Fivos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Για σας.Έφτιαξα αυτό το θέμα για να μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας γύρω από κονσόλες μιας και όταν έδωσα τιν άποψη μου σε άλλο θέμα με έφτυσαν.Λοιπόν αυτή είναι η άποψή μου λέξη προς λέξη όπως την έγραψα στο άλλο θέμα: Εγώ πιστεύω ότι πιο παλιά καλύτερο ήταν το x-box αλλά κανείς δεν το έπαιρνε γιατί δεν διαφημιζόταν!Όλοι έπαιρναν το Playstation και σχεδόν κανείς δεν έπαιρνε Nitendo επειδή δεν φτιάχνανε πολύ σύγχρονες κονσόλες.Τους έβγαινε σε κακό να πάρουν κονσόλα με κασέτες αντί για CD.Εντάξει δεν ήταν πολύ σύγχρονες κονσόλες αλλά η Nitendo έφτιαχνε,φτιάχνει και θα φτιάχνει τα καλύτερα παιχνίδια.Γιατί;Γιατί η Nitendo φτιάχνει παιχνίδια με σενάριο.Δεν λέω και το x-box είχε αρκετά παιχνίδια με σενάριο.Αλλά η Sony με το Playstation????Το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς και να πυροβολάς.Μ*λ*κ*ες δηλαδή.Τα τελευταία 2 χρόνια όμως με τον ερχομό του Nitendo DS και του Wii η Nitendo δεν είναι μόνο η καλύτερη κονσόλα στα παιχνίδια αλλά έγινε η καλύτερη και στην τεχνολογία των κονσόλων!!!!Και πάμε στοίχημα ότι θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη γιατί ακόμα κι αν αντιγράψουν τις ιδέες της θα είναι ακριβώς αυτό,αντιγραφή ενώ η Nitendo θα έχει συνεχώς καινούργιες ιδέες!!!
zousgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Για σας.Έφτιαξα αυτό το θέμα για να μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας γύρω από κονσόλες μιας και όταν έδωσα τιν άποψη μου σε άλλο θέμα με έφτυσαν.Λοιπόν αυτή είναι η άποψή μου λέξη προς λέξη όπως την έγραψα στο άλλο θέμα:Εγώ πιστεύω ότι πιο παλιά καλύτερο ήταν το x-box αλλά κανείς δεν το έπαιρνε γιατί δεν διαφημιζόταν!Όλοι έπαιρναν το Playstation και σχεδόν κανείς δεν έπαιρνε Nitendo επειδή δεν φτιάχνανε πολύ σύγχρονες κονσόλες.Τους έβγαινε σε κακό να πάρουν κονσόλα με κασέτες αντί για CD.Εντάξει δεν ήταν πολύ σύγχρονες κονσόλες αλλά η Nitendo έφτιαχνε,φτιάχνει και θα φτιάχνει τα καλύτερα παιχνίδια.Γιατί;Γιατί η Nitendo φτιάχνει παιχνίδια με σενάριο.Δεν λέω και το x-box είχε αρκετά παιχνίδια με σενάριο.Αλλά η Sony με το Playstation????Το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς και να πυροβολάς.Μ*λ*κ*ες δηλαδή.Τα τελευταία 2 χρόνια όμως με τον ερχομό του Nitendo DS και του Wii η Nitendo δεν είναι μόνο η καλύτερη κονσόλα στα παιχνίδια αλλά έγινε η καλύτερη και στην τεχνολογία των κονσόλων!!!!Και πάμε στοίχημα ότι θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη γιατί ακόμα κι αν αντιγράψουν τις ιδέες της θα είναι ακριβώς αυτό,αντιγραφή ενώ η Nitendo θα έχει συνεχώς καινούργιες ιδέες!!! Σε εφτυσαν; Μα εκεί συζητάνε μόνο για ειδήσεις σχετικά με το Wii. Δεν λένε για xbox - PlayStation κλπ. Λοιπόν, μπορεί κι εγώ να είμαι ninty fan αλλά εσύ ρε παιδάκι μου.. Στο PS σε όλα τα παιχνίδια το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς και να πυροβολάς; Και όντως η nintendo φτιάχνει απ' τα καλύτερα παιχνίδια αλλά δεν σημαίνει ότι κι οι κονσόλες της έχουν τα καλύτερα παιχνίδια...
Fivos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 καλά πάρε Zelda και Metroid και μετά έλα πες μου.Και θα μου πεις OK,μόνο 2 παιχνίδια είναι.Μπορώ να γράψω τόσα που να γεμίσει όλη η πρώτη σελίδα του θέματος αλλά βαριέμαι να γράφω.Και άντε να είναι καμιά δεκαριά παιχνίδια που να μην προχωράς και να χτυπάς.τα μόνα καλά παιχνίδια που έχουν βγάλει είναι από τις ταινίες.και όπως είπα καμιά δεκαριά ακόμα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 E θα σου πουν και οι αλλοι Ηalo ,MGS αφου μιλας για σεναριο... Και πολλα αλλα.
Fivos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 πράγματι το Halo ήταν σεναριάρα.Αλλά ήταν για το x-box.δεν ξέρω αν μετά βγήκε και για playstation αλλά την αρχική ιδέα την είχαν στο x-box.και με πρόλαβες.θα έκανα edit το προηγουμενο μήνυμά μoυ για να πω για το Halo.το MGS δεν το ξέρω
man_of_the_moon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Αυτο το θεμα εχει πολυ ψωμι .... Προτεινω λοιπον να γινει sticky....
panther_512 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 E δεν έχει και τόσο ψωμί το θέμα. Η πιό πιθανή κατάληξή του είναι το ασταμάτητο flaming. Αντικειμενικά και όσον αφορά τις 3 νέες κονσόλες τα πράγματα είναι απλά: Έχουμε μία κονσόλα που απέδειξε την αξία της και 2 κονσόλες με προοπτική, οι οποίες όμως ακόμα δεν αποδείξαν και πολλά. Η κονσόλα που απέδειξε την αξία της είναι το XBOX360, στην οποία κυκλοφορούν πάρα πολλά ποιοτικά παιχνίδια. Το PS3 και το Wii έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους όσον αφορά τα ποιοτικά παιχνίδια. Ειδικά στο Wii, αυτό που παρατηρείται είναι μία αδιάκοπη μάχη των 3rd-party studios για το ποιός θα βγάλει το πιό μάπα παιχνίδι. Εκεί που νομίζεις ότι είναι αδύνατο να βγεί πιό μάπα παιχνίδι στο Wii, τσούπ πετάγεται το ένα ή το άλλο studio και σου παρουσιάζει παιχνίδι που ακόμα και σε Ν64 να έπαιζε, πάλι μάπα θα ήταν. Το Wii αποτελεί πλέον τη 1η νέα κονσόλα σε πωλήσεις, με ρυθμούς που τη κατατάσουν στη γρηγορότερη σε πωλήσεις κονσόλα όλων των εποχών, κάτι που κανένα studio δεν το περίμενε. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξουν περισσότερη σοβαρότητα απο δώ και πέρα...
modecris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ...το MGS δεν το ξέρω Μάλλον εδώ θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα. Αν δεν ξέρεις αυτό το παιχνίδι,δεν έχω απαίτηση να γνωρίζεις και τα υπόλοιπα καλά παιχνίδια του ps2.Πόσο μάλλον να κρίνεις μια κονσόλα.
man_of_the_moon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 E δεν έχει και τόσο ψωμί το θέμα. Η πιό πιθανή κατάληξή του είναι το ασταμάτητο flaming. Μάλλον εδώ θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα.Αν δεν ξέρεις αυτό το παιχνίδι,δεν έχω απαίτηση να γνωρίζεις και τα υπόλοιπα καλά παιχνίδια του ps2.Πόσο μάλλον να κρίνεις μια κονσόλα. ακριβως εδω παει η λεξη ψωμι... Ειναι ενα θεμα που το εχουμε συζητησει απειρες φορες ! Ολοι πανω κατω και καθενας απο την δικια του οπτικη γωνια ξερει τι πεζει με τις κονσολες τις νεας γενιας! Δεν μπορεις να ξεκινας Φοιβο να αναπτυξεις ενα τετοιο θεμα αν δεν γνωριζεις 5 βασικα παιχνιδια μεσα σε αυτο και το MGS και φυσικα να κατακρινεις την ΠΙΟ επιτυχημενη κονσολα σε πωλησεις και τιτλους τις προηγουμενης γενιας!! Kαι για να καταφερεις να μπεις πιο βαθια στο θεμα πρεπει να εισαι 100% αντικειμενικος πραγμα που δεν φενεται να εισαι μιας και εδειξες εξ αρχης μια ιδιαιτερη προτημηση για την NIntendo χωρις αυτο να συμαινει κατι κακο καθενας εχει συμπαθειες!
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Εμενα μου αρεσε αυτο το "προχωρα και πυροβολας" :D:D:D Δηλαδη δεν καταλαβα,κακο ειναι?Ή μηπως τα "παιχνιδια με σεναριο" κανουν κατι αλλο... Σε ολα λιγο πολυ,προχωρας και πυροβολας :D:D:D
Fivos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 έχετε δίκιο σε κάποια πράγματα.όμως να ξέρετε ότι όλοι οι φίλοι μου ήταν playstationάκιδες αλλά μόλις τους έδειξα το Nitendo gamecube που είχα κόλησαν και αυτοί όχι λόγω τεχνολογίας κονσόλας αλλά λόγω παιχνιδιών και χειρισμού.αλλά ο καθένας με τα γούστα του....Τέλως πάντων εγώ δεν κρίνω τις κονσόλες απλά λέω την άποψη μου και αρκετά μιλήσαμε για την άποψή μου.Εντάξει,είπαμε να αναπτύσουμε τις απόψεις μας αλλά με την δικιά μου παραπάει.Δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από την άποψη μου γι' αυτό πείτε και εσείς τις δικιές σας απόψεις.Όπως είχε πει ένας σοφός(στον ενικό):"Διαφωνώ μαζί σας αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σας να διαφωνείτε μαζί μου."Ουφ!Σαν να φλυάρησα μου φαίνεται!Ειδικά με την λέξη άποψη...
zousgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 καλά πάρε Zelda και Metroid και μετά έλα πες μου.Και θα μου πεις OK,μόνο 2 παιχνίδια είναι.Μπορώ να γράψω τόσα που να γεμίσει όλη η πρώτη σελίδα του θέματος αλλά βαριέμαι να γράφω.Και άντε να είναι καμιά δεκαριά παιχνίδια που να μην προχωράς και να χτυπάς.τα μόνα καλά παιχνίδια που έχουν βγάλει είναι από τις ταινίες.και όπως είπα καμιά δεκαριά ακόμα Καλά, Απ' ότι είδα κι απ' την ημερομηνία γέννησης σου, όταν εγώ έπαιζα metroid στο snes εσύ δεν είχες καν γεννηθεί.. Τέσπα, το ζήτημα είναι ότι για nintendo υπάρχουν μόνο τα metroid, mario, wario, mario kart, ssb, zelda και starfox (+Resident Evil του GC). Απλά τπτ άλλο exclusive δεν υπάρχει! Γι' αυτό έχω gc και wii και όχι κάτι άλλο. Γιατί έχει λίγα αλλά καλά παιχνίδια του γούστου μου. Αλλά όπως κι αν το κάνουμε, τα PS1, PS2 είχαν πολύ περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια απ' τα Ν64 και GC! Από που να ξεκινήσει κανείς; Final Fantasy, PES, MGS, GTA κλπ..
Fivos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ok.αυτή είναι η άποψη σου και πράγματι αυτά είναι τα πιο καλά παιχνίδια αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα απλώς δεν είναι διαδεδομένα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ok.αυτή είναι η άποψη σου και πράγματι αυτά είναι τα πιο καλά παιχνίδια αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα απλώς δεν είναι διαδεδομένα Δεν υπαρχει τιποτα κρυφο πλεον,πιστεψε με. Ολοι γνωριζουμε τα παιχνιδια του GC και του Ν64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.