Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 yponoeis dld oti eimai stravos???? (kala kaneis...) ee ti provlhma na exeis me thn 8600GT mia xara 8a einai tote afou den paizeis games
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ναι μωρε και hardware επιταχυνση hdvideo. Μια χαρα.
kavouras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παίδες μετα απο μια εποικοδομητική συνομιλία με το φίλο littlelouiveggos συνειδητοποίησα οτι η 30άρα δεν κάνει για μένα.. Οπότε πάω για την 27άρα...Ήθελα να δω και για καμια plasma αλλα σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή θα πάρω ενα προτζεκτοράκι για τις ταινίες,οπότε το άφησα... Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!
xolloth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 την πηρα την 24" και ειναι φανταστικη! πανεμορφη ,με χιλιαδεs λειτουργιεs,φανταστικα χρωματα κ.λ.π. νομιζω οτι ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει. σχετικα με το service ειναι onsite,οποτε κανενα προβλημα. μιλαμε φυσικα για την DELL 2407. οποιοs μπορει να διαθεσει 850 ευρω ,με κλειστα τα ματια,αξιζει τα λεφτα τηs.
littlelouievegos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παίδες μετα απο μια εποικοδομητική συνομιλία με το φίλο littlelouiveggos συνειδητοποίησα οτι η 30άρα δεν κάνει για μένα.. Οπότε πάω για την 27άρα...Ήθελα να δω και για καμια plasma αλλα σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή θα πάρω ενα προτζεκτοράκι για τις ταινίες,οπότε το άφησα... Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!! np m8.. Χαρηκα που βοηθησα ..
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να ρωτησω το εξηs. μαζι μετην οθονη υπαρχει και ενα cd με drivers. δεν το εχω εγκαταστησει γιατι δεν εχω κανενα προβλημα ,ειναι τελεια ρυθμισμενη απο την μανα τηs. πρεπει να το εγκαταστησω η δεν υπαρχει λογοs;
littlelouievegos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να ρωτησω το εξηs.μαζι μετην οθονη υπαρχει και ενα cd με drivers. δεν το εχω εγκαταστησει γιατι δεν εχω κανενα προβλημα ,ειναι τελεια ρυθμισμενη απο την μανα τηs. πρεπει να το εγκαταστησω η δεν υπαρχει λογοs; Δεν ειναι τπτ σημαντικο αφου σου βρισκει αναλυσεις και refresh rate σωστα.. Απλα καμια φορα δεν αναγνωριζεται το ονομα του μονιτορ αν δεν τους περασεις και το βγαζει "plug and play monitor" ..
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειναι τπτ σημαντικο αφου σου βρισκει αναλυσεις και refresh rate σωστα.. Απλα καμια φορα δεν αναγνωριζεται το ονομα του μονιτορ αν δεν τους περασεις και το βγαζει "plug and play monitor" .. thanks φιλε μου
kavouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Παδιά μόλις έστειλα τα λεφτά για την 27άρα.. Θα σας πω νέα μόλις την παραλάβω... Ευχαριστώ πάρα πολύ το φίλο Hal9000 για τη βοήθειά του...
kavouras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μόλις παρέλαβα την οθόνη..!Είναι η 27" της dell... Η οθόνη απλά δεν παίζεται....Είναι τεράστια! Την έχω βάλει σε ανάλυση 1900χ1200 με την ati radeon 9800 pro...Δείχνε άψογα,αν και πίστευα οτι σε αυτή την ανάλυση θα φαίνονται πολύ μικροί οι χαρακτήρες...Κι όμως είναι στο σωστό μέγεθος... Κατα τ ' άλλα μπορείς να δουλέψεις άνετα δύο και τρία παράθυρα μαζί.Στο ένα τον internet explorer,στο άλλο το word κτλ... Τα χρώματα της είναι φανταστικά...Λές και έχεις πίνακα ζωγραφικής..Πολύ καλή φωτεινότητα επίσης.... Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους...Είναι πραγματικά εντελώς διαφορετική αίσθηση να δουλεύεις σε τέτοια οθόνη..Αξίζει τα λεφτά της... Να ευχαριστήσω πάρα πολύ το φίλο HAL9000 που βρήκε πολύ καλή τιμή για την οθόνη... Και βέβαια μερικές φώτο απο την κούκλα....
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 με γεια φιλε, ποσο μεγαλο γραφειο εχεις...ή την εχεις στο σαλονι, οι φωτο υπαρχουν ή κατι δεν παει καλα στο pc μου, edit: ωπ τις ειδα και μου λυθηκαν οι αποριες. Ρε φιλε προσεχε τα ματια σου σ αυτο το γραφειο μια 15αρα και πολυ ειναι
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μόλις παρέλαβα την οθόνη..!Είναι η 27" της dell...Η οθόνη απλά δεν παίζεται....Είναι τεράστια! Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους...Είναι πραγματικά εντελώς διαφορετική αίσθηση να δουλεύεις σε τέτοια οθόνη..Αξίζει τα λεφτά της... Να ευχαριστήσω πάρα πολύ το φίλο HAL9000 που βρήκε πολύ καλή τιμή για την οθόνη... Ποια ηταν η τιμη της αν επιτρεπεται??
kavouras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 με γεια φιλε, ποσο μεγαλο γραφειο εχεις...ή την εχεις στο σαλονι, οι φωτο υπαρχουν ή κατι δεν παει καλα στο pc μου, edit: ωπ τις ειδα και μου λυθηκαν οι αποριες. Ρε φιλε προσεχε τα ματια σου σ αυτο το γραφειο μια 15αρα και πολυ ειναι Είναι μικρό το γραφείο όντως...Αλλα κάθομαι ενα μέτρο σχεδόν μακριά,οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα...Και εγω πίστευα πως θα είναι μεγάλη,αλλα δεν είναι καθόλου.Μάλλον είναι θέμα συνήθειας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.