Προς το περιεχόμενο

HALO 3: Finish the Fight {Official Topic}

johnnypatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχουν λυσάξει στα ξένα forums με την βαθμολογία των "μεγάλων" sites που δίνουν στο Halo3 υψηλή βαθμολογία και δεν έδωσαν αντίστοιχη στο Metroid 3, lol. To Arstechnica του έδωσε 7, ενώ το Kotaku αναφέρθηκε στο Review του Rocky Mountain News που είναι 87.5% . Οι περισσότεροι έχουν παράπονο για το teamate AI και για το ότι δεν πρωτοτυπεί πουθενά σε σχέση με τα παλιά Halo's.

Για πείτε εσείς την γνώμη σας (πέρα από τα κλασικά σχόλια <<It powns>> κλπ κλπ :P)

PS: Και το GoW παραμένει λένε ο άρχοντας των γραφικών αφού δεν το πλησιάζει το Halo 3 στον τομέα αυτό. Thumbs up στην Epic που έβγαλε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο τέτοια γραφικά τα οποία δεν μπορούν να ξεπεράσουν οι νέοι τίτλου του Χ360

noobά (;ppPPpp ), το arstechnica του εβαλε 7 σε ενα μυστηριο review που εκανε ΜΟΝΟ στο single player game. (!!!!)

ουτε co-op, ουτε multiplayer, και ο τυπος που το εγραψε ομολογησε οτι επαιξε το παιχνιδι κλεισμενος σε γραφειο της m$ για λιγοτερο απο μια μερα.

οποτε who gives a shit για αυτο το review....

με 2 λογια, οποιος εχει παραπονο απο το halo 3 κατα τη γνωμη μου ειναι ....

οκ, (λεω εγω τωρα) 60 καρε θα ηταν καλη φαση, αλλα το 360 ειναι κονσολα και οχι διαστημοπλοιο.

το visual quality του halo ειναι υπερανω κριτικης, και καλα ειναι να θυμομαστε οτι στο gears δεν εχουμε δει ποτε πανω απο 8 ανθρωπακια στην οθονη, ειτε αυτο λεγεται campaign ειτε λεγεται online. ;)

με το που μπαινεις πρωτη φορα στο μενου του halo 3, καταλαβαινεις οτι σε αυτο το μενου θα αραξεις πολυυυυυυ καιρο. 8)

εγω τις τελευταιες μερες παιζω με παιδια που παιζαμε gears καθε μερα εδω και καννα χρονο, και ολοι λενε το ιδιο.

μαντεψε τι.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για τα thumbs up, το ξερω οτι ντρεπεσαι να το πεις ( :lol: ) αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται:

η epic ΠΟΤΕ δεν θα εβγαζε το gears, αν δεν το παραγγελνε και το πληρωνε ο billys.

και ο billys παραγγειλε το gears, ωστε να προλάβει να ετοιμαστει το halo με την ησυχια του. σκεψου λιγο αυτο και βγαλε τα συμπερασματα σου ;)

thumbs up στην M$ λοιπον κατα κυριο λογο, και επειτα σε ολους τους αλλους...

παρε και 3 φωτο απο team slayer να γουσταρεις

22045-Full.jpg

34085-Full.jpg

34093-Full.jpg

p.s. οσο για την ΑΙ, χωρις καμια πλακα δεν εχω δει καλυτερη. ειναι τοσα πολλα πραγματα που κανει που δεν μπορω καν να τα γραψω...

τωρα, αμα καποιος ειναι αρκετα στοκος ωστε να παιξει το halo3 σε επιπεδο δυσκολιας για ....disabled people, και μετα να κατακρινει το ΑΙ... not my problem, και not your problem either ;)

παιξε legendary και πες μου εσυ αν εχεις δει καλυτερη ΑΙ σε αλλο game.

και για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης ας πουμε, Halo3 A.I. = 100x Gears A.I.

Δημοσ.
mporei na mou pei kapios epidi den xerw, iparxei epilogi sto live gia na pexeis ,me alous pextes sinergasia tis apostoles tou pexnidiou? kai an nai pos legete i epilogi kai den mporw na tin vrw? mexri 2 pextes sinergasia ginete? i kai parapanw?

mporei na apantisei kaneis?

Δημοσ.
noobά (;ppPPpp ), το arstechnica του εβαλε 7 σε ενα μυστηριο review που εκανε ΜΟΝΟ στο single player game. (!!!!)

ουτε co-op, ουτε multiplayer, και ο τυπος που το εγραψε ομολογησε οτι επαιξε το παιχνιδι κλεισμενος σε γραφειο της m$ για λιγοτερο απο μια μερα.

οποτε who gives a shit για αυτο το review....

Καλά όλα τα review έτσι έγιναν. :twisted:

Όσο για τα γραφικά έχουμε δεί 12 και (final 16 άτομα) στην CoD4 Beta στα 60fps. Γραφικά που κάνουν το halo να δείχνει μια γενία πίσω.

merci, τσιμπα κι εσυ μια κονσολιτσα να γουσταρεις επισης.

p.s. privateer, ελπιζω σημερα να σε δουμε στα barracks :D

Θα με δείς στα barracks του CoD4 και GoW :mrgreen:

Δημοσ.

μεχρι 4 παιχτες online co-op Πανο παιζει το campaign.

priv, το cod δεν εχει τοσο καλα γραφικα overall οσο το halo. you will see.... και 16δες παιζει φυσικα και το halo.

η μεγαλη διαφορα ειναι στο gameplay. εκει το h3 μολις το συνηθισεις απλα δεν συγκρινεται με τιποτα.

μανιακες μαχες που διεπονται απο skills, που θυμιζουνε σε μενα (εκτος απο halo φυσικα) ολιγον απο την "χρυση εποχη" μου, την εποχη του q3a + mods.

cod4 εγω θα ξαναβαλω ισως την παρασκευη, μονο και μονο για να δω τι ανοιγει μεχρι το level 25, οταν σηκωσουνε το level cap. gears, ωρα για διαλειμμα.

Δημοσ.
Καλά όλα τα review έτσι έγιναν. :twisted:

Όσο για τα γραφικά έχουμε δεί 12 και (final 16 άτομα) στην CoD4 Beta στα 60fps. Γραφικά που κάνουν το halo να δείχνει μια γενία πίσω.

BanHim.jpg

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα, εχει επιλογες xbox live open, xbox live friends, xbox live invite only.

για ψαχτο λιγο.

BanHim.jpg

συμφωνω, κατι επαθε ο priv και χρειαζεται 5Φ για να συνελθει :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ από χθες μπήκα online για halo3 και το χάρηκα. Αν και βέβαια έφαγα πολύ ξύλο από τους έμπειρους.

Έφαγα όμως 1-2 φορές τον petran και το χάρηκα. Πράγμα που δεν μπορεί να κάνει αυτός σε εμένα στο pro...Χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...