p3tran Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 [aporia mode] Εγω να ρωτησω ρε παιδια κατι ασχετο που σκεφτομουν αυτες τις μερες; Kαλα τοσος κοσμος που να γουσταρει το Halo που βρεθηκε ειλικρινα.. ; Πωλησεις ειχε κανει το παιχνιδι αρκετες και με το 1 αλλα και με το 2(που ειχε φαει πιο πολυ κραξιμο) αλλα νομιζω οτι πολυς κοσμος γελαγε και κοροιδευε αυτο το παιχνιδι.. Επαναλαμβανομενο, χαλια MP, μετριο gameplay κλπ κλπ ολο κατι τετοια εβλεπα στα ξενα fora.. Τωρα πως εγινε και ολοι εχουν τρελλαθει μαζι του, is beyond my comprehension.. Φυσικα και εγω καραγουσταρα και το 1 και το 2 (ειμαι δλδ στους μεγαλους φαν του παιχνιδιου εξ αρχης) και απλα μου φαινεται περιεργο αυτο που γινεται τωρα με το 3.. [/aporia mode] * το HALO1 βγηκε πρωτη μερα μαζι με το xbox1. με τη μια εδωσε το σημα αλλα και την αποδειξη οτι η κονσολα της m$ ειναι κατι πολυ σπεσιαλ και φυσικα πολυ δυνατοτερη απο τον ανταγωνισμο. φυσικα αυτο στεναχωρησε <<καποιους>>. αυτο εχει σημασια και θα το καταλαβεις παρακατω.. (halo1, pgr1 & dead or alive3 ειναι τα launch games που μου πουλησανε το xbox1 την πρωτη μερα) το HALO ακομα και σημερα ειναι νουμερο 3 στο All-time-tops στο gamerankings. θα λεγαμε οτι εθεσε τις βασεις για το IP μια χαρα * το ΗΑLO2 εκτος απο τα -εξαιρετικα επισης- reviews, εσπασε ρεκορ πωλησεων την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του ($125mil.) και εχει πουλησει πανω απο 8 εκατομμυρια κοπιες (σε μια μονο πλατφορμα!). ενω φυσικα το online community του HALO2 ειναι εξαιρετικα ενεργο ακομα και σημερα, και πανω απο 4 δισεκατομμυρια online games εχουνε παιχτει. προφανως λοιπον μιλαμε για ενα εξαιρετικα δημοφιλες ip, και το μονο που δεν ειχες καταλαβει οταν διαβαζες τα σχολια τυπου <<μαπα το halo>>, ειναι οτι διαβαζες τρολιές. τρολιες, οι οποιες βρισκονται και παλι σε φουλ εξελιξη, αν αναλογιστεις τα προσφατα news οπως το οτι αποδειχτηκε οτι η ιδια η sony τρολαρει στο wiki κατα του halo, ή ακομα και ο κοντοστουπης-αγαπημενος ηρωας developer των playstationακηδων (o jaffe) τρολαρει απροκαλυπτα γραφοντας "FUCK HALO" στο official blog του, δινοντας ετσι officially το εναυσμα στα πληθη-fans του, να κανουνε μια απο τα ιδια.. βλεπεις το HALΟ ηταν/ειναι ουσιαστικα απαγορευμενος καρπος για ολους πλην τους xboxακηδες. ειναι απλα system seller, και συμφωνα με τους ειδικους της αγορας, το μεγαλυτερο system seller απ'ολα. δυστυχως (game)life sucks για ολους τους υπολοιπους, αλλα τι να κανεις... ασε τον jaffe&σια να λεει <<ΗΑLO KITTY>>
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 χαλαρωσε λιγο.αναλογικα απιστευτες επιτυχιες εχουν γινει και απο πολλα αλλα παιχνιδια απο την χρυση δεκαετια του 80 και μετα... εδω που λες: θα λεγαμε οτι εθεσε τις βασεις για το IP μια χαρα αναφερεσαι για το franchise του halo η μιλας γενικα;
hexenlord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 [aporia mode] Επαναλαμβανομενο, χαλια MP, μετριο gameplay κλπ κλπ ολο κατι τετοια εβλεπα στα ξενα fora.. Τωρα πως εγινε και ολοι εχουν τρελλαθει μαζι του, is beyond my comprehension.. Φυσικα και εγω καραγουσταρα και το 1 και το 2 (ειμαι δλδ στους μεγαλους φαν του παιχνιδιου εξ αρχης) και απλα μου φαινεται περιεργο αυτο που γινεται τωρα με το 3.. [/aporia mode] Κατσε για να καταλαβω τωρα ρε φιλε.Αυτα που διαβαζες στα ξενα fora τα πιστευεις και συ?Γιατι δεν βγαζω ακρη απο το ποστ σου.Απο τη μια λες πως καραγουσταρες, αρα το παιχνιδι για σενα is flawless (ή σχεδον τελοσπαντων) και απο την αλλη δειχνεις και συ να εισαι απορημενος που παει τοσο καλα (halo 3), αφου ειναι "Επαναλαμβανομενο, χαλια MP, μετριο gameplay (halo2)". Και στην τελικη,σε ποια fora τα διαβασες αυτα,μη πεις στο neogaf. Τωρα θα αρχισει και ο "φιλος" killik- που καλα καλα δεν προλαβε να γυρισει πισω απο τα ban-ια του, ειρωνευεται τον πετρο- τις τρολιες οτι δεν θα μπορουμε να παιξουμε to Halo 3 με το pad γιατι δεν εχει την ακριβεια ενος mouse στα 2800dpi (που δεν την εχει αλλα αυτο δεν εχει σχεση απο την στιγμη που ολοι θα παιζουν με pad). Εντελως τυχαια βεβαιως βεβαιως το ιδιο ατομο σημερα, σε αλλο forum,γνωστοτατο, ανοιξε θεμα "pad vs mouse". Ποτε σου να μην παιξεις halo 3 killik αν δε βγει στο pc, με keyb+moyse.
jk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Pε P3tran επειδή τυχαίνει και διαβάζω post σου καιρό και σε εχώ βαρεθεί, πες μου σε παρακαλώ πότε λήγει το συμβόλαιο σου με την Microsoft?
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 hexenlord σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
hexenlord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 να και τα πρωτα επισημα projections: Analyst: Halo 3 Sales to Quickly Reach $200 Million Lazard Capital Markets analyst Colin Sebastian has predicted that Halo 3 could become the world's fastest-selling game, a title currently hold by WoW: The Burning Crusade, by reaching $200 million sales within hours. Microsoft is shooting for a $155 million debut for third game in the Halo trilogy, besting the $151 million opening weekend of Spider-Man 3-- the current record holder for a film at the box office. In 2004, Halo 2 saw sales for $100 million between preorders and initial sales. Apo:http://news.teamxbox.com/xbox/14521/Analyst-Halo-3-Sales-to-Quickly-Reach-200-Million/ Το πιο ουσιωδες κατ'εμε,περαν του παιχνιδου του ιδιου, ειναι η προσπαθεια της ΜΣ να δειξει οτι το franchise μπορει να χτυπησει ανετα,film blockbusters μεγεθους spiderman.Aν το καταφερει, πραγμα που ευχομαι, ειναι σαν να τους λεει:Κοιταξτε τι λεφτα θα σας φερει μια halo ταινια. Αν γινει αυτο, και επενδυσουν τα μεγαλα στουντιο, ουτε που θελω να φανταζομαι τι θα δουμε στη μεγαλη οθονη :)
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Pε P3tran επειδή τυχαίνει και διαβάζω post σου καιρό και σε εχώ βαρεθεί, πες μου σε παρακαλώ πότε λήγει το συμβόλαιο σου με την Microsoft? εχω ανοιχτο συμβολαιο. μακαρι να ειχε η sony πιο πολλα να μου δωσει. μεχρι τοτε, μπεκα στην ignore μου και σου προτεινω να κανεις το ιδιο. Τωρα θα αρχισει και ο "φιλος" killik- που καλα καλα δεν προλαβε να γυρισει πισω απο τα ban-ια του, ειρωνευεται τον πετρο- μπα? γυρισε ο trolic? /χαιδευει τη λιστα αποκλεισμενων και κατι με ουσια: Το πιο ουσιωδες κατ'εμε' date='περαν του παιχνιδου του ιδιου, ειναι η προσπαθεια της ΜΣ να δειξει οτι το franchise μπορει να χτυπησει ανετα,film blockbusters μεγεθους spiderman.Aν το καταφερει, πραγμα που ευχομαι, ειναι σαν να τους λεει:Κοιταξτε τι λεφτα θα σας φερει μια halo ταινια. Αν γινει αυτο, και [b']επενδυσουν τα μεγαλα στουντιο[/b], ουτε που θελω να φανταζομαι τι θα δουμε στη μεγαλη οθονη o μονος λογος που δεν προχωραει η ταινια, ειναι οτι η m$ εχει βαλει τρελους ορους στα ενδιαφερομενα κιν/κα στουντιο, σε σημειο που ουσιαστικα η m$ ζηταει ανατροπη των ορων εις βαρος των στουντιο που τοσα χρονια κανουν ολιγοπωλειακο παιχνιδι στα μετρα τους. τα λεφτα δεν ειναι θεμα για την m$. να σπασει ο τσαμπουκας του hollywood ειναι το θεμα
littlelouievegos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ελληνικα μιλαω ελεος.. Μονο ο Πετραν καταλαβε τι θελω να πω απλα το απεδωσε στις τρολιες αποκλειστικα.. Λεω οτι αυτες ειναι οι δικαιολογιες που ειχαν δωθει και φυσικα εγω δεν συμφωνω με αυτο. Και τα 2 Halo τα θεωρω εξαιρετικα.. Αυτο που βλεπω περιεργο , παρολο που τονισα απο το πρωτο ποστ μου οτι το Halo 1,2 πουλησαν τρελλα ειναι οτι εξισου μια σημαντικη μεριδα απο gamers θεωρουσε τα 2 προηγουμενα χαλια ή απλα μια μετριοτητα. Και τωρα εξ αφνης ολοι αποθεωνουν το Halo3.. Αυτη ειναι η απορια μου, πως εν τελει αρκετος κοσμος αλλαξε αποψη και στραφηκε υπερ του Halo3.. Γιατι τετοιο ντορο γυρω απο το Halo πρωτη φορα βλεπω.. Μαλλον το marketing department κανει πολυ καλυτερη δουλεια φαινεται.. p.s : Δεν αναφερομαι σε console sites ποτε δεν τα επισκεφτομουν ιδιαιτερα.. Αναφερομαι se xbitlabs,anandtech,ars technica,b3d,bleedin edge κλπ κλπ..
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ελληνικα μιλαω ελεος.. Μονο ο Πετραν καταλαβε τι θελω να πω απλα το απεδωσε στις τρολιες αποκλειστικα.. εγω το απεδωσα εκει που οφειλεται. εδωσα και μερικα στατιστικα στοιχεια για να σου αποδειξω οτι το <<ελλειπες ενδιαφερον>> ειναι πλασματικο και ουσιαστικα προκειται για μια λαθεμενη εντυπωση που εχει χτιστει στο ιντερνετ με αρκετο κοπο. και "τρολιες" με την γενικοτερη εννοια παντα. ας το πουμε αθεμιτο ανταγωνισμο, αν σε βολευει καλυτερα αυτος ο ορος. το HALO 2 εσπασε διαφορα ρεκορ πωλησεων, πολλα απο τα οποια εκαναν αλλες αγορες να γυρισουν και να κοιταξουν τα videogames. επισης παιζεται ακομα στο Live οσο ελαχιστα παιχνιδια, παρολο που εχει παλιωσει τοσο πια. πως μπορει κανεις αυτο να το ερμηνευσει ως ελλειψη ενδιαφεροντος, ειναι κατι που διαφευγει απο την αντιληψη μου...
MiltoZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ελληνικα μιλαω ελεος.. Μονο ο Πετραν καταλαβε τι θελω να πω απλα το απεδωσε στις τρολιες αποκλειστικα.. Λεω οτι αυτες ειναι οι δικαιολογιες που ειχαν δωθει και φυσικα εγω δεν συμφωνω με αυτο. Και τα 2 Halo τα θεωρω εξαιρετικα.. Αυτο που βλεπω περιεργο , παρολο που τονισα απο το πρωτο ποστ μου οτι το Halo 1,2 πουλησαν τρελλα ειναι οτι εξισου μια σημαντικη μεριδα απο gamers θεωρουσε τα 2 προηγουμενα χαλια ή απλα μια μετριοτητα. Και τωρα εξ αφνης ολοι αποθεωνουν το Halo3.. Αυτη ειναι η απορια μου, πως εν τελει αρκετος κοσμος αλλαξε αποψη και στραφηκε υπερ του Halo3.. Γιατι τετοιο ντορο γυρω απο το Halo πρωτη φορα βλεπω.. Μαλλον το marketing department κανει πολυ καλυτερη δουλεια φαινεται.. p.s : Δεν αναφερομαι σε console sites ποτε δεν τα επισκεφτομουν ιδιαιτερα.. Αναφερομαι se xbitlabs,anandtech,ars technica,b3d,bleedin edge κλπ κλπ.. Αυτοί που αποκαλούσαν τα Halo χαλια ή απλα μια μετριοτητα το ίδιο κάνουν και τώρα με το Halo3 πριν καν να βγει, δεν άλλαξε κάτι.
tarrasque Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι λένε αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι θα ξεπουλήσει και το mp του συγκεκριμένου φαίνεται να είναι πολύ προσεγμένο (αλλά και το μαρκετινγ τους απλά μαμεί)
ultralisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδιά μην στεναχωριέστε για το HALO...αφήστε εμείς να παίξουμε την μούφα...μην σκάτε pls,στεναχωριέμαι...υπάρχει το Lair (guide included) για τους υπόλοιπους
jk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Xbox 360 εχω και εγω μονο εκτος απο PC προς το παρον δεν σου ειπε κανενας να κανεις συμβολαιο με την sony αλλα εσυ εχεις βαλθει να σωσεις την ανθρωποτητα κανοντας τους να παρουν ολοι Xbox ημαρτον!
privateer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Videos: http://xboxers360.vidiac.com/video/226e42b0-98f9-4037-8313-99a800a3c3a1.htm http://xboxers360.vidiac.com/video/e2d24f33-e94f-42a5-b5fa-99a800a6b2cc.htm
MiltoZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Xbox 360 εχω και εγω μονο εκτος απο PC προς το παρον δεν σου ειπε κανενας να κανεις συμβολαιο με την sony αλλα εσυ εχεις βαλθει να σωσεις την ανθρωποτητα κανοντας τους να παρουν ολοι Xbox ημαρτον! Βασικά άμα πάρουν όλοι 360 δεν θα σωθεί η ανθρωπότητα αλλά θα καταστραφεί (περισσότερο).Όλοι θα πηγαίνουν ξενυχτισμένοι στη δουλειά τους, οικογένειες θα διαλυθούν, η υπογεννητικότητα θα αυξηθεί, τα μπαράκια θα μπούνε μέσα, κόσμος θα χάσει τη δουλεια του, άσε. Κατά τ άλλα ο Petran και ο κάθέ Petran λέει την άποψή του, δεν μπορούμε να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε απλά, χωρίς να αρχίζουμε τους χαραχτηρισμούς και τους τσακωμούς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.