Προς το περιεχόμενο

Ποιος είναι ο καλύτερος όρος;

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα φωτογραφίες από το Ιντερνετ από Αγγλία, 0,15 τη μία έναντι 0,45 που είχα βρει στο φθηνότερο ελληνικό μαγαζί. 160 κομμάτια (υπολογίστε πόσα γλύτωσα), άψογη ποιότητα, γρήγορη αποστολή.

Αφού έμεινα ικανοποιημένος και μου έμεινε και η προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου είπα να κάνω κι άλλη μια αγορά από Αγγλία. Ενδιαφέρομαι για διαφημιστικές αφίσες για την εταιρεία μου. Ετοίμασα το υλικό σε photoshop, διαστάσεις 70χ100 και πήγα στο τυπογραφείο όπου μου είπανε ότι μόνο για μεγάλες ποσότητες (άνω των 500 κομματιών) μπορώ να εκτυπώσω σε χαρτί, μικρότερες ποσότητες (γύρω στα 60 θέλω εγώ) δε βγαίνουν. Θα πρέπει να εκτυπώσω αναγκαστικά σε πανί και η τιμή ξεφεύγει εντελώς (γύρω στα 15 ευρώ το κομμάτι).

Οπότε λέω να ρίξω μια ματιά και στα μαγαζιά της Αγγλίας, έτσι για να σιγουρευτώ. Πώς να το ψάξω; Πήγα στο ebay.co.uk και μετά από λίγο παίδεμα, βρήκα αυτό.

Είναι πράγματι αυτό που ψάχνω; Νομίζω ότι αναφέρεται σε φωτογραφικό χαρτί, όχι στο κλασικό χαρτί των διαφημιστικών πόστερ που βλέπουμε στις κολώνες. Αν είναι πράγματι αυτό, είναι άραγε πιο αντοχής (σε βροχή, αέρα) από το κλασικό χαρτί; Δε θέλω να μείνει όρθιο και 1 χρόνο, αλλά 1 μήνα τουλάχιστον να αντέξει.

Για βοηθήστε λίγο!

Δημοσ.

Καλώς το παιδί.Τι γίνεσαι;Λοιπόν,Για τυπογραφείο απλά το ξεχνάς (φιλμς,τσίγκοι και για 60 κομμάτια τόσα θέλουν μόνο για να φέρουν μέτρα στη μηχανή.70χ100 από 1000-1500 και πάνω συμφέρει).Τώρα για τις αντοχές όσο αφορά το χαρτί για ενα μήνα μιά χαρά είναι.Πανί δεν συμφέρει με τίποτα.Πήγαινε καλύτερα σ'ένα μαγαζί που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις(πλότερ) και πάρε τιμή για 60 σε χαρτί και ζήτα και 2 σε μουσαμά που θα βάλεις σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους.Το πλότερ είναι μονόδρομος για τέτοιες ποσότητες.Τα λέμε φίλε για ότι χρειαστείς.Πήγαινε και ρώτα στον Γαλόνη http://www.epigrafi.gr/2/thes/galonis/index.htm

Υ.Γ. Στο λίνκ που δίνεις αυτά είναι τα πλοτερς αλλά οι τιμές μου φαίνονται αρκετά τσιμπιμένες.

Δημοσ.
Πρόσφατα αγόρασα φωτογραφίες από το Ιντερνετ από Αγγλία, 0,15 τη μία έναντι 0,45 που είχα βρει στο φθηνότερο ελληνικό μαγαζί. 160 κομμάτια (υπολογίστε πόσα γλύτωσα), άψογη ποιότητα, γρήγορη αποστολή.

Αφού έμεινα ικανοποιημένος και μου έμεινε και η προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου είπα να κάνω κι άλλη μια αγορά από Αγγλία. Ενδιαφέρομαι για διαφημιστικές αφίσες για την εταιρεία μου. Ετοίμασα το υλικό σε photoshop, διαστάσεις 70χ100 και πήγα στο τυπογραφείο όπου μου είπανε ότι μόνο για μεγάλες ποσότητες (άνω των 500 κομματιών) μπορώ να εκτυπώσω σε χαρτί, μικρότερες ποσότητες (γύρω στα 60 θέλω εγώ) δε βγαίνουν. Θα πρέπει να εκτυπώσω αναγκαστικά σε πανί και η τιμή ξεφεύγει εντελώς (γύρω στα 15 ευρώ το κομμάτι).

Οπότε λέω να ρίξω μια ματιά και στα μαγαζιά της Αγγλίας, έτσι για να σιγουρευτώ. Πώς να το ψάξω; Πήγα στο ebay.co.uk και μετά από λίγο παίδεμα, βρήκα αυτό.

Είναι πράγματι αυτό που ψάχνω; Νομίζω ότι αναφέρεται σε φωτογραφικό χαρτί, όχι στο κλασικό χαρτί των διαφημιστικών πόστερ που βλέπουμε στις κολώνες. Αν είναι πράγματι αυτό, είναι άραγε πιο αντοχής (σε βροχή, αέρα) από το κλασικό χαρτί; Δε θέλω να μείνει όρθιο και 1 χρόνο, αλλά 1 μήνα τουλάχιστον να αντέξει.

Για βοηθήστε λίγο!

απο που τις αγορασες γιατι ενδιαφερομαι?

κανενα λινκ?

Δημοσ.

@InsertCoinToJoi: http://www.bonusprint.ie/

@Silok: Τι, νόμιζες ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα; ;-)

Μίλησα και με 2ο τυπογραφείο και αυτός επίσης μου πρότεινε το Γαλόνη. Μου έδωσε καλή τιμή για ψηφιακή εκτύπωση αλλά και πάλι βγαίνει ακριβά (πιο φθηνά πάντως από Αγγλία!)

Δημοσ.
@InsertCoinToJoi: http://www.bonusprint.ie/

@Silok: Τι, νόμιζες ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα; ;-)

Μίλησα και με 2ο τυπογραφείο και αυτός επίσης μου πρότεινε το Γαλόνη. Μου έδωσε καλή τιμή για ψηφιακή εκτύπωση αλλά και πάλι βγαίνει ακριβά (πιο φθηνά πάντως από Αγγλία!)

Πόσο σου είπε;Έχει κι άλλους με πλοττερς και μπορεί να πάρεις καλύτερη τιμή.Έχω δει ένα και στη Δωδεκανήσου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...