king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Η σεζον το παει παρα πολυ καλα.Πηρε δρομο το μικρο ηρθε ο κορυφαιος levon χειροτερος ακομα και απο τον μουντυ εχωσαν και την ξανθια μιλφαρα και παει αψογα.Θα χει πλακα να καταληξει με αυτην και 6 χρονια τσαμπα να παλευε για την αλλη. 1
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 χαχα, ετσι πανε αυτα.. παλευεις μια ζωη για κατι που δεν δουλευει μεχρι που βρισκεις την υγεια σου κ καταληγεις με κατι που δουλευει καλυτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 στο promo του 10ου επεισοδίου, πόσο καμένος ο Rob Lowe ρε γμτ, LOL...
king2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παρα πολυ καλο φιναλε.Αν και μετα τις 3 πρωτες σεζον χαλασε θα μου λειψει.Η εβδομη σεζον ηταν αρκετα καλη στα επιπεδα των πρωτων.
speedy23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπορει να πει καποιος πως τελειωσε η σειρα? Ειδα μονο 2-3 επεισοδια απο την τελευταια σεζον και την παρατησα.
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 πως να τελειωσει μωρε; ζησαν αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα
gamanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Από τις αγαπημένες μου σειρές. Καθυστερώ να δω το τέλος για να μην μου τελειώσει
damian1977 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το τελος επρεπε να ειχε ερθει πολυ νωριτερα!!!! Μετα τις 4 πρωτες σεζον...ειχε αρχισει να κανει κοιλια!!! Ανεπνευστο και επαναλαμβανομενο χιουμορ.....που σχεδον κουραζε!! Το εσωζαν τα μισαωρα επεισοδια 'σφηνακια'...που τα ξεπεταγε κανεις ευκολα! Η τελευταια σεζον δεν τραβαγε...και το τελος απλα απογοητευτικο!!!!Μαλον ακομα χειροτερα.....διεπεραιωτικο!! Δυστυχως!!!! Δεν πειραζει....ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια σειρα που το κανει ειναι!!!
gamanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παίζει να έχει συγκεντρωμένα κάνας θείος σας τα τραγούδια ΟΛΗΣ της σειράς; Το έχω δει να το κάνουν για Παπακαλιάτη και Άγρια Παιδιά, δεν μπορεί, κάποιος καμμένος mathafuckas θα υπάρχει. Για μένα , ίσως η πιο δυνατή σκηνή της σειράς και από τις πιο δυνατές γενικά στην TV. Ταινία μικρού μήκους από μόνη της. 1
swstost Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παίζει να έχει συγκεντρωμένα κάνας θείος σας τα τραγούδια ΟΛΗΣ της σειράς; Αν ρωτήσεις τον θείο σου για "californication season soundtrack" θα βρεις τα τραγούδια των 6 πρώτων seasons...
privateer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εδώ έπρεπε να είχε τελειώσει. http://vimeo.com/22282048 Όπως και να έχει καλά ήταν. Θα μου λείψει ο Moody 3
GreekMonkey Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πόσο γέλιο έιχε η τελευταία σεζόν; Ο Λίβον την απογείωσε απλά. Την τελείωσα την σειρά και εγώ. Πολύ καλή. Ίιιιισως και να την ξαναέβλεπα μετά απο χρόνια έτσι για το Χάνκ Μούντι ρε γαμώτο και φοβερό τυπά που υποδείεται.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πάντως τρομερή μουσική η σειρά έτσι. Αν ήταν ένα πράγμα που με ξενέρωσε ήταν αυτή η σκηνή που την επαναλάμβαναν σε κάθε επεισόδιο. Εντάξει ρε Zima έχεις ωραία βυζιά, το καταλάβαμε δε χρειάζεται να το βλέπουμε για 4 ολόκληρες σεζόν σε κάθε previously. Mόλις τελείωσα την 4 σεζόν. Εμένα μου φαίνεται πως εδώ έπρεπε να τελειώνει όπως προείπαν. Να το συνεχίσω ή χαλάει πολύ μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα