Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο και το 3ο, συνεχιζει σταθερα στο ιδιο στυλ :)

BTW εχει δει κανενας πουθενα υποτιτλουσ για το 3? η ειναι πολυ νωρις?

Δημοσ.

Το λάτρεψα, αυτήν την αδιαφορία για τα πάντα και την καφρίλα που έχουν υιοθετήσει οι νέες αμερικάνικες δραματικές σειρές (House MD, Boston Legal, Californication) την βρίσκω εξαιρετική. Είναι πραγματικά αστείο.

Δημοσ.

πολύ καλή σειρά και εγώ ελπίζω να μην το τραβήξουν διότι δυστυχώς όταν βλέπουν ότι μια σειρά αρέσει στο κοινό το τραβάνε πολύ και χάνει όλη την ουσία ...

Μου άρεσε που είδα τον DD σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο .... για να δούμε και την συνέχεια....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Showtime has given a second-season pickup to its freshman comedy series "Californication."

The premium network has ordered 12 new episodes of the half-hour series, starring David Duchovny as a novelist who moves to Los Angeles and develops a case of writer's block. Natascha McElhone co-stars as his ex-girlfriend and mother of his preteen daughter (Madeleine Martin).

The show is set to enter production on Season 2 in April for a likely summer debut.

"Californication," which airs at 10:30 p.m. Mondays after "Weeds," debuted Aug. 13. The three most recent first-run episodes are averaging 18% more viewers than the series premiere, which drew 550,000 total viewers, according to Nielsen Media Research. The series also is holding on to 90% of its "Weeds" lead-in audience Monday nights and is appealing almost equally to men and women (51% vs. 49%).

Δημοσ.

molis eida to 5to epeisodio, htan poly kalo. Showtime has done it again! Einai apo tis liges koinonikes/erotikes seires pou einai toso endiaferon. Oi writers dinoun resta, foberes atakes kai witty humour kai mesa se olh thn kafrila katafernoun na kanoun ton ducovny poly sympathitiko kai na yparxei mia glykeia "xamenh" oikogenoiakh atmosfaira. Kati san ton dexter pou einai enas sympathis serial killer! Lame ekfrash alla einai to pio "cool show" at the moment.

Mprabo sto showtime pou ftiaxnei toso anoixtomyales seires kai exei ta @@ na tis yposthrizei kai na tis ananeonei kai toso noris.

Δημοσ.

είδα κ τα 5 επεισόδια.

συμπεράσματα:

συνεχίζει να είναι κάφρικο, και με πετυχημένο χιούμορ, αλλά κάνει ένα σφάλμα! Μείωνει το γυμνό! !!:twisted:

Νομίζω ότι πήρε παράταση άλλα 12 επεισόδια για του χρόνου πάντως!

Δημοσ.

Την είδα και εγώ και μ άρεσε! Το να την τραβήξουν και άλλες σεζόν δεν είναι απαραίτητα κακό.Φαντασία να υπάρχει.

ΥΓ: Κατάλαβα γιατί άρεσε και στον paredwse.Διαφήμιση της apple είναι. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...