Προς το περιεχόμενο

HALO 3: Finish the Fight {Official Topic}

johnnypatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά τα γραφικά αφορούν τους graphics whores κι όχι τους hardcore gamers. Gameplay over Graphics για τους hardcore gamers. Βέβαια δεν πιστεύω ξαφνικά κάποιος οπαδός του H3 να καταφύγει σε αυτό το πράγμα τώρα που το έθεσα... έτσι; :P

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο forum, αν και παλιος gamer ..Θελω να πω ότι εχω και τις δυο κονσολες χβοχ 360 , kai ps3 …. Με το ΧΒΟΧ ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενος μεχρι στιγμης αλλα περιμενω και το ps3 να παρει τα πανω του σιγα σιγα…Πηρα το ΗΑΛΟ και για το οποιο εγινε πολύ σηζητηση τελευταια, παιδες μεινατε ικανοποιημενη με το αποτελεσμα????…Εγω παντως όχι, περιμενα πολύ περισσοτερα από αυτό που πηρα στα χερια μου, καλα στον τεχνικο τομεα δεν θα αναφερθω γιατι το παιχνιδι απλα είναι αθλιο, δεν ξερω εάν αληθευουν αυτά που λενε για 640π και αλλα , αλλα το χαλι φαινεται….Δεν μπορω να καταλαβω τοσο στα παπαρια τους μας έχουν γραμμένους που λένε , έλα μωρέ θα πάρουμε το παλιό το engine θα πετάξουμε ένα hdr και 2 ,3 shaderonia και να το έτοιμο…Τι να πω έχουμε και τα περιοδικά και το αποθεώνουν ΗΜΑΡΤΩΝ όπως λέει και ο Γεωργίου, εγω το πολύ 8 θα του εβαζα…Δεν ξέρω το campaign μου φάνηκε βαρετό πάλι μια από τα παλιά , τα παλιά τουλάχιστον ήταν τα πρώτα και γαμούσαν τώρα από αυτό περίμενα το κάτι παραπάνω και απλά δεν έχει κάτι παραπάνω…ούτε στο gameplay του είδα διαφορές….Βγαινει και η Bungee και τι μας λέει δεν ήθελα να το κάνω ρεαλιστικό, μας κοροϊδεύεις κυρά μου δεν μου τα έλεγες αυτά πριν το πάρω αλλά μου έχεις πετάξει τα cgi βίντεο και είχαμε φάει το ΣΑΝΟ…. πήρα χβοχ για να παίζω ρεαλιστικά παιχνίδια και όχι αντιρρεαλιστικά, να έχω ένα masterpiece πλαστικό τα όπλα δείχνουν πλαστικά παιχνίδια ακόμη και στο 360….Πάει έφυγε αυτό πάμε για τα επομενα παιχνιδια που θα παιξω και τα οποια θα είναι πολύ καλυτερα, rachet and clank, pgr4, mass effect, uncharted…ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ HALO ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ HALI…λεω τα πραγματα ως εχουν δεν ανοικω σε αυτους που λενε ΗΑΛΟ θρησκεια και άλλες τετοιες πιπες…Γιατι το ακουσαμε και αυτό….

BIOSHOCK + DARKNESS ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνιδια

Δημοσ.
Βασικά τα γραφικά αφορούν τους graphics whores κι όχι τους hardcore gamers. Gameplay over Graphics για τους hardcore gamers. Βέβαια δεν πιστεύω ξαφνικά κάποιος οπαδός του H3 να καταφύγει σε αυτό το πράγμα τώρα που το έθεσα... έτσι; :P

αργησες 3 σελιδες κ. graphics whore :mrgreen:

Αρχικό μήνυμα απο panther_512 Εμφάνιση μηνυμάτων

Για τον hardcore gamer έχει σημασία ότι το παιχνίδι παίζει στα 640p και ότι πού και πού έχει low res textures και ότι δεν έχει ΑΑ,

για τον hardcore gamer σημασια εχει τι?? :mrgreen:

ρε δεν πατε καλα λεω γω...

@πανθηρας

οπως σου ειπα, κατσε και μετρα ποσα games εχουν μεσο ορο 90, και ποσα 95.

το θεμα για μενα ειναι αναξιο συζητησης.

φυσικα και δινω εμφαση στη λεπτομερια, και καθησα και εγραψα ενα κατεβατο 2 σελιδες πριν για παρτη σου.

προφανως δεν διαβασες..

παρε ενα repeat λοιπον, και ΑΝ εχεις κατι να πεις σε αυτα που παραθετω, ευχαριστως να το ακουσουμε,

γιατι να ριχνουμε ενα θαψιματακι στο H3 επειδη δεν εχει ΑΑ και μετα να λεμε παω να παιξω εμετικο wii, ε οκ, ειναι καπως ...ανατρεπτικο.

ειλικρινα δεν βλεπω κανενα ψεγαδι στα textures. αντε παιξε κι εσυ το παιχνιδι και θα δεις.

99,9% απο τα textures ειναι υψηλoτατης ποιοτητας, και παρ'ολο το μεγαλο scope του παιχνιδιου, δεν παρατηρουνται texture popups, tearing και λοιπα γνωστα τερτιπια που παρουσιαζουν ακομα και τα fps που παιζονται μεσα σε ....κατακομβες.

αντιθετως υπαρχουν ολων των ειδων τα nextgen gfx effects,

- το καλυτερο motion blur που εχουμε δει ποτε σε game,

- η καλυτερη υλοποιηση σε hdr,

- αναλογως τι θελει να δειξει το game χρησιμοποιουνται ολες οι τεχνικες texture mapping,

- εχουμε νερα που ειναι καλυτερα κι απο το νεροπαιχνιδο (bioshock),

- το καλυτερο skybox που εχουμε δει μεχρι σημερα,

- τελειους φωτισμους,

- τα πιο state of the art realtime cutscenes (και οχι <<realtime>> που φορτωνουν απο το σκληρο δισκο ), και

- ολα αυτα ξεδιπλωνονται σε τεραστια κλιμακα,

- με 10δες πανεξυπνους εχθρους που θελουν το τομαρι σου απο γη και αερα, ταυτοχρονα στην οθονη διαστημοπλοια, τανκς, scarabs, της τρελης το πανηγυρι.

τεχνικα το παιχνιδι ειναι αρτιοτατο, και τα γραφικα και ο ηχος ειναι first class.

αυτα που κανει το halo3 με ανοιχτα περιβαλλοντα, προς το παρον μονο να τα ονειρευονται μπορουν τα fps <<του σωληνα>> σε οποιαδηποτε κονσολα.

και φυσικα, τα γραφικα και ο ηχος αποτελουν το περιτυλιγμα, καθως το Η3 ειναι σιγουρα το πιο ραφιναρισμενο σε gameplay halo απο ολα, και περιλαμβανει τοσες επιλογες οσο 5 παιχνιδια μαζι.

θελετε να γκρινιαζετε για το halo?

δικαιωμα σας, αλλα θα με συγχωρησετε που διαφωνω τοσο καθετα.

σας πειραζει που δεν εχει ΑΑ στα μακρινα αντικειμενα? ειστε σιγουροι? σας χαλαει <<την εμπειρια>>?

ε τοτε μην το παιξετε τωρα, και περιμενετε το 2009 που θα βγει το επομενο xbox που θα παιζει το halo3 σε 1080p με 8xAA απο την πρωτη μερα,

ή το 2010-11 που θα βγει σε pc.

περιμενω λοιπον σοβαρη αντιπαραθεση (αν υπαρχει) και οχι γενικοτητες

επιπλεον, να υπενθυμισω το αυτονοητο, οτι ολες οι φωτος που βλεπετε σε αυτο το thread

ειναι 100% με τα κανονικα textures του παιχνιδιου, τους φωτισμους του παιχνιδιου, τα μοντελα του παιχνιδιου,

και το μονο που προστιθεται ειναι το ΑΑ.

Δημοσ.

...και για να μην οργιαζει η φαντασια σας, οριστε και κανναδυο in game -100% χωρις το εξτρα ΑΑ- φωτος

33253471xi3.jpg

16733469af5.jpg

19307319ai4.jpg

55723170et4.jpg

h3mp005ib3.jpg

h3mp009ot5.jpg

h3mp1001fi3.jpg

τιγκα στα jaggies και στα low res textures ε? last gen 100% :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε γιατι μερικοι θελετε καρπαζομα μου φαινεται...

Δημοσ.

Eγώ ξέρω τί σου λέω φίλε μου και είμαι σίγουρος ότι με κατάλαβες.

Η απαρίθμηση των θετικών δεν εξαφανίζει τα αρνητικά, έτσι δεν είναι?

Ειδικά από άτομα που είναι γνωστά για το τεχνικό ξεκοκκάλισμα που κάνουν στα παιχνίδια που βλέπουμε.

Διότι αν το ζήτημα με τα 640p γίνει π.χ στο Killzone 2, βρε δε πα να έχει Ultra-HDR και super-multi-volumetric-bump-map-shading, οι PS-άκηδες θα το φυσάν και δεν θα κρυώνει με τις ιστορίες που θα τους γράφεις ;)

Άντε καληνύχτα σας και καλό gaming.

Δημοσ.
Γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο forum, αν και παλιος gamer ..Θελω να πω ότι εχω και τις δυο κονσολες χβοχ 360 , kai ps3 …. Με το ΧΒΟΧ ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενος μεχρι στιγμης αλλα περιμενω και το ps3 να παρει τα πανω του σιγα σιγα…Πηρα το ΗΑΛΟ και για το οποιο εγινε πολύ σηζητηση τελευταια, παιδες μεινατε ικανοποιημενη με το αποτελεσμα????…Εγω παντως όχι, περιμενα πολύ περισσοτερα από αυτό που πηρα στα χερια μου, καλα στον τεχνικο τομεα δεν θα αναφερθω γιατι το παιχνιδι απλα είναι αθλιο, δεν ξερω εάν αληθευουν αυτά που λενε για 640π και αλλα , αλλα το χαλι φαινεται….Δεν μπορω να καταλαβω τοσο στα παπαρια τους μας έχουν γραμμένους που λένε , έλα μωρέ θα πάρουμε το παλιό το engine θα πετάξουμε ένα hdr και 2 ,3 shaderonia και να το έτοιμο…Τι να πω έχουμε και τα περιοδικά και το αποθεώνουν ΗΜΑΡΤΩΝ όπως λέει και ο Γεωργίου, εγω το πολύ 8 θα του εβαζα…Δεν ξέρω το campaign μου φάνηκε βαρετό πάλι μια από τα παλιά , τα παλιά τουλάχιστον ήταν τα πρώτα και γαμούσαν τώρα από αυτό περίμενα το κάτι παραπάνω και απλά δεν έχει κάτι παραπάνω…ούτε στο gameplay του είδα διαφορές….Βγαινει και η Bungee και τι μας λέει δεν ήθελα να το κάνω ρεαλιστικό, μας κοροϊδεύεις κυρά μου δεν μου τα έλεγες αυτά πριν το πάρω αλλά μου έχεις πετάξει τα cgi βίντεο και είχαμε φάει το ΣΑΝΟ…. πήρα χβοχ για να παίζω ρεαλιστικά παιχνίδια και όχι αντιρρεαλιστικά, να έχω ένα masterpiece πλαστικό τα όπλα δείχνουν πλαστικά παιχνίδια ακόμη και στο 360….Πάει έφυγε αυτό πάμε για τα επομενα παιχνιδια που θα παιξω και τα οποια θα είναι πολύ καλυτερα, rachet and clank, pgr4, mass effect, uncharted…ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ HALO ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ HALI…λεω τα πραγματα ως εχουν δεν ανοικω σε αυτους που λενε ΗΑΛΟ θρησκεια και άλλες τετοιες πιπες…Γιατι το ακουσαμε και αυτό….

BIOSHOCK + DARKNESS ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνιδια

SPOWN ALERT.

Δημοσ.

Panther μου αρεσει που προχθες μου εκανες παρατηρηση οτι παω να "χαλασω" το topic του Halo , και σημερα παρατηρω οτι μας εχεις ζαλισει τα @@ με το Metroid επι τρεις σελιδες....

Εκει ειναι προφανως το προβλημα σου...περιμενες τρελα reviews και τρελες πωλησεις για το αγαπημενο σου παιχνιδι και εχεις απογοητευτει

Τι να κανουμε; Παντως ποτε δεν ειναι αργα....jump in

Δημοσ.

Ειχε ολο το χρονο η bungee και το ελευθερο απο την microsoft να το ετοιμασει καλυτερα, και προς θεου να φτιαξει ενα ολοκαινουριο engine ρεαλιστικοτατο....Τεσπα το παιχνιδι βγηκε και ειναι αυτο που ειδαμε, οκ ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, απλως ειχαμε βαλει πολυ ψηλα τον πιχη...πιστευω τελικα θα μεινουμε με την καβλα na δουμε πως θα ηταν ενα πραγματικο next-gen HALO....Γιατι εγω προσωπικα δεν το ειδα και σαν εμπειρια δεν μου προσφερε κατιο περιοσσοτερο απο τα παλια, και βεβαια απο αλλα παιχνιδια οπως bioshock , gears , kai alla που ειχα μεινει κολλιμενος στην οθονη...FINISH THE FIGHT παιδες γιατι ερχεται το ΜΕΓΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ της BIOWARE -> MASS EFFECT και το ΜΕΓΑ PGR4...

Δημοσ.
...και για να μην οργιαζει η φαντασια σας, οριστε και κανναδυο in game -100% χωρις το εξτρα ΑΑ- φωτος

33253471xi3.jpg

16733469af5.jpg

19307319ai4.jpg

55723170et4.jpg

h3mp005ib3.jpg

h3mp009ot5.jpg

h3mp1001fi3.jpg

τιγκα στα jaggies και στα low res textures ε? last gen 100% :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε γιατι μερικοι θελετε καρπαζομα μου φαινεται...

Ορίστε και μερικές ακόμα in game για να πάρουμε μια πιο σφαιρική εικόνα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

openwide.jpg

cheese.jpg

blargh.jpg

brutemeetsgoodyear-1.jpg

waterfalllaunch-1.jpg

brokenarmandpissed.jpg

jesuschief-1.jpg

jumpnicebackground-1.jpg

417796-Full.jpg

1332-Full.jpg

903g4g.jpg

mlI83470.jpg

Και για να κλείσω γυρνάω και λέω σε έναν φίλο μου xboxάκια προχτές:

Ερώτηση: Τελικά το Halo τι λέει ρε μ@λ@κα? Όντως είναι τόσο καλό?

Απάντηση: Καλό είναι ρε συ... Τα γραφικά είναι λίγο άθλια... Αλλά από ότι μου παν και μένα... Παίζει καλύτερα σε SD....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ: Προσέξτε τι θα απαντήσετε γιατί μπορεί να ναι και δικός σας φίλος και να παίζετε παρέα (μη τρέξετε να τον προσβάλετε :P)

Δημοσ.

Οι εικονες που ποσταρε ο φιλος p3tran πρεπει να ειναι απο αλλο παιχνιδι γιατι δεν εξηγειται αλλιως , το παιζω σε 55 sony bravia 1080p με ΕΛΙΤΕ kai den deixnei etsi , εκτος και αν η bungee λανσαρει και τηλεορασεις ειδικα για το παιχνιδι...τι αλλο θα ακουσουμε...οντως φιλε nonborn ετσι ειναι τα γραφικα και στο Multi ειναι ακομη χειροτερα αφου η απουσια του AA κανει παρτι και το frame rate δεν μπορει να μεινει σταθερο ουτε με 10 ανθρωπακια στην οθονη....Τεσπα το παιχνιδι ειναι Μαπα σε γραφικα....Aλλα ενταξει μωρε ενα παιχνιδι ειναι που παει και εφυγε τωρα θα ερθουν αλλα καλυτερα...

Νonborn σε παρακαλω παρε τις φωτογραφιες μου ερχονται τα κλαματα, ασε του φιλου p3tran σαν παριγορια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...