Προς το περιεχόμενο

HALO 3: Finish the Fight {Official Topic}

johnnypatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω πηγα απο το Πλαισιο σημερα και λεω τι ψυχη εχουν 25ευρω και το πηηρααα...

Τι να πω τωρα ....ενταξει για 25 ευρω μαλλον αξιζει ...

Αλλα στο οnline κομματι και ειδικα στις επιγειες μαχες ειναι μακραν πισω....

Το μονο που ισως τραβηξει καποιον ειναι οι αερομαχιες ...

Βεβαια οχι μονο δεν βαζει ορια , αλλα μην πω οτι τα βγαζει κι'ολας !!

Δεν ξερω αν ειναι βιαστικη αυτη μου η κριση , αλλα τουλαχιστον η πρωτη εντυπωση μου ειναι αυτη ...

Μην συγκρινουμε λοιπον τα ασυγκριτα ....το HALO 3 θα γραψει ιστορια ....και απορω πως υπαρχουν τοσα site που κανουν συγκριτικα μεταξυ Halo 3 κ Warhawk!!!

Κι' όμως αν διαβάσεις τι λένε πολλά fanboys σε διάφορα sites θα νομίζεις ότι είναι η καλύτερη online εμπειρία που ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει¨:D

p.s. Είδα χθες κι εγώ το Halo3.... χάλι μαύρο, ακόμα με πονάνε τα μάτια μου¨:lol:

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
....σημερα πιαναμε πουλια στον αερα :lol:

16478-Full.jpg

και παιδες, το halo 3 ειναι ΕΥΚΟΛΑ το καλυτερο game στο 360. 8)

loooooooool

Μοντάζ είναι ( και καλά ) !!!

Δημοσ.
Εγώ βλέπω πάντως κάποιον SP r0n1n στον αέρα να τις τρώει από παντού :-D:mrgreen:

Φίλε Crow(Jim) πότε θα το πάρεις το game ? Θες να στο φέρει ο ronin αύριο ?

Δημοσ.

παιδες αυτα ειναι απλως τα πρωτα kills. elementary που λεμε.

και με σκοτωσανε κι εμενα ουκ ολιγες φορες, εξισου θεαματικα ή και πιο πολυ.

το game στο online προσφερεται για απειρου καλους φασεις. 8)

Δημοσ.
Paidia phra to paixnidi to mesimeri kai exw liwsei!!!

Einai foveres oi epiloges sto multiplayer kai para poles!

Kolas asxhma tha liwsoyme!!!

To gamertag moy einai Christophoros

Na mas eleges k apo pou .... ;-)

To feran oloi?

Δημοσ.

mporei na mou pei kapios epidi den xerw, iparxei epilogi sto live gia na pexeis ,me alous pextes sinergasia tis apostoles tou pexnidiou? kai an nai pos legete i epilogi kai den mporw na tin vrw? mexri 2 pextes sinergasia ginete? i kai parapanw?

Δημοσ.

Έχουν λυσάξει στα ξένα forums με την βαθμολογία των "μεγάλων" sites που δίνουν στο Halo3 υψηλή βαθμολογία και δεν έδωσαν αντίστοιχη στο Metroid 3, lol. To Arstechnica του έδωσε 7, ενώ το Kotaku αναφέρθηκε στο Review του Rocky Mountain News που είναι 87.5% . Οι περισσότεροι έχουν παράπονο για το teamate AI και για το ότι δεν πρωτοτυπεί πουθενά σε σχέση με τα παλιά Halo's.

Για πείτε εσείς την γνώμη σας (πέρα από τα κλασικά σχόλια <<It powns>> κλπ κλπ :P)

PS: Και το GoW παραμένει λένε ο άρχοντας των γραφικών αφού δεν το πλησιάζει το Halo 3 στον τομέα αυτό. Thumbs up στην Epic που έβγαλε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο τέτοια γραφικά τα οποία δεν μπορούν να ξεπεράσουν οι νέοι τίτλου του Χ360

Δημοσ.
Έχουν λυσάξει στα ξένα forums με την βαθμολογία των "μεγάλων" sites που δίνουν στο Halo3 υψηλή βαθμολογία και δεν έδωσαν αντίστοιχη στο Metroid 3, lol. To Arstechnica του έδωσε 7, ενώ το Kotaku αναφέρθηκε στο Review του Rocky Mountain News που είναι 87.5% . Οι περισσότεροι έχουν παράπονο για το teamate AI και για το ότι δεν πρωτοτυπεί πουθενά σε σχέση με τα παλιά Halo's.

Για πείτε εσείς την γνώμη σας (πέρα από τα κλασικά σχόλια <<It powns>> κλπ κλπ :P)

PS: Και το GoW παραμένει λένε ο άρχοντας των γραφικών αφού δεν το πλησιάζει το Halo 3 στον τομέα αυτό. Thumbs up στην Epic που έβγαλε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο τέτοια γραφικά τα οποία δεν μπορούν να ξεπεράσουν οι νέοι τίτλου του Χ360

Πολλά "λένε" και απόψεις "άλλων" μας γράφεις...

όταν αποκτήσεις δικιά σου άποψη τα ξανα "λέμε"...

είναι καλή φάση να δημιουργείς εντυπώσεις, όμως είναι βασικό να μπορείς και να τις στηρίζεις...

Τέλος μην ξεχνιέσαι...ΚΑΝΕΝΑΣ τίτλος σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (κι όχι μόνο στο 360) δεν ξεπερνάει τα γραφικά του GoW...

Δημοσ.

Γι' αυτό ρε NoobSaibot είπα να πείτε γνώμη, γιατί δεν το έχω. Είτε σου αρέσει όμως, είτε όχι, η αντίδραση της gaming κοινότητας είναι η παραπάνω. Οπότε αν δεν θες να "λένε" καταντάς να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου ώστε όλη την ώρα να "λες". Σε σένα μου φαίνεται ότι κολλάει το "Στην χώρα των τυφλών κυριαρχεί ο μονόφθαλμος".

PS: Επειδή είσαι digidagas όμως, ακόμα κι αν έλεγα ότι το έπαιξα και δεν έχει πχ καλό ΑΙ θα έλεγες και πάλι τα δικά σου, φαίνεται το κόλλημα που σε διακατέχει άλλωστε. Οπότε back off και άφησε μερικούς να απαντήσουν με κάνα πιο σοβαρό post, κάτι που είσαι ανάξιος να κάνεις από ότι φαίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...