Προς το περιεχόμενο

HALO 3: Finish the Fight {Official Topic}

johnnypatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 517
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δημοσιευτηκε στα fora του ελληνικου ps3 απο γνωστο-αγνωστο προ λιγου.Τι τους δινουν εκει μεσα ρε φουστη μου!

to online apo oti akusa ine mexri 16 atoma ke xoris split screen nomizo. ta opla me oles autes tis aspides kanun to game axaro ke ligo unbalanced. ke to olo futuristiko skiniko me xalai gia online. to game ine poli ligo sto online brosta sto warhawk

Θελω το halo 3 μου,ΤΩΡΑ!!!!

To warhawk έχει θέσει νέα όρια στο online gaming!

p.s. Pytzamarama δεν κρατιέμαι θα βουτήξω :)

Δημοσ.

xrest το halo3 ειναι native 720p. δεν ειμαι σιγουρος οτι κανεις καλυτερα που το εχεις σε 1080p

ηδη υπαρχουν αναφορες οτι σε ορισμενες tv το rescalling δεν ειναι και τοσο ..τρομερο

βεβαια στην 1080p tv, και 720p να το βαλεις, 1-1 pixel mapping δεν μπορεις να εχεις, αλλα παρ'ολα αυτα ενα τεστ ποτε δεν χαλασε κανεναν.

υγ

οσο για τα περι online... οσα δεν φτανει η αλεπου.... :lol:

Δημοσ.

τι να κανεις... :D

το θεμα ειναι οτι και τα 3 αυτα games αξιζουν (και εχουν πλουσιο online) οποτε το ποτηρι ειναι γλυκοπικρο με ταση προς γλυκο κ. πλουσιε :D

Δημοσ.
To warhawk έχει θέσει νέα όρια στο online gaming!

p.s. Pytzamarama δεν κρατιέμαι θα βουτήξω :)

Εγω πηγα απο το Πλαισιο σημερα και λεω τι ψυχη εχουν 25ευρω και το πηηρααα...

Τι να πω τωρα ....ενταξει για 25 ευρω μαλλον αξιζει ...

Αλλα στο οnline κομματι και ειδικα στις επιγειες μαχες ειναι μακραν πισω....

Το μονο που ισως τραβηξει καποιον ειναι οι αερομαχιες ...

Βεβαια οχι μονο δεν βαζει ορια , αλλα μην πω οτι τα βγαζει κι'ολας !!

Δεν ξερω αν ειναι βιαστικη αυτη μου η κριση , αλλα τουλαχιστον η πρωτη εντυπωση μου ειναι αυτη ...

Μην συγκρινουμε λοιπον τα ασυγκριτα ....το HALO 3 θα γραψει ιστορια ....και απορω πως υπαρχουν τοσα site που κανουν συγκριτικα μεταξυ Halo 3 κ Warhawk!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...