sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Θελω να γραψω τα επεισοδια Λοστ σε εναν φιλο μου ο οποιος εχει ενα dvd player philips που παιζει και divx.Δεν θελω να μπλεκω με convertXtoDVD κλπ γιατι εκτος του οτι θα χρειαστουν καμια 25αρια dvd,θα μου παρει πολλες ωρες(μερες). Το προβλημα ειναι οτι τα περισσοτερα,αν οχι ολα τα επεισοδια ειναι σε Xvid κωδικοποιηση.Ερωτω λοιπον.Θα τα παιξει το dvd player,ειναι δηλαδη παρομοια κωδικοποιηση με το DivX,ή θα αρχισουν τα βασανα με μετρατροπες σε dvd????
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το πιο πιθανό είναι ότι θα τα παίξει, εκτός αν έχουν τίποτα περίεργες ρυθμίσεις στην κωδικοποίηση. Γι' αυτό πρώτα, για να είσαι σίγουρος, δοκίμασε γράφοντας ένα αρχείο σε επανεγγράψιμο. Με τους ελληνικούς υπότιτλους όμως τι γίνεται, το ψάξατε; Παίζει σωστά ελληνικά srt;
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Thnx για την γρηγορη απαντηση. Οχι δεν το ψαξαμε.Θα γραψω ενα ειναι ενα επεισοδιο σε ενα απλο cd(γιατι επανεγραψιμα dvd δεν εχω) και θα κανουμε δοκιμη.Ευχησου να παιξει Αν καποιος αλλος εχει να προσθεσει κατι,ας το κανει ...
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Eπισης,για να παιξει srt(αν παιζει) πρεπει να εχει και το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο(οπως κανει το VobSub) σωστα??
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ναι, αρχείο βίντεο και αρχείο υποτίτλων πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα. Srt λογικά παίζει, αλλά ίσως να μην υποστηρίζει ελληνικά.
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Γαμωτο.Υπαρχει κανενα κολπακι που να το διορθωνει αυτο? Εσενα σου εχει τυχει να παιζει ελληνικα??
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Έχω ένα Thompson που δεν παίζει σωστά ελληνικά srt, αλλά υποστηρίζει υπότιτλους της μορφής idx+sub, οπότε τους μετατρέπω σε αυτή τη μορφή χάρη στο Text2VobSub του "δικού" μας trustfm.
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εαν αλλαξω απλα την καταληξη σε .sub δε θα δουλεψει,ετσι?
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Όχι βέβαια, μακάρι να γινόταν έτσι. Το sub που αναφέρω πριν έχει μέγεθος 4-5 ΜΒ και περιέχει τους υπότιτλους σε μορφή εικόνων, όπως είναι και στα κανονικά dvd του εμπορίου.
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ααααα....thnx a lot για την βοηθεια. Θα κατεβασω το προγραμματακι και θα γραψω ακομα ενα dvd δοκιμης,σε περιπτωση που δεν παιζει με το αλλο....
sheik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Τελικα ειχατε δικιο.Επαιζε srt αλλα δεν αναγνωριζε ελληνικα.Τι να κανω? Δοκιμασα με το προγραμματακι του παιδιου,αλλα δεν δουλευει.Μου βγαζει ενα σφαλμα access violation κλπ κλπ και crasharei το προγραμμα. Με βλεπω προς convertxtodvd
sret Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 δες αυτο το τοπικ για τους υποτιτλους http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188674&highlight=aviaddxsubs υπ΄ οψιν οτι οι υποτιτλοι 8α φαινονται μονο στο dvd player αν υποστηριζει αρχεια με καταληξη divx και στο pc μονο με τον divx player.
accipio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δοκιμασα με το προγραμματακι του παιδιου,αλλα δεν δουλευει.Μου βγαζει ενα σφαλμα access violation κλπ κλπ και crasharei το προγραμμα.Με βλεπω προς convertxtodvd Για να μη σου βγάζει αυτό το σφάλμα, βάλε τα αρχεία που θες να επεξεργαστείς στο root directory ενός δίσκου (π.χ. στο c:\) και άλλαξέ τους το όνομα ώστε να είναι μία λέξη (αυτό το δεύτερο ίσως να μην είναι απαραίτητο).
sheik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 WOW!!!! Και γαμω τα προγραμματακια.Thnx φιλε,με εσωσες.Εχω ιδιο μοντελο με πολλα παιδια απο κεινο το τοπικ(philips 3040) και φανταζομαι θα δουλεψει μια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.