Προς το περιεχόμενο

HALO 3: Finish the Fight {Official Topic}

johnnypatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια συγνώμη αλλα πηρε κανεις την limited edition του HALO 3 γιατί πολλα διαβαζω για γρατζουνισμένους δισκους και θέλω να παρω αυτη την έκδοση.Αν ξέρει κανεις τίποτα αν καποιος την πηρε ας πει αν ειχε προβλημα η οχι.

Υ.Γ Στην Αυστραλϊα ειδα οτι έβαλαν ενα προστατευτικό αφρολεξ.

Δημοσ.
Ρε παιδια συγνώμη αλλα πηρε κανεις την limited edition του HALO 3 γιατί πολλα διαβαζω για γρατζουνισμένους δισκους και θέλω να παρω αυτη την έκδοση.Αν ξέρει κανεις τίποτα αν καποιος την πηρε ας πει αν ειχε προβλημα η οχι.

lol mpa to koryfaio einai ayto:

Δημοσ.

Μου ρθε και μενα.

πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τα γραφικα πραματι ειναι παλιας γενιας,κατι που το περιμενα.

το ιδιο το campaign δεν δειχνει να προσφερει κατι το ριζοσπαστικο σαν gameplay,καθαρα μια πιο βελτιωμενη εκδοση του halo2 ειναι με μερικες καλες ιδεες αλλα γενικα σαν συνολο μια πολυ εξαιρετικη εμπειρια.

τοχω παιξει σε single αλλα θα το ξεκινησω αυριο σε legendary coop,ειμαι σιγουρος θα ειναι ακομα καλυτερο ετσι.

multi ενταξει δεν τρελαθηκα,ειναι απλοικο και γρηγορο,γενικα ενταξει για να περασεις ευχαριστα τις ωρες σου με φιλους ειναι μια χαρα.

γενικα αξιζει τα λεφτα του το παιχνιδι,σιγουρα δεν φερνει κατι το καινουργιο στο fps gerne oπως εκανε το πρωτο παιχνιδι,αλλα αποτελει το καλυτερο παιχνιδι της τριλογιας.

Δημοσ.

Εγω την πηρα σημερα και προς το παρων ειναι μια χαρα, που επαιξα καμια ωρα. Εξωτερικα δεν φαινεται τπτ..

Αφρολεξ δυστυχως δεν εχει και το κακο ειναι οτι παροτι ειναι μια fancy συσκευασια η limited τα δισκακια τα χουν χυμα οι μαλ.. Οποτε θελει πολυ προσοχη..

Εχω κανει ηδη μια μαλακια αλλα με το nba2k7 που κουνησα κατα λαθος το 360 οταν επαιζα και μου γρατσουνισε τον δισκο και τωρα δεν παιζει οποτε γενικως θελει πολυ προσοχη..

On a side note το παιχνιδι σπερνει.. Οπως το περιμενα δηλαδη σαν fan του Halo3.. Βεβαια τα jagged edges βγαζουν ματια, αλλα θα το συνηθισω..

C u online.. :-D

Δημοσ.
Εγω την πηρα σημερα και προς το παρων ειναι μια χαρα, που επαιξα καμια ωρα. Εξωτερικα δεν φαινεται τπτ..

Αφρολεξ δυστυχως δεν εχει και το κακο ειναι οτι παροτι ειναι μια fancy συσκευασια η limited τα δισκακια τα χουν χυμα οι μαλ.. Οποτε θελει πολυ προσοχη..

Εχω κανει ηδη μια μαλακια αλλα με το nba2k7 που κουνησα κατα λαθος το 360 οταν επαιζα και μου γρατσουνισε τον δισκο και τωρα δεν παιζει οποτε γενικως θελει πολυ προσοχη..

On a side note το παιχνιδι σπερνει.. Οπως το περιμενα δηλαδη σαν fan του Halo3.. Βεβαια τα jagged edges βγαζουν ματια, αλλα θα το συνηθισω..

Δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο το Sharpness στην τηλεοραση σου και αν εχει και επεξεργαστη εικονας βαλτον στο off!!!

Φιλικα παντα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβως ενοούσα δεν τα έχουν χύμα απλα ενα προβλημα στη θήκη της limited edition δεν τα κρατα καλα στη θεση τους με αποτάλεσμα να γρατζουνίζωνται απο το πέρα δώθε δεν είναι φήμη η microsoft το γνωρίζει και ειδη αλλαζει τα γρατζουνισμένα δισκάκια του HALO3 δωρεάν.

Δεϊτε εδώ http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/gameplay/discreplacement-program.htm

Δημοσ.
Αυτό ακριβως ενοούσα δεν τα έχουν χύμα απλα ενα προβλημα στη θήκη της limited edition δεν τα κρατα καλα στη θεση τους με αποτάλεσμα να γρατζουνίζωνται απο το πέρα δώθε δεν είναι φήμη η microsoft το γνωρίζει και ειδη αλλαζει τα γρατζουνισμένα δισκάκια του HALO3 δωρεάν.

Δεϊτε εδώ http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/gameplay/discreplacement-program.htm

Thnx for the tip δεν το χα δει..Το δευτερο δισκακι τωρα που το ειδα ειναι λιγο γρατσουνισμενο οποτε αν συμβει τπτ και δεν παιζει να ξερουμε τι να κανουμε..

Δημοσ.
Μου ρθε και μενα.

πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τα γραφικα πραματι ειναι παλιας γενιας,κατι που το περιμενα.

Προχωρησε το λιγο και ξαναπες εντυπωσεις ...

Ειπαμε δεν ειναι GOW ...αλλα οχι και "παλιας γενιας"...

Δημοσ.

Εντάξει.... το παιχνιδάκι είναι καψιματάκι! Έπαιξα χθες λίγιο campaign στο legendary και είναι τέλειο! Σου βγαίνει η πίστη για κάθε checkpoint και πρέπει σε κάποια σημεία να διαχειρίζεσαι σωστά το ammunition. Είχα φτάσει σε ένα σημείο χωρίς να έχω προνοήσει να έχω σφαίρες για κάποιο μακρινό όπλο και χωρίς να μπορώ να οπισθοχωρίσω και δεν μπορούσα να φάω κάποιους sniperάδες που με είχανε ζέψει :lol:

Το ΑΙ είναι πολύ μπροστά και δε σε παίρνει να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Οi brutes λειτουργούν πραγματικά σαν ομάδα και καλύπτει ο ένας τον άλλον, παίρνουν σωστές θέσεις στον χώρο, οπισθοχωρούν, κάνουν συντονισμένες επιθέσεις κλπ. Επίσης έχουν πλάκα να τους ακούς τι λένε ανάλογα νε την φάση που βρίσκονται.

Και το multi τρελό! Φοβερές πίστες, άπειρες επιλογές και ούτε ίχνος lag με 16 άτομα. Επίσης έπαθα πλάκα με το Theatre και την free cam αλλά και με το forge. Είναι λόγω έλλειψης καινοτομίας.... Σε γενικές γραμμές δεν το περίμενα τόσο καλό το παιχνίδι αλλά τελικά συμφωνώ ότι "the chief is no thief". 8)

Δημοσ.

Aν και μάλλον θα κλαίω τα λεφτά μου :mrgreen: αποφάσισα να το πάρω και εγώ μιας και η beta του CoD4 τελειώνει σε 2-3 μέρες και τα PGR4+Orange Box θέλουν κανα 2 βδομάδες ακόμη. Τουλάχιστον θα με βγάλει μέχρι να βγεί το πραγματικό ΜultiGOTY CoD4 :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...