TAKISTRIGONIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Υπάρχεί πρόγραμμα για intel core 2 duo (conroe) 6750 dual όπως στους amd Χ2 install dual. Χρειάζωνται πρόγραμμα εγκατάστασης οι intel cpu? Έχω απορία σε αυτό το θέμα, στον επεξεργαστή μέσα από το βιος τι πρέπει να ειναι enable και τι disable γιατί στο cpu z το multiplier παίζει από 6x εώς 8x και το θέλω σταθερό στο 8Χ. Τι κάνω? Κάθε βοήθεια δεκτή. Αυτά.
phovos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μηπως εννοεις αυτο εδω?:EIST Αν ναι ειναι φυσιολογική λειτουργια του επεξεργαστη Το κανεις disable απο το bios και απο τα windows Right click your desktop > Click properties > Click Screen Saver > Power button > Change the Power Scheme to always on.
billpeppas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Στο BIOS πρέπει να κάνεις disable τα C1E Support & EIST ή αλλιώς Intel Enhanced SpeedStep. Προσοχή αν έχει και τα 2, πρέπει να κάνεις και τα 2 disable, αλλιώς πάλι θα ανεβοκατεβαίνει @phovos μπέκα msn ή χτύπα pm με κινητό να τα πούμε ρε!
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ αν έφτιαξε
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Τώρα μάλιστα πάρα πολύ καλήτερα, αλλά στον AMD έχει πιο γρήρορη ανταπίκριση σε ότι ενέργεια θέλω να κάνω. Όμως ο intel στο φώρτωμα games, αποσυμπίεση πάει το ίδιο και ίσως και καλήτερα ψιλομικρή διαφορά. Ότι test έχει βγεί είναι μόνο στα χαρτιά αυτό που βλέπω που εκτελώ έχει σημασία εν ώρα χρήσης. Ευχαριστώ όλα είναι οκ. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.