Προς το περιεχόμενο

Εξεταστική-Τί;Καινούρια λέξη;;;

tiger!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει άμα θέλουν να βρουν δικαιολογίες... Ένας φίλος μου είχε κοπεί με 4.5. Πήγε και βρήκε τον καθηγητη, ο οποίος και του είπε (!) ότι ο βαθμός ήταν 4.35 και έχε στρογγυλοποιηθεί στο 4.5...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμάς το 4,5 το κάνουν 5...

Πήγαινε μίλα του και αν δεν κάνει κάτι, βάλε μια φωνή να έρθουμε για βοήθεια!!!:mrgreen:

Εμάς ένας στριμμένος πέρασε από τους 70 που έδωσαν το μάθημα μόνο τους 7 και του 5 από αυτούς με 5...

Αν ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας τί να κάνεις...

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται να φταίνε 70 άτομα και να αυτός να είναι τέλειος...Αλλά το παίζουν εξουσία!!:evil:

Γι'αυτό σου λέω αν δεν κάνει κάτι βάλε μια φωνή...:twisted::twisted:

Ειναι πολυ κομπλεξικοι ρε γμτ...Για να δειξουν οτι και καλα διδασκουν μαθηματαρα πρεπει να κοψουν τους μισους..

Ο συγκεκριμενος πρεπει να εβαλε αρνητικη βαθμολογια χωρις να το αναφερει..Ουουουουουουουστ...:evil:

Δημοσ.

TI MΛΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ρε γμτ.

Ειναι δυνατον σε πολλαπλης επιλογης 10 ερωτησεις, να βαζεις αρνητικη;

Με τρεις ερωτησεις λαθος κοπηκες! Ετσι μας κανουν εμας και μας τα εχουν σπασει.

Αλλα θα το παρω το πτυχιο, σε πεισμα ολων (και του πανκυ)

Μετα απο ενα ακομη ματσακι στο προ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αααχ και να ειχα κανει και διακοπες να ειχα να λεω :?

ιδεα μου ειναι ή γενικα ξεκινησαμε φετος πολυ νωριτερα απο οτι συνηθως;

Δημοσ.
Μια απ' τα ίδια. Δεν... αυτές οι εξεταστικές μετά τις διακοπές δεν τραβάνε με τίποτε. Στις άλλες κάτι λειτουργεί, σ' αυτές...

οντως..αλλιως ειναι να γραφεις μετα την παρακολουθηση των μαθηματων..εχεις μπει λιγο στο κλιμα..μετα τις διακοπες, στο καπακι εξεταστικη..και μαλιστα διπλη..δεν τραβαει με τιποτα!!

Δημοσ.
Αααχ και να ειχα κανει και διακοπες να ειχα να λεω :?

Καλομελέτα κ έρχονται οι μετεκλογικές καταλήψεις και οι απεργίες πάλι.

Ορίστε. Όλo παράπονα είσαι :P

Δημοσ.

Όσοι δίνετε διπλή τώρα είστε τυχεροί, εμείς είχαμε διπλή τότε με τον τρελό καύσωνα.

Τώρα μου έχουν μείνει κάτι λίγα. Σήμερα - αύριο έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου λόγω τσάμπιονς λιγκ ;)

Δημοσ.

Οχι παλι προς Θεου καταληψεις, τωρα ειδικα που δεν εκλεχτηκε η Μαριετα και εβαλε την ...ουρα στα σκελια με το ανιστορητο βιβλιο της 6ης Δημοτικου...

Δημοσ.
Πως πατε;

Κανένας άλλος που είχε διακοπές έξι ημερών και ξεκίνησε να διαβάζει σήμερα για το μάθημα που δίνει αυριο; :?

Εγω δεν πιεζομαι, δεν δινω αυριο....δινω την πεμπτη και νομιζω πως απο αυριο το πρωι ή το απογευμα ή....θα ξεκινησω δυνατη προετοιμασια!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...