξει, Το μηχάνημα αυτό μου το χαρήσανε και θέλω να δω αν παίζει και δεν έχει πρόβλημα η mobo αλλα απο ότι βλέπω ή ο επεξεργαστής θα φταίει που δεν βλέπω σήμα στην οθόνη ή η mobo ;).

Δημοσ.

To board που έχεις από ότι λες είναι αυτό: QDI Platinix 2E/333

To συγκεκριμένο έχει chipset Intel i845PE οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να δεί τον Preskot ούτε με bullets... :)

Δημοσ.

όντως ένα update θα ήταν καλο αν και δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά κατά τα αλλα δοκίμασε και σε κανένα αλλα pc τον επεξεργαστή σου να δεις αν δουλεύει σίγουρα γιατί εγώ όταν είχα βάλει έναν στα 3ghz σε board με 533 fsb τον είδε απλά τον έτρεχε 2,66 Ghz

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ πως ίσως είναι ο επεξεργαστής τον έβαλα σε motherboad Asus P4p800-X και τα ίδια ούτε σήμα ούτε σφυρίγματα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...