KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 α ρε πετραν αθανατε παλι μας εκανες να γελασουμε παντως να ρωτησω κατι,ετσι απο περιεργεια: σαν <καλλιτεχνικο> συνολο ποιο θεωρειτε ανωτερο; το bioshock ή το halo3?
Sirtsourekas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 To 7αρακι μια χαρα ειναι για το Metroid Το περιεργο δεν ειναι η βαθμολογια του αλλα οι ελαχιστες πωλησεις του. Πηραν το WiiSports οι Wii-αδες και αραξαν? φιλε επαιξες το metroid ,αν ναι οκ , εαν οχι ξερεις τι χαρακτηρισμος σου παει γαντι:oops: και το halo3 δεν πουλαει για τα γραφικα του αλλα για την ολη εμπειρια που σου προσφερει.
p3tran Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 η αληθεια ειναι οτι 1) μεχρι στιγμης δεν πουλαει το metroid οπως θα επρεπε, και 2) οτι τα reviews δεν ειναι τοσο κολακευτικα οσο θα ηθελαν οι fans της σειρας. για το δευτερο φταιει το hardware, ενω για το πρωτο φταιει η nintnendo που σκιστηκε να διαφημιζει το wii στην σουπερ-κατερινα και στα γηροκομεια. και εδω ας κλεισει η παρενθεση metroid prime. αν θελετε, ας ανοιξει ενα τοπικ ειδικα για αυτο, μιας και ειναι απο τα πολυ σημαντικα παιχνιδια του wii.
SOP1HOLI Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 KAI TO MARIO 10 EKATOMIRIA TO PIRANE.EGW PANTOS DEN PAIZW MARIO .MILTOZ
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 E περίμενε, την ανοίξαμε που την ανοίξαμε τη παρένθεση, ας πούμε και λίγα σωστά πράματα: 1) Το Metroid όντως δεν πουλάει όσο θα έπρεπε λόγω ότι ναναι διαφήμισης από τη Nintendo 2) Εδώ είσαι λάθος φίλε μου. Το Metroid έχει μέσο όρο 91,4% στο Gamerankings με 34 reviews, μαζί και το 7-ράκι του Edge. Το Halo 3 είναι 3 μονάδες παραπάνω στο 94,8% και μία μονάδα παραπάνω το Bioshock στο 95,5%. Με απλά λόγια καί τα 3 παραπάνω παιχνίδια είναι παιχνιδάρες, το καθε ένα για τους λόγους του. Οπότε ας μήν υποβιβάζουμε κανένα παιχνίδι που δεν του αξίζει.
p3tran Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ε καλα τωρα ρε πανθηρα... το metroid εχει μεσο ορο στο metacritic 90 (http://www.metacritic.com/games/platforms/wii/metroidprime3corruption) και αν θες να απογοητευτεις (σαν νο1 metroid fan), δες ποσα αλλα games εχουν μεσο ορο 90. φυσικα δεν λεω οτι ειναι ασχημη βαθμολογια, αλλα αν νομιζεις οτι το "90 μεσος ορος" ειναι κοντα στο "95 μεσος ορος" κανεις πολυ μεγαλο λαθος. και οσο για τη διαφημιση... δυστυχως οπως τα εκανε η nintendo, δεν φταιει η διαφημιση του metroid (που στην αμερικη υπηρχε αρκετη για τα μετρα της nintendo) αλλα το target market. αυτο εννοουσα και στο παραπανω ποστ οταν εγραφα οτι "διαφημιζει το wii στις σουπερ κατερινες"
IceMatrix Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 το καλό είναι ότι όλα εσείς τα trolls Που περιτρυγυρίζετε στα forum και λέτε το μακρύ και το κοντό σας κάθε φορά, έχετε αγοράσει 360 για να έχετε καμία φορά και τίποτα να παίζετε γιατί μόνο folding σας βλέπω συνέχεια και κάνετε... να είστε καλά σας ευχαριστεί η MS για το support που της κάνετε!!! λυσσαξτε κι άλλο...θέλω να δώ να βγάζετε αφρούς κανονικά... 4,407,146 Halo 3 Games (Last 24 Hours) και συνεχίζουμε...
SOP1HOLI Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 MPA MEGALE EGW TO ESPROXA PRIN KANI TIN EKRIXI
mihranalthaqafi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Για να πω την αληθεια το Halo 3 δεν με εχει αφησει αφωνο μεχρι τωρα.. Το Halo 2 το ειχα φτασει κοντα στο τελος και ειλικρινα δεν με τραβηξε στο να το τελειωσω.. Το Halo3 δεν το εχω προχωρησει πολυ για να ειμαι ειλικρινης αλλα μια απο τα ιδια μου φαινεται.. Ολοι λενε οτι μετα την 3η πιστα τα σπαει αληθευει αυτο; Δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι παιχνιδαρα αλλα ενω μου αρεσουν γενικα τα fps το συγκεκριμενο δεν με εχει τρελλανει..Τι να πω γουστα ειναι αυτα..αν και το εχω ακουσει απο πολλους.. Το Βιοσοκ για μενα παντως ηταν πολυ καλυτερο παιχνιδι...
jesE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το παιχνιδι, προσωπικη γνωμη, αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του, εχει το πιο "οργανωμενο" multiplayer που εχω δει και καπου πηρε το ματι μου "the biggest entertainment launch in history", ξεπερνωντας το Spiderman 3 με 170 εκ. $ Ομορφα πραγματα για το gaming συμβαινουν. Πολυ διαφημιση, δεν λεω, αλλα μονο καλο κανει τελικα ο πολυς ο ντορος. Ρε finish the fight λεμε.
telegamesvg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με τον διαγωνισμο του Halo 3 στο Πλαισιο ?? Ωρα εναρξης κ.λ.π ...εχει δηλωσει κανεις συμετοχη? Το site σημερα δεν αναφερει τιποτα ..
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 ε καλα τωρα ρε πανθηρα...το metroid εχει μεσο ορο στο metacritic 90 (http://www.metacritic.com/games/platforms/wii/metroidprime3corruption) και αν θες να απογοητευτεις (σαν νο1 metroid fan), δες ποσα αλλα games εχουν μεσο ορο 90. φυσικα δεν λεω οτι ειναι ασχημη βαθμολογια, αλλα αν νομιζεις οτι το "90 μεσος ορος" ειναι κοντα στο "95 μεσος ορος" κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Τώρα τα πράγματα τα κάνεις χειρότερα για τον εαυτό σου. Δεν μπορείς φίλε μου να μιλάς ως hardcore-άς και να μου λές το τί σημαντική διαφορά είναι οι 5 μονάδες στις 100 και το χάος που επικρατεί μεταξύ του 90% και του 95% και μετά να παραβλέπεις τα δήθεν "μικροπράγματα" στο παιχνίδι που και καλά υποστηρίζεις, όταν ήδη στο σύστημά σου κυκλοφορούν παιχνίδια με καλύτερα γραφικά Ή δίνεις έμφαση κύριε στη λεπτομέρεια ή δεν δίνεις. Αλλά όχι τη μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Θυμάσαι που έδειχνες όλα τα ψεγάδια στο τρέιλερ του Killzone 2 έτσι? E δεν σε πιστεύω, εσύ, ολόκληρος p3tran να μου προσπερνάς στο έτσι τα 640p του Halo 3, την απουσία ΑΑ, τα έστω μηδαμινά low res textures και να μου μιλάς σαν casual gamer για το παιχνίδι ώς σύνολο, ενώ παράλληλα μιλάς ως hardcoras όσον αφορά τα scores και τις κολλοσιαίες διαφορές μεταξύ του 91.4 και 94.7 Θυμάσαι τις ατέλειωτες συζητήσεις που έριχνες για τα 1080i του XBOX360 και τις upscale ικανότητές του κλ κλ κλ κλ κλ ? Τόσο εύκολα συμβιβάστηκες με τα 640p? Απίστευτο. Και κάτι τελευταίο, τόσο για το GeoW όσο και για το Bioshock, ούτε ένα παιδί εδώ μέσα που το έπαιξε δεν είπε ότι του φάνηκε βαρετό, ρηχό ή κάτι άλλο αρνητικό. Εδώ οι απόψεις είναι διχασμένες μεταξύ αυτών που το έπαιξαν. Αυτό και μόνο σημαίνει αρκετά για το ποιό παιχνίδι αξίζει καλύτερα για GOTY Απλώς κουράστηκα να βλέπω τους πορωμένους να φωνάζουν ακόμα και συν-XBOX-άκηδες ώς trolls, επειδή τόλμησαν και είπαν ότι έπαιξαν το παιχνίδι και δεν τους την είπε κατακέφαλα όπως στους υπόλοιπους.
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 εγραψες πανθηρα.ετοιμασου τωρα να σε σχισουν τα xbx τρολλς
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μην ανησυχείς. Είμαι εξοπλισμένος με flame shield 3Xd20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.