Προς το περιεχόμενο

Εξεταστική-Τί;Καινούρια λέξη;;;

tiger!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εστω οτι 5η Σεπτεμβρίου 13:00 δίνω το 1ο μάθημα

Σκέψεις που περνάν απο το μυαλό μου - εξεέλιξη πριν την εξεταστική:

1η Αυγούστου "Μετά τις 15 θα αρχίσω σιγά σιγά το διάβασμα , να περάσω τπτ να μη πάρει φωτία ο κώλος μου τελευταία στιγμή , να ξεμπερδεύω και με το ΤΕΙ"

16 Αυγ "Έλα μωρέ σιγά , και 20 να αρχίσω πάλι προλαβαίνω άνετα"

20 Αυγ "Ντάξει και 25 να ξεκινήσω προλαβαίνω , το πολύ πολύ να μη δώσω Μαθηματικά ΙΙΙ"

26 Αυγ - Ανοίγω το βιβλίο για κανα τέταρτο "Πω ρε π#$%@ ποιός κάθεται να διαβάσει?Πάω για κάνα καφέ και μετά"

26 Αυγ - 1η Αυγ - Σιγά σιγά αρχίζω να ψιλοαγχώνομαι ωσπου να έρθει η ώρα και να χτυπήσει το βιολογικό/φοιτητικό μου ξυπνητήρι.

1η Σεμ - Δεν έχω διαβάσει τπτ ακόμα (2-3 σελίδες το πολύ) - Ψιλοαγχωμένος "Καλός μ@λ@κ@ς είμαι , πάλι τα ίδια σκ$%% και φέτος , τα @@ μου θα περάσω , θα στρωθώ δε παίζει" - μετά απο κανα 2ωρο "για να τσεκάρω κατέβηκε το τόρρεντ? - κανα καλό thread στο insomnia?"

πρωινό 3ης Σεπ - φτιάχνω ένα κούβα καφέ και ξεκινάω πανικόβλητος να διαβάζω Δίκτυα που τα δίνω 5η Σεπ.Ακόμα δεν έχω διαβάσει σχεδόν τπτ.

ξημερώματα 5ης Σεπ - δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου επι 2 μέρες , οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μου έχουν πάρει επικές διαστάσεις , η περιεκτικότητα του αίματος μου σε καφείνη έχει εκτοξευτεί στο 22.4% και πανικόβλητος βγάζω σκονάκια για το μάθημα έχοντας διαβάσει τη μισή ύλη , έχοντας αναγνώσει την άλλη μισή και 2-3 κεφάλαια δε τα χω ακουμπήσει καν.

9:00 5ης Σεπ Τα μάτια μου με προδίδουνε και σιγά σιγά κλείνουνε.

15:00 5ης Σεπ Ξαφνικά με κόπο ανοίγω τα πρησμένα μάτια και ρίχνοντας μια ματιά στο ρολόι συνειδητοποιώ οτι με είχε πάρει ο ύπνος και δε πήγα να δώσω το μάθημα στις 13:00. "Δε μαμίεται , θα το δώσω τη 2η εξεταστική...καλός λ@λ@κ@ς είμαι πάντως , πάλι τις ίδιες π@π@#$% έκανα"

Μα τι Ελληνας!!! Ελληναρας μια ζωη τη τελευταια στιγμη.... χεχε

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Get a life

Ρε βρείτε καμιά γκόμενα και αφήστε τα Warcraft

Εκεί να δείς χαμένες εξεταστικές. Τουλάχιστον με το warcraft κάποια στιγμή το κλείνεις κ πάς για διάβασμα

Δημοσ.

Εμεις θα κανουμε καμια εβδομαδα μαθημα πριν αρχισει η εξεταστικη.

Σταματησα απο δουλεια, πριν καμια δεκαρια μερες για να διαβασω, νομίζω πως αύριο θα έρθει η ώρα να ξεκινησω.

Δημοσ.

Πω ρεπαιδια... Αυτο τον γολγοθα περναω και εγω!!! Αστα να πανε...

Να μη μπορω να στρωθω με τιποτα. Και το περιεργο ειναι οτι απο τωρα βαριεμαι να διαβασω KAI για το επομενο εξαμηνο :P

Δημοσ.
Τι διάολο??Τόσο καρμπόν όλοι?:razz:

Άρα δεν είμαι μόνος μου... Χαίρομαι γαιτί για κάποια στιγμή νόμιζα ότι μονο εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και ότι όλοι οι άλλοι διαβάζουν... Με ανακούφησες!!!:-D

Πω ρεπαιδια... Αυτο τον γολγοθα περναω και εγω!!! Αστα να πανε...

Να μη μπορω να στρωθω με τιποτα. Και το περιεργο ειναι οτι απο τωρα βαριεμαι να διαβασω KAI για το επομενο εξαμηνο :P

Εγώ χτες σκεφτόμουν πώς θα διαβάζω για το πτυχίο...

Κουράστηκα και μόνο στην ιδέα!!!!:mrgreen:

Δημοσ.

όταν θα πιάσεις 3-4ο έτος θα σου έρθει μόνο του.

εμένα τώρα ξεκίνησε.είμαι 7ο εξάμηνο και για εμένα έκανα πρωσοπικό recor και πέρασα 8 μαθήματα(απο τα 10 που δήλωσα).απο οκτώμβρη φιλοδοξώ να περάσω παραπάνω και κάθε 6μηνο και όλο περισσότερα(καλά πόσο θα κάτσω? οεο?)

Δημοσ.

Εγώ δίνω μάθημα Τρίτη και ξεκίνησα από Δευτέρα .Κλασσικά από το σχολείο μόλις εδυε ο ήλιος τα κλεινα.Και επειδή είμαι και ο κλασσικός μλκς που όλα τα θυμάμαι όταν έχω να διαβάσω (πχ όλο το χρόνο δεν ανοίγω τηλέοραση, τώρα βλέπω εμείς και εμείς για χοστη φορά) πάλι σιγά σιγά το πάω και αύριο θα τελειωσω όλη την ύλη:cry:

Ποσο μα ποσο σπαστικο ειναι να σε κοβουν με 4.5??

Δεν πας να τον εβρείς?:confused:

Δημοσ.

Κι εγω δυστυχως εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα ,αλλα ακομα δεν ξεκινησα και νιωθω τετοια κουραση....:?Ξεκουραση απο τελη Οκτωβριου παλι...:sad:

Καλο κουραγιο σε ολους....

Δημοσ.
Εγώ δίνω μάθημα Τρίτη και ξεκίνησα από Δευτέρα .Κλασσικά από το σχολείο μόλις εδυε ο ήλιος τα κλεινα.Και επειδή είμαι και ο κλασσικός μλκς που όλα τα θυμάμαι όταν έχω να διαβάσω (πχ όλο το χρόνο δεν ανοίγω τηλέοραση, τώρα βλέπω εμείς και εμείς για χοστη φορά) πάλι σιγά σιγά το πάω και αύριο θα τελειωσω όλη την ύλη:cry:

Δεν πας να τον εβρείς?:confused:

Λες ε??Πωωω και δεν τα μπορω αυτα...Ειναι και στριμμενο αντερο αυτος.Μου φαινεται πριν δωσω τον Οκτωβρη θα παω να τον πιασω να ειναι ολιγον επιεικης λογω μεταπτυχιακου που περιμενει...Ελλεινο??

Χαιρομαι που ειναι και αλλοι στην κατασταση μου!

Αντε και φτου ξελεφτερια!

Δημοσ.

Ααα, όλα κι όλα, εγώ έχω αρχίσει τις επαναλήψεις... Βλέπω εγκλήματα τώρα, περιμένω πως και πως να ξαναβάλουν το Είσαι το ταίρι μου...

Δημοσ.

Παιδιά όντως δεν παλεύεται η εξεταστική.Και ειδικά τώρα με τις φωτιές και με τις αναβολές μαθημάτων....η εξεταστική κρατάει 2 μήνες.

Δημοσ.
Ποσο μα ποσο σπαστικο ειναι να σε κοβουν με 4.5???:evil::cry::(

Εμάς το 4,5 το κάνουν 5...

Πήγαινε μίλα του και αν δεν κάνει κάτι, βάλε μια φωνή να έρθουμε για βοήθεια!!!:mrgreen:

Εμάς ένας στριμμένος πέρασε από τους 70 που έδωσαν το μάθημα μόνο τους 7 και του 5 από αυτούς με 5...

Αν ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας τί να κάνεις...

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται να φταίνε 70 άτομα και να αυτός να είναι τέλειος...Αλλά το παίζουν εξουσία!!:evil:

Γι'αυτό σου λέω αν δεν κάνει κάτι βάλε μια φωνή...:twisted::twisted:

Δημοσ.
Ποσο μα ποσο σπαστικο ειναι να σε κοβουν με 4.5???:evil::cry::(

Το χειμερινό που μας πέρασε κόπηκα σε μάθημα με 4.9

Μετά λόγω των καταλήψεων δεν μπορούσα να τον βρω και το θέμα έληξε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...