flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω και αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο κλαψ.. Αντε μια βδομαδα ακομα γιατι εχω βαρεθει τη ζωη μου μ'αυτους τους ρυθμους.. Καταληψεις? Παλι?
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βέβαια. Αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω γτ, απαγορεύονται τα πολιτικά πόστ.
-nick- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Όσοι δίνετε διπλή τώρα είστε τυχεροί, εμείς είχαμε διπλή τότε με τον τρελό καύσωνα. Τώρα μου έχουν μείνει κάτι λίγα. Σήμερα - αύριο έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου λόγω τσάμπιονς λιγκ Εμείς είχαμε διπλή και το καλοκαίρι, και τώρα ;S
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 οχι ρε γαμωτο θα μεινω με την απορια. καφέ αύριο το πρωί.
JimxxZe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ειμαι 1οετης και στις 31 ξεκιναει η εξεταστικη.... Δεδομενου οτι μεχρι στιγμης μαλακιζομουνα δεν πολυδιαβαζα, αλλα δεν εχω χασει κανενα μαθημα-εργαστηριο και εχω κανει ολες τις υποχρεωτικες ασκησεις-εργασιες,απλα δεν ειχα ανοιξει βιβλιο και δεν ειχα κανει σοβαρο διαβασμα, νομιζω οτι στο τελος θα τα παω χαλια..... Απο χθες αρχισα το διαβασμα με δυσκολια,βαριεμαι αφορηταααα ,σημερα ειχε και τελειο καιρο για βολτα ποιος καθεται σπιτι να διαβασει Pascal? Ειναι δυσκολα στην εξεταστικη??Για να περασεις μαθηματα πρεπει να εισαι πολυ διαβασμενος?? Για πειτε 2-3 πραγματα εσεις οι παλιοτεροι
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 εξαρταται τη σχολη παντως μην αφησεις μαθηματα και μαζευονται με τα χρονια...δε θα μπορεις να περασεις κανενα μετα...
FilipposMD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ειμαι 1οετης και στις 31 ξεκιναει η εξεταστικη.... Δεδομενου οτι μεχρι στιγμης μαλακιζομουνα δεν πολυδιαβαζα, αλλα δεν εχω χασει κανενα μαθημα-εργαστηριο και εχω κανει ολες τις υποχρεωτικες ασκησεις-εργασιες,απλα δεν ειχα ανοιξει βιβλιο και δεν ειχα κανει σοβαρο διαβασμα, νομιζω οτι στο τελος θα τα παω χαλια..... Απο χθες αρχισα το διαβασμα με δυσκολια,βαριεμαι αφορηταααα ,σημερα ειχε και τελειο καιρο για βολτα ποιος καθεται σπιτι να διαβασει Pascal? Ειναι δυσκολα στην εξεταστικη??Για να περασεις μαθηματα πρεπει να εισαι πολυ διαβασμενος?? Για πειτε 2-3 πραγματα εσεις οι παλιοτεροι Η πρώτη εξεταστική είναι πάντα δύσκολη. Ρώτα και κανέναν παλιότερο της σχολής σου να σου πει τι παίζει, αλλά το βασικό είναι να αλλάξεις στόχο όταν διαβάζεις. Στο πανεπιστήμιο (ενδεχομένως όχι σε όλες τις σχολές βέβαια) δεν ζητάνε παπαγαλία, ούτε να ξέρεις λέξη λέξη τις σελίδες. Μετράει η ουσία, πρέπει να καταλάβεις τι διαβάζεις, χωρίς να κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες. Κι ακόμα κι αν πέσεις σε κανέναν που ζητάει παπαγαλίες, μην ασχολείσαι. Μπορεί να μην γράψεις τέλεια, αλλά θα έχεις μάθει αυτά που πρέπει και όταν πάρεις το πτυχίο θα είσαι ικανός και αυτό είναι που μετράει. Κατά τα άλλα, δοκίμασε καμιά βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο. Κι εκεί θα κωλοβαρέσεις με κανένα γκομενάκι, αλλά αν κάτσεις όλη μέρα, όλο και διαβάσεις πέντε πράγματα. Καλή επιτυχία!
dark_banishing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Όσοι δίνετε διπλή τώρα είστε τυχεροί, εμείς είχαμε διπλή τότε με τον τρελό καύσωνα. Αυτό το τόπικ είναι τόσο παλιό που όχι μόνο έδινα εξεταστική, αλλά διαμαρτύρομαι και για την ζέστη! Που να 'ξερα !!!!!!
gtroza Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 πέρασες τις ζέστες γι'αυτό αντέχεις στο κρύο ! .
Deponakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλη επιτυχια σε ολους τους συμφοιτητες... Και ιδιαιτερα στους παλιους να τελειωνουν τις σχολες τους σιγα σιγα... Εχετε ακουσει αν θα πεσουν απο τα 8 χρονια που σου δινουν περιθωριο να τελειωσεις σε 6???Καπου το ακουσα και θελω να δω αν ισχυει...
black_widow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ειμαι 1οετης και στις 31 ξεκιναει η εξεταστικη.... Δεδομενου οτι μεχρι στιγμης μαλακιζομουνα δεν πολυδιαβαζα, αλλα δεν εχω χασει κανενα μαθημα-εργαστηριο και εχω κανει ολες τις υποχρεωτικες ασκησεις-εργασιες,απλα δεν ειχα ανοιξει βιβλιο και δεν ειχα κανει σοβαρο διαβασμα, νομιζω οτι στο τελος θα τα παω χαλια..... Απο χθες αρχισα το διαβασμα με δυσκολια,βαριεμαι αφορηταααα ,σημερα ειχε και τελειο καιρο για βολτα ποιος καθεται σπιτι να διαβασει Pascal? Ειναι δυσκολα στην εξεταστικη??Για να περασεις μαθηματα πρεπει να εισαι πολυ διαβασμενος?? Για πειτε 2-3 πραγματα εσεις οι παλιοτεροι H ενεργή παρακολούθηση κάνοντας και τις εργασίες όπως έκανες εσύ όχι απλά βοηθάει στο να περάσεις τα μαθήματα αλλά και να τα περάσεις με βαθμό. Για να κάνεις τις εργασίες σημαίνει ότι διάβαζες. Οι σπουδές δεν είναι σαν το λύκειο , δε θέλει παπαγαλία , ούτε να διαβάζεις με τις ώρες. Επίσης δε χρειάζεται να λιώσεις σπίτι όλη μέρα , μπορείς να πας και για κανένα καφέ . Προσωπικά όταν παρακολουθούσα όλο το εξάμηνο στην εξεταστική και τις εβδομάδες πριν από αυτήν ( το ξεκίναγα νωρίς το διάβασμα ) δε ξεπέρναγα τις 5 ωρες κάθε ημέρα. Όταν δεν παρακολουθούσα λογικό ήταν να λιώνω στο διάβασμα , να ξενυχτάω , να πίνω τους καφέδες με το κιλό , έτρεχα να βγάλω την ύλη. Άλλες συμβουλές δεν έχω να σου δώσω γιατί οι σπουδές μου είναι σε άλλο αντικείμενο.
marduc812 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εχθές Διάβασα ένα 6ωρο και την δευτέρα γράφω Μικρουπολογιστές και Προγραμματισμό! wish me luck!
Catalyst Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 We wish you all the luck in the world! Με κάτι αχαίρευτους σαν και μένα να δούμε τι θα γίνει, που και όλη η τύχη του σύμπαντος να μας δωθεί, πάλι δεν θα περάσουμε μάθημα στην εξεταστική
skipperas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αφήστε δράμα αυτή η περίοδος!! είμαι 3ο έτος και χρωστάω 8 πως το βλέπετε,πολλά είναι?ή θα με πάρουν τα χρόνια? τα 3 θα τα δώσω τώρα...από αύριο αρχίζει λιώσιμοοοο! καλή μας τύχη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.