devil-ji Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 6x04 και 6x05 απιστευτα!! Ειδικα το 4ο!!! Καιρο ειχα να γελασω ετσι με το καλι. Motherf@k@@@@sss :cool:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 βγήκε και το 6ο χθες...
chill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Dafaq did I just see Ο Ρανκλ είναι απλά από τους πιο έπικ χαρακτήρες έβερ!!! Είμαι το ίδιο χέστης στις πτήσεις......πετάω αυτήν την Κυριακή.....TERRA FIRMA θα αναφωνήσω με το προσγειωθούμε....ΑΝ προσγειωθούμε Η Φειθ μας έδειξε την λάρα της, λίγο μπουμπ δεν θα δούμε; Κάνει κάτι μορφασμούς με το πρόσωπο η άτιμη extremely erotic, instant bonner λέμε. Δεν έχω λόγια για την πάρτι της. Στο επόμενο επεισόδιο σκάει επικό guest!!!! Αν και tbh θα προτιμούσα την πρώην του κυρίου να ερχόταν για κάποια συγκεκριμένα επεισόδια.......Ναι η queen των vamps του TB πρέπει να παρθεί από τον Hank Moody......ΜΦ εποχής (μετά Φάιθ) 2
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ενα απο τα πιο filler pointless episodes ever. Το ηξερα οτι ειχε πεσει αλλα με το τελευταιο επεσε ακομα πιο κατω. Δεν εγινε απολυτως τιποτα. 1
scullyist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λες και γίνεται κάτι τις τελευταίες 3 σεζόν τουλάχιστον. 2
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 βγήκε και το 6ο χθες... πως βγηκε το 6ο; εγω 24 βλεπω ημ/νια προβολης Λες και γίνεται κάτι τις τελευταίες 3 σεζόν τουλάχιστον. τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει; μηπως μου θυμιζει .... himym??? 1
scullyist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ^ Πέρα από κάτι 5λεπτα σε ΥΤ, δεν έχω δει ποτέ himym, οπότε δεν ξέρω δεν απαντώ =P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 πως βγηκε το 6ο; εγω 24 βλεπω ημ/νια προβοληςwho knows, εδώ βγήκαν 2 επεισόδια την προηγούμενα βδομάδα και δεν ήταν Δευτέρα (ξημερώματα)
patrickdrd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 http://showtime-cy.blogspot.gr/2013/02/k-skype.html οπως λεμε "masturbating agent"?
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 λοιπον μολις τελειωσα το 10ο επεισοδιο αλλα 2episodes μειναν και μετα τον αυγουστο η 7η?μια χαρα ηθοποιοι ολοι/ες αλλα εκεινο το *^#$* κοριτσακι μου την εχει δωσει.στις αρχες φαινοταν οκ αλλα μετα πολυ fake.αυτο που κοιταει αλλου οταν μιλαει και μονολογει με αυτη την φωνη εχει αρχισει και μου την δινει .Tεσπα,νομιζω το πειραν πρεφα οτι δεν το χει και την στελνουν για 'ταξιδι'... υ.γ. κλασης ανωτερο το entourage.
@X@ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 λοιπον μολις τελειωσα το 10ο επεισοδιο αλλα 2episodes μειναν και μετα τον αυγουστο η 7η? μια χαρα ηθοποιοι ολοι/ες αλλα εκεινο το *^#$* κοριτσακι μου την εχει δωσει.στις αρχες φαινοταν οκ αλλα μετα πολυ fake.αυτο που κοιταει αλλου οταν μιλαει και μονολογει με αυτη την φωνη εχει αρχισει και μου την δινει .Tεσπα,νομιζω το πειραν πρεφα οτι δεν το χει και την στελνουν για 'ταξιδι'... υ.γ. κλασης ανωτερο το entourage. ετσι ελπιζαμε οτι θα εξαφανιστει και οταν παει για σπουδες αλλα μπααα.... 1
privateer Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Χάλια το finale όπως και όλη η season. 1
damian1977 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Το φιναλε οντως μεγαλη πατατα.....και η σεζον φετος απλα καποιες καλες στιγμες (κυριως με τον φαλακρο agent)
antreaslam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 τι θα γίνει ρε παιιδιά? που είναι η νέα σαιζόν, οεο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα