kavouras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά... Μόλις μίλησα με αντιπροσωπεία dell στην Ελλάδα και έχουμε Dell 2707 990 ευρώ χωρίς ΦΠΑ= 1178 ευρώ με ΦΠΑ Dell 3007 1200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ= 1428 ευρώ με ΦΠΑ Μου φαίνονται δελεαστικές τιμές,αφού ακόμα και στο εξωτερικό δεν βρίσκω πολύ μεγάλες διαφορές... Το θέμα είναι αν πάρω την 30" τί θα συμβεί με την κάρτα γραφικών μου?Διαβάζω οτι θέλει διπλό dvi για να δώσει τη μέγιστη ανάλυση...Στην δικιά μου κάρτα(ΑΤΙ 9800 pro overclock σε 9800 ΧΤ) θα δείχνει σε μικρότεη ανάλυση,ή δε θα δείχνει καθόλου? Ευχαριστώ...
kx5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ω ρε μάνα μου. Αυτές είναι οθόνες να βλέπεις ποδόσφαιρο, όχι να γράφεις στο word...
littlelouievegos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λοιπον οπως θα ξερεις .. Dell 2707wfp = 1920x1200 και δεν θελει dual dvi Dell 3007wfp = 2560x1600 και θελει dual dvi Αν η καρτα σου δεν εχει εστω και ενα dual dvi και εχει μονο ενα single dvi connector τοτε θα βλεπεις εικονα σε max resolution 1280x1024 ή 1280x800.. Δεν θα στο προτεινα απο θεμα αναλυσης και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καμια 9800pro δεν ειχε dual dvi.. Περαν αυτου αυτη την καρτα μονο για desktop use θα σου χρησιμευε το 30αρι θελει ή single high end καρτα γραφικων που μετα βιας αρκει για 2560x1600 ή sli με high end καρτες για gaming.. Εγω εχω την 27αρα και ειμαι κατευχαριστημενος απο το panel της, το IQ της και την αποδοση της στα παιχνιδια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 hmmm pm ston littlelouiveggos exei thn 27ara ths Dell (edit: eleos me prolave...)
kavouras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αρα πάω απευθείας για την 27!! Απλώς έλεγα για λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις,αφου την έχω στο σαλόνι και εκτός απο τον υπολογιστή θα την έχω για ταινίες κτλ... Ευχαριστώ πάντως για την ταχύτατη απάντηση...
littlelouievegos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αρα πάω απευθείας για την 27!!Απλώς έλεγα για λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις,αφου την έχω στο σαλόνι και εκτός απο τον υπολογιστή θα την έχω για ταινίες κτλ... Ευχαριστώ πάντως για την ταχύτατη απάντηση... Ακομα ενας λογος για την 27αρα.. Απο θεμα συνδεσιμοτητας οι τωρινες 30αρες ειναι ελεεινες.. Αυτος ειναι και ο λογος που πηρα την 27αρα.. Ουτε κονσολα σε 1080i ή 1080p μπορεις να συνδεσεις (μονο 720p και αυτο με πατεντες) ουτε κατευθειαν composite σημα μπορεις να δωσεις (να βαλεις πχ το Nova σου επανω) οποτε η αγορα της απευθυνεται μονο για PC χρηση ουσιαστικα.. ΕΚΤΟΣ και αν θελεις να περιμενεις λιγο γιατι η BenQ βγαζει 30αρι 2560x1600 μονιτορ με component outputs και αυτο ειναι πολυ καλη λυση.. Αλλα ξεχασα δεν ειναι αυτο το δικο σου προβλημα οποτε η 27αρα της Dell σε αυτη την τιμη νομιζω οτι ειναι πολυ καλη προταση για μια all around λυση
kavouras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ φίλε... Ψάχνω να τη βρώ φτηνά και την πήρα... Θα σου πω εντυπώσεις όταν την πάρω...
kavouras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σήμερα είδα την 30άρα και έπαθα πλάκα!Είναι τέρας η οθόνη... Ψήνομαι να την πάρω,αλλα σίγουρα θέλω άλλη κάρτα.Η 9800 pro που έχω δεν έχει dual-link dvi... Έχω φάει όλο το δίκτυο και έχω μπερδευτεί τελείως... Ποιές κάρτες έχουν dual-link dvi (και όχι dual dvi!-το οποίο σημαίνει απλά δύο εξόδους dvi)?? Επίσης το motherboard που έχω είναι το asus a7n8x-e deluxe το οποίο δεν αναφέρει οτι έχει pci express,αλλα μόνο το απλό pci...Άρα ψάχνω για κάρτα AGP?? Απίστευτο μπέρδεμα...Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά...Ευχαριστώ πολύ....
littlelouievegos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σήμερα είδα την 30άρα και έπαθα πλάκα!Είναι τέρας η οθόνη...Ψήνομαι να την πάρω,αλλα σίγουρα θέλω άλλη κάρτα.Η 9800 pro που έχω δεν έχει dual-link dvi... Έχω φάει όλο το δίκτυο και έχω μπερδευτεί τελείως... Ποιές κάρτες έχουν dual-link dvi (και όχι dual dvi!-το οποίο σημαίνει απλά δύο εξόδους dvi)?? Επίσης το motherboard που έχω είναι το asus a7n8x-e deluxe το οποίο δεν αναφέρει οτι έχει pci express,αλλα μόνο το απλό pci...Άρα ψάχνω για κάρτα AGP?? Απίστευτο μπέρδεμα...Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά...Ευχαριστώ πολύ.... Dual dvi σου ειχα γραψει; Ελεος απο την βιασυνη μου ναι dual link dvi θες.. Καρτες AGP με dual link dvi υπαρχουν αλλα αν θες την γνωμη μου, δεν αξιζει να δωσεις τωρα λεφτα για AGP καρτα κριμα ειναι ακομα και αν δεν παρεις ακριβο μοντελο.. Οσο αφορα ποιες καρτες εχουν dual link dvi αυτες το εχουν σιγουρα.. DVI-I ATI Crossfire 1950 XTX DVI-I ATI Radeon X1900 XTX DVI-D NVIDIA GeForce 8800 GTX DVI-I NVIDIA GeForce 7950 GX2 DVI-I NVIDIA GeForce 7900 GX2 DVI-I NVIDIA GeForce 7900 GTX DVI-I NVIDIA GeForce 7900 GS DVI-I NVIDIA GeForce 7800 GTX DVI-I NVIDIA GeForce 7600 GT Απο εκει και περα υπαρχουν και αλλες παλιοτερες δεν ειναι πολυ δυσκολο αν ενδιαφερεσε για καποια καρτα κοιτας τα χαρακτηριστικα της και βλεπεις αν εχει.. Παντως να εχεις υποψιν σου αυτο που σου ειπα.. Για να τρεχεις σε native αναλυση αν παιζεις παιχνιδιαθα τα βρεις μπαστουνια θες μια τουλαχιστον high end καρτα ή SLI high end..
kavouras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Για να πω την αλήθεια δεν παίζω παιχνίδια...Αν παίξω μια φορά το χρόνο θα είναι κανενα adventure κτλ... Το θέμα είναι οτι μπορώ να κατεβάσω και λίγο την ανάλυση έτσι δεν είναι?Απο 2560x1600 να την πάω 1920x1200 ,οπότε να μην είναι και τόσο μικρά τα γράμματα και τα εικονίδια..? Επίσης πχ η ATI 1950 XTX PRO της SAPPHIRE στα 512 ΜΒ κάνει 180 ευρά...Καλούτσικα...Το θέμα είναι οτι δε λέει πουθενά οτι είναι dual link τα dvi της...Έχει δύο dvi(dual dvi) το οποίο φαίνεται και στην εικόνα,αλλα είναι dual link? Μπάχαλο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 e afou leei o llveggos oti einai dual link...checkare kai sto site ths sapphire gia sigouria...mhn koitas specs apo eshop/plaisio ktlp
kavouras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Στο site της Sapphire λέει για dual dvi...Δεν αναφέρει για dual link...Σε ένα άσχετο Ιταλικό site λέει οτι είναι dual link...Θα μας τρελλάνουν...Πάντως αφου αναφέρει οτι έχει μέγιστη ανάλυση τα 2560x1600 λογικά είναι...(Έχω χάσει λίγα επεισόδια με την τεχνολογία όπως καταλαβαίνετε!!) Απ ότι λέει και ο φίλος littlelouiveggos αυτή η κάρτα θα κομπλάρει με τις τρελλές αναλύσεις της 30άρας...Ποιά θα ήταν κατα τη γνώμη σας η πιο φτηνή κάρτα,αντάξια των απαιτήσεων της 30άρας?Υπόψιν οτι έχω μόνο agp...Αν θέλω pci express πρέπει να αλλάξω και motherboard!!
littlelouievegos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ναι φυσικα και εχει dual link η x1950xtx Κοιτα απο την στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια οποια πιο φθηνη βρεις παρτη.. Ενδεικτικα μπορεις να παρεις μια x1650pro ή μια 7600gt.. Εχω την ετνυπωση οτι θα βρεις και πιο φθηνες γιατι δεν ριχνεις μια ματια στα μαγαζια να δεις τι υπαρχει και απο στοκ; Και κατι αλλο που ειδα και εγραψες.. Ποτε μα ποτε δεν βαζεις στο desktop μικροτερη αναλυση σε μια TFT/LCD..Η ποιοτητα εικονας θα ειναι ειναι χαλια.. Αν θεωρεις μικρα τα γραμματα βαζεις μεγαλυτερο font size απλα.. Αλλιως αν δεν σου κανει τοτε θα πρεπει να ξανασκεφτεις την αγορα μιας 30αρας με τοσο μεγαλη αναλυση.. Εμεις αυτο θελουμε πολυ καλο dpi απο ενα PC monitor απλα ειδα οτι εσενα σου φαινονται μικρα οπως ειπες.. Να ρωτησω τωρα εγω κατι; Αφου δεν παιζεις games γιατι δεν περνεις μια Full HD οθονη με 1920x1080 που και μεγαλη θα ειναι οπως την θες (>30 inches) και σαν media center θα σου χρησιμεψει αφου κατι τετοιο βλεπω πως προοριζεις κυριως το PC σου;
xolloth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 σημερα παρηγγειλα και αυριο θα την εχω την DELL 24". η τιμη 850 ευρω. service -on site. θαθελα την γνωμη σαs γιατι την παρηγγειλα μετα μεγαληs σκεψηs και επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα. εχω μια samsung sm 19"920n ,απο την οποια ειμαι ευχαριστημενοs,αλλα την DELL την θελω για ταινιεs,ποδοσφαιρο κ.λ.π. υποψιν παιχνιδια δεν παιζω. εχω καρτα γραφικων nvidia 8600 gt,αλλα και πολυ καλο μηχανημα γενικα. υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με την καρτα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 h 8600GT se 1920x1200 analyseis den 8a ta phgainei kai toso kala sta games(mhn pw tpt pio vary )...se ola ta alla 8a einai ok...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.