tiger! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Γεια σας... Κανονικά αυτή την περίοδο θα έπρεπε να διαβάζω για την εξεταστική μου που αρχίζει την Δευτέρα... Αντ' αυτού τώρα τώρα παίζω με τον υπολογιστή και την υπόλοιπη μέρα το διάβασμα αποτελεί μια ΑΓΝΩΣΤΗ λέξη... Όσοι νιώθετε τα ίδια με εμένα εδώ είναι το μέρος όπου μπορείτε να πείτε τον πόνο σας και να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι και σας καταλαβαίνουν...!!!
EndlessNameless Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Και 'γω αρχίζω τρίτη και το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι σε τρεις βδομάδες τελειώνω. Τα καλά της διπλής εξεταστικής εξπρές!
tiger! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω τριπλή... Τελειώνω 11 Οκτώβρη!!! Και τώρα με τις εκλογές χάνω ένα μάθημα που μάλλον θα παέι μετά το τέλος της εξεταστικής... Άρα...ΣΚΑΤΑ!!!
Hlapatsas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Αρχικό μήνυμα από tiger!Όσοι νιώθετε τα ίδια με εμένα εδώ είναι το μέρος όπου μπορείτε να πείτε τον πόνο σας και να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι και σας καταλαβαίνουν.... Εγώ έχω λιώσει στο call of duty αυτές τις ημέρες....
Mystirios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εστω οτι 5η Σεπτεμβρίου 13:00 δίνω το 1ο μάθημα Σκέψεις που περνάν απο το μυαλό μου - εξεέλιξη πριν την εξεταστική: 1η Αυγούστου "Μετά τις 15 θα αρχίσω σιγά σιγά το διάβασμα , να περάσω τπτ να μη πάρει φωτία ο κώλος μου τελευταία στιγμή , να ξεμπερδεύω και με το ΤΕΙ" 16 Αυγ "Έλα μωρέ σιγά , και 20 να αρχίσω πάλι προλαβαίνω άνετα" 20 Αυγ "Ντάξει και 25 να ξεκινήσω προλαβαίνω , το πολύ πολύ να μη δώσω Μαθηματικά ΙΙΙ" 26 Αυγ - Ανοίγω το βιβλίο για κανα τέταρτο "Πω ρε π#$%@ ποιός κάθεται να διαβάσει?Πάω για κάνα καφέ και μετά" 26 Αυγ - 1η Αυγ - Σιγά σιγά αρχίζω να ψιλοαγχώνομαι ωσπου να έρθει η ώρα και να χτυπήσει το βιολογικό/φοιτητικό μου ξυπνητήρι. 1η Σεμ - Δεν έχω διαβάσει τπτ ακόμα (2-3 σελίδες το πολύ) - Ψιλοαγχωμένος "Καλός μ@λ@κ@ς είμαι , πάλι τα ίδια σκ$%% και φέτος , τα @@ μου θα περάσω , θα στρωθώ δε παίζει" - μετά απο κανα 2ωρο "για να τσεκάρω κατέβηκε το τόρρεντ? - κανα καλό thread στο insomnia?" πρωινό 3ης Σεπ - φτιάχνω ένα κούβα καφέ και ξεκινάω πανικόβλητος να διαβάζω Δίκτυα που τα δίνω 5η Σεπ.Ακόμα δεν έχω διαβάσει σχεδόν τπτ. ξημερώματα 5ης Σεπ - δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου επι 2 μέρες , οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μου έχουν πάρει επικές διαστάσεις , η περιεκτικότητα του αίματος μου σε καφείνη έχει εκτοξευτεί στο 22.4% και πανικόβλητος βγάζω σκονάκια για το μάθημα έχοντας διαβάσει τη μισή ύλη , έχοντας αναγνώσει την άλλη μισή και 2-3 κεφάλαια δε τα χω ακουμπήσει καν. 9:00 5ης Σεπ Τα μάτια μου με προδίδουνε και σιγά σιγά κλείνουνε. 15:00 5ης Σεπ Ξαφνικά με κόπο ανοίγω τα πρησμένα μάτια και ρίχνοντας μια ματιά στο ρολόι συνειδητοποιώ οτι με είχε πάρει ο ύπνος και δε πήγα να δώσω το μάθημα στις 13:00. "Δε μαμίεται , θα το δώσω τη 2η εξεταστική...καλός λ@λ@κ@ς είμαι πάντως , πάλι τις ίδιες π@π@#$% έκανα"
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρετε πόσο ανακουφίζομαι που διαβάζω τα ποστς σας... Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος μου. Συνεχίστε έτσι παιδιά.
horsepower Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 μια απο τα ιδια και εγω...ειναι λαθος μεγιστο παντως...4ο ετος μπαινω ακομα να σοβαρευτω...τεσπα δεν μιλαω αλλο γιατι με πηραν τα ζουμια(κλαψ κλαψ λιγμ..)..
nikos_lef Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μηπως να αλλαζαμε το ονομα του threat με αυτο "Αιωνιοι φοιτητες"... Υ.Γ:ειμαι 6 χρονια σε ενα τει....ελπιζω να τελειωσω τα μαθηματα αυτη την εξεταστικη...
alexb_10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ευτυχώς για μένα που έχω τελειώσει εδώ και δύο χρόνια με αυτές τις ιστορίες. Καλό κουράγιο παλικάρια και υπομονή!!!
tzafarela Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλα ρε σεις μονο εγω διαβαζω:twisted:???Εχε χαρη που ειναι τελευταιο ετος και θελω να ξεμπερδεψω για το master. Οσο κωλοβαρεμα επεσε περσυ με τις καταληψεις τοσο μανικι φετος...Καταραμενες τριπλες εξεταστικες, μονο 20 μερες εκατσα για διακοπες..Καλα κουραγια!!!
takeda Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 k εγώ τα ίδια ρε γαμώτο 3 @@μαθήματα κ ξύνομαι
tiger! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εστω οτι 5η Σεπτεμβρίου 13:00 δίνω το 1ο μάθημαΣκέψεις που περνάν απο το μυαλό μου - εξεέλιξη πριν την εξεταστική: 1η Αυγούστου "Μετά τις 15 θα αρχίσω σιγά σιγά το διάβασμα , να περάσω τπτ να μη πάρει φωτία ο κώλος μου τελευταία στιγμή , να ξεμπερδεύω και με το ΤΕΙ" 16 Αυγ "Έλα μωρέ σιγά , και 20 να αρχίσω πάλι προλαβαίνω άνετα" 20 Αυγ "Ντάξει και 25 να ξεκινήσω προλαβαίνω , το πολύ πολύ να μη δώσω Μαθηματικά ΙΙΙ" 26 Αυγ - Ανοίγω το βιβλίο για κανα τέταρτο "Πω ρε π#$%@ ποιός κάθεται να διαβάσει?Πάω για κάνα καφέ και μετά" 26 Αυγ - 1η Αυγ - Σιγά σιγά αρχίζω να ψιλοαγχώνομαι ωσπου να έρθει η ώρα και να χτυπήσει το βιολογικό/φοιτητικό μου ξυπνητήρι. 1η Σεμ - Δεν έχω διαβάσει τπτ ακόμα (2-3 σελίδες το πολύ) - Ψιλοαγχωμένος "Καλός μ@λ@κ@ς είμαι , πάλι τα ίδια σκ$%% και φέτος , τα @@ μου θα περάσω , θα στρωθώ δε παίζει" - μετά απο κανα 2ωρο "για να τσεκάρω κατέβηκε το τόρρεντ? - κανα καλό thread στο insomnia?" πρωινό 3ης Σεπ - φτιάχνω ένα κούβα καφέ και ξεκινάω πανικόβλητος να διαβάζω Δίκτυα που τα δίνω 5η Σεπ.Ακόμα δεν έχω διαβάσει σχεδόν τπτ. ξημερώματα 5ης Σεπ - δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου επι 2 μέρες , οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μου έχουν πάρει επικές διαστάσεις , η περιεκτικότητα του αίματος μου σε καφείνη έχει εκτοξευτεί στο 22.4% και πανικόβλητος βγάζω σκονάκια για το μάθημα έχοντας διαβάσει τη μισή ύλη , έχοντας αναγνώσει την άλλη μισή και 2-3 κεφάλαια δε τα χω ακουμπήσει καν. 9:00 5ης Σεπ Τα μάτια μου με προδίδουνε και σιγά σιγά κλείνουνε. 15:00 5ης Σεπ Ξαφνικά με κόπο ανοίγω τα πρησμένα μάτια και ρίχνοντας μια ματιά στο ρολόι συνειδητοποιώ οτι με είχε πάρει ο ύπνος και δε πήγα να δώσω το μάθημα στις 13:00. "Δε μαμίεται , θα το δώσω τη 2η εξεταστική...καλός λ@λ@κ@ς είμαι πάντως , πάλι τις ίδιες π@π@#$% έκανα" Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάπως έτσι λειτουργώ και εγώ. Στους υπολοίπους λέω συνεχώς ότι φταίει τι οτι είμαι πρωτοετής και δεν έχω συνηθήσει ακόμα... Αλλά μεταξύ μας, και στο 4 έτος έτσι με βλέπω... Δεν αλλάζει ο άνθρωπος παιδιά...
johnnyestia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάπως έτσι λειτουργώ και εγώ. Στους υπολοίπους λέω συνεχώς ότι φταίει τι οτι είμαι πρωτοετής και δεν έχω συνηθήσει ακόμα...Αλλά μεταξύ μας, και στο 4 έτος έτσι με βλέπω... Δεν αλλάζει ο άνθρωπος παιδιά... Όταν θα βλέπεις το πτυχίο να πλησιάζει να δείς πως σφίγγουν οι κ@λοι από μόνοι τους...
zeys13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Οταν θα βλεπεις τα φιλαρακια σου να τελειωνουν, να πηγαινεις στις εξεταστικες και να μην βλεπεις κανεναν γνωστο σου για να μιλησεις ή και να αντιγραψεις, τοτε να δεις πως σφιγγουν φιλε, να δεις πως αλλαζει ο ανθρωπος...
Fan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Get a life Ρε βρείτε καμιά γκόμενα και αφήστε τα Warcraft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.