Προς το περιεχόμενο

Δεν πάμε καλά…

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά δεν έχω καταλάβει κ κάτι άλλο...οκ...έχουν κρατήσεις σε όλα τις Γ' θέσης (κατάστρωμα κοινώς)...γιατί δεν βγάζεις για Β ή Α ή καμπίνα;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AFANIS αυτό σκέφτομαι να κάνω. Ένα τηλεφωνάκι αύριο στον ΙΝΚΑ. Από ότι κατάλαβα από το κεντρικό πρακτορείο, δεν τα έχουν δώσει όλα. Απλά δεν θέλουν να μου δώσουν γιατί δεν ξέρουν πόσα θα πάρουν τα κόμματα…

Τίποτα δεν μου δίνανε. Ούτε και καμπίνα (έτσι και αλλιώς σε αυτό το πλοίο είναι ελάχιστες) αλλά ούτε και πρώτη θέση! Γιʼ αυτό τα έχω πάρει! Πες οι καμπίνες τέλειωσαν που δεν παίζει, η πρώτη θέση κατάστρωμα και αυτή τέλειωσε?!

xpapias αυτό με τα εισιτήρια το ξέρω από γνωστούς μου και συγγενείς που μένουν Αθήνα. Όσες φορές έχουν έρθει με τα εισιτήρια από κόμματα τους είχανε δώσει τα ποιο φτηνά. Νομίζω μόνο μια φορά μια θεία μου κατάφερε και ήρθε δωρεάν με αεροπλάνο.

klog ναι το Σαπφώ το σουτάρανε πριν 6,7 χρόνια… Πάντως ποιο καλό από το Θεόφιλος της ΝΕΛ ήταν στα χαλαρά.

olatalefta ναι στο κεντρικό πρακτορείο πήγα. Σε αυτόν που χειρίζεται και τα περίπτερα που ανοίγουν 2 ώρες πριν φύγει το πλοίο. Για την συγκεκριμένη εταιρία αυτός είναι ο κεντρικός τους πράκτορας.

Physics_Rulez πω πω ο καημένος. Ταλαιπωρία που θα τράβηξε…

Δημοσ.

Νομίζω ότι πλέον οι ναυτιλιακές εταιρείες διαμορφώνουν ελεύθερα τις τιμές τους. Ίσως προσπαθούν να δημιουργήσουν και τεχνητή ζήτηση οπότε βλέπω να τις τιμές να παίρνουν φωτιά πριν τις εκλογές..

Δημοσ.
nick[;1753583'']Με ποια γαμημένη λογική δίνουν τα εισιτήρια στα κόμματα ????

1)Πουλάνε ολα τα εισιτήρια με την μια.

2)Μετα τις εκλογες ολο και καποιο χατήρι θα τους κανει η κυβέρνηση που θα προκύψει (βλ. απελευθέρωση κτλ.)

Δημοσ.

Άπαξ και έχουν οριστικοποιηθεί τα δρομολόγια με σφραγίδα του υπουργείου δεν παίζει με τίποτε να είναι νόμιμο το να αρνούνται την έκδοση εισιτηρίου, είναι υποχρεωμένοι να σ'εξυπηρετήσουν.Άσχετο, μιας και αναφέρθηκε το Σαπφώ πουλήθηκε για παλιοσίδερα στην Ινδία μετά από σύντομη καρριέρα στην Αφρική αν θυμάμαι καλά, μακράν το ομορφότερο φέρρυ της τελευταίας δεκαετίας στο Αιγαίο, το έφαγε το όριο ηλικίας.

Δημοσ.

lary7 ναι όντος… Όλο και κάποιο αντάλλαγμα θα περιμένουν.

Neurotic_Fest αρχικά μου λέγανε α δεν ξέρουμε πότε είναι τα δρομολόγια, α δεν έχουν περαστεί στον υπολογιστή, α το ένα α το άλλο. Μετά από λίγη πίεση μου είπανε ότι δεν δίνουν επειδή θέλουν να τα δώσουν στα κόμματα… Χειμώνα καλοκαίρι ίδιες ώρες είναι βασικά. Μόνο κάποια δρομολόγια κυρίως της ΝΕΛ για Θεσσαλονίκη βγαίνουν αλλά και αυτά νομίζω μέχρι τον Οκτώβριο είναι. Οπότε ξέρουνε πότε είναι τα δρομολόγια…

α το κακόμοιρο το Σαπφώ, παλιοσίδερα το κάνανε. Κρίμα γιατί πριν το δώσουν προς Αφρική πλευρά το είχανε ανακαινίσει μέσα και το είχανε φτιάξει αρκετά.

Δημοσ.

Μιλάμε για το γνωστό ΣΑΠΦΩ;

To χάροντα σε μορφή πλοίου;;; Που οι καραγκιόζηδες το είχαν από Μυτιλήνη, παρασκευή απόγευμα, την ημέρα με την περισσότερη κίνηση!!!

Το συγκεκριμένο πράγμα, διότι πλοίο δεν ήταν, αποτελούσε το πρώτο βήμα προς την κόλαση. Το χειμώνα η θερμοκρασία μέσα ήταν 45 C και το καλοκαίρι 10C, καλύτερα να σε έτρωγε το αγιάζι και η αλμύρα.

Η έννοια της καθαριότητας ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστη, να σιχαίνεσαι να κάτσεις και οι ναυτικοί η προσωποποίηση της αγένειας.

Για να μην πάμε σε θέματα ευστάθειας, που από το πολύ το pitch και roll, ακόμα και μέσα στο λιμάνι όλοι αναρωτιόντουσαν με πόσα μποφόρ πάμε, ίσα με 2-3, τίποτα δηλαδή...

Και πάμε στα όμορφα Πειραιάς-Λεσβος 13,5-14 ώρες... όσο Πάτρα-Ιταλία, μόνο που είναι διπλάσια η απόσταση.

Θάνατος στο Σαπφώ.

Δημοσ.

[offtopic]

Ευχάριστες αναμνήσεις σου έχουν μείνει βλέπω insomniaK .

Εμένα μου έμεινα ευχάριστες αναμνήσεις, μια και ταξιδεύαμε με αυτό στην 5ήμερη όταν ήμουν 2α λυκείου. Τότε το είχανε κάνει ανακαίνιση κιόλας… Όντος θυμάμαι είχαμε πεθάνει από την ζέστη εκεί μέσα… Ήταν Μάρτιος. Και ποιο πριν ταξιδεύαμε με αυτό αλλά λόγο ηλικίας δεν θυμάμαι και πολλά. Κάτι που μου έχει μείνει είναι οι καμπίνες που ήταν χωρισμένες με ξύλινο τοίχο, που πάνω πάνω ειδικά είχε κενά και μπορούσες να βλέπεις τους δίπλα, ή να τους πετάς πράγματα. Χαχαχα. Και από ηχομόνωση…

Καλά η καθαριότητα ήταν μηδενική σε όλα τα πλοία τις NEL (εκτός από την σειρά Αίολος). Αυτό κάπως άλλαξε τώρα βέβαια, όταν τέλειωσε το μονοπώλιο και μπήκε στο παιχνίδι και η Hellenic Seaways (τον πρώτο χρόνο ήταν άριστοι από καθαριότητα… Τον 2ο χρόνο τα ρίξανε στο κόκορα…).

Όσον αφορά την ώρα ταξιδιού. Για 2,3 συνεχόμενα χρόνια το Θεόφιλος έκανε 14 ώρες και παραπάνω… Τώρα βελτιώθηκε. Μάλλον είχε βλάβη την οποία δεν ξέρανε να φτιάξουν…

Μία άλλη σαβούρα για πλοίο που πίστεψε με αυτό είναι πραγματικός χάρος, είναι το Ταξιάρχης. Κάνει 14+ ώρες… Μια φορά μας είχανε και ταξιδεύαμε με ρήγμα έχοντας κλείσει τα στεγανά για να μην βουλιάξουμε, και πήγαμε σε 18 ώρες στον Πειραιά… Τους είχανε κράξει και στις ειδήσεις τότε…

Από κλιματισμό, σε όλα τα πλοία πεθαίνω στο κρύο το καλοκαίρι! Δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία το βάζουν! Απλά έλεος. Από ζέστη τον χειμώνα καμία σχέση με το Σαπφώ. Νορμάλ θερμοκρασίες.

Θάνατος στο Σαπφώ.

χαχαχα. Όπως είπε κάποιος ποιο πριν, ήδη το κακόμοιρο έγινε παλιοσίδερα.

Δυστυχώς το Κεντέρης που ήταν το μόνο καλό πλοίο που κυκλοφορούσε, σε 6 ώρες πριν το χαλάσουν και μετά σε 7, 7.30 ώρες έκανε το δρομολόγιο Αθήνα Μυτιλήνη… Τώρα από όσο ξέρω πουλήθηκε Σαουδική Αραβία… Δυστυχώς είχε μεγάλη κατανάλωση καυσίμων και με την άνοδο των τιμών η εταιρία έπεσε έξω… Μετά τον πρώτο χρόνο άρχισε να το δουλεύει μόνο καλοκαίρι, και τα τελευταία χρόνια ούτε τότε… Δυστυχώς έγιναν κάποια βήματα για να πάμε μπροστά, αλλά πάλι στα παλιά γυρίσαμε…

[/offtopic]

Δημοσ.
[offtopic]

Ευχάριστες αναμνήσεις σου έχουν μείνει βλέπω insomniaK .

Εμένα μου έμεινα ευχάριστες αναμνήσεις, μια και ταξιδεύαμε με αυτό στην 5ήμερη όταν ήμουν 2α λυκείου. Τότε το είχανε κάνει ανακαίνιση κιόλας… Όντος θυμάμαι είχαμε πεθάνει από την ζέστη εκεί μέσα… Ήταν Μάρτιος. Και ποιο πριν ταξιδεύαμε με αυτό αλλά λόγο ηλικίας δεν θυμάμαι και πολλά. Κάτι που μου έχει μείνει είναι οι καμπίνες που ήταν χωρισμένες με ξύλινο τοίχο, που πάνω πάνω ειδικά είχε κενά και μπορούσες να βλέπεις τους δίπλα, ή να τους πετάς πράγματα. Χαχαχα. Και από ηχομόνωση…

Καλά η καθαριότητα ήταν μηδενική σε όλα τα πλοία τις NEL (εκτός από την σειρά Αίολος). Αυτό κάπως άλλαξε τώρα βέβαια, όταν τέλειωσε το μονοπώλιο και μπήκε στο παιχνίδι και η Hellenic Seaways (τον πρώτο χρόνο ήταν άριστοι από καθαριότητα… Τον 2ο χρόνο τα ρίξανε στο κόκορα…).

Όσον αφορά την ώρα ταξιδιού. Για 2,3 συνεχόμενα χρόνια το Θεόφιλος έκανε 14 ώρες και παραπάνω… Τώρα βελτιώθηκε. Μάλλον είχε βλάβη την οποία δεν ξέρανε να φτιάξουν…

Μία άλλη σαβούρα για πλοίο που πίστεψε με αυτό είναι πραγματικός χάρος, είναι το Ταξιάρχης. Κάνει 14+ ώρες… Μια φορά μας είχανε και ταξιδεύαμε με ρήγμα έχοντας κλείσει τα στεγανά για να μην βουλιάξουμε, και πήγαμε σε 18 ώρες στον Πειραιά… Τους είχανε κράξει και στις ειδήσεις τότε…

Από κλιματισμό, σε όλα τα πλοία πεθαίνω στο κρύο το καλοκαίρι! Δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία το βάζουν! Απλά έλεος. Από ζέστη τον χειμώνα καμία σχέση με το Σαπφώ. Νορμάλ θερμοκρασίες.

Θάνατος στο Σαπφώ.

χαχαχα. Όπως είπε κάποιος ποιο πριν, ήδη το κακόμοιρο έγινε παλιοσίδερα.

Δυστυχώς το Κεντέρης που ήταν το μόνο καλό πλοίο που κυκλοφορούσε, σε 6 ώρες πριν το χαλάσουν και μετά σε 7, 7.30 ώρες έκανε το δρομολόγιο Αθήνα Μυτιλήνη… Τώρα από όσο ξέρω πουλήθηκε Σαουδική Αραβία… Δυστυχώς είχε μεγάλη κατανάλωση καυσίμων και με την άνοδο των τιμών η εταιρία έπεσε έξω… Μετά τον πρώτο χρόνο άρχισε να το δουλεύει μόνο καλοκαίρι, και τα τελευταία χρόνια ούτε τότε… Δυστυχώς έγιναν κάποια βήματα για να πάμε μπροστά, αλλά πάλι στα παλιά γυρίσαμε…

[/offtopic]

Αφου ηταν "ντοπαρισμενο"....:-D:-D

Δημοσ.
Λοιπόν σήμερα πήγα να βγάλω εισιτήριο επιστροφής από τον Πειραιά προς Μυτιλήνη για της 14/9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!

Με την αιτιολογία ότι δεν τα βγάζει ο υπολογιστής, δεν τα έχουν ετοιμάσει ακόμα, και μετά από λίγη πίεση μου είπανε ότι δεν δίνουν ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Και μου είπανε να πάω πάλι τον αρχές Σεπτεμβρίου (που όπως είναι λογικά δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ) για να δούνε αν θα έχει περισσέψει κανένα. Αλλιώς μου είπανε να πάω σε κάποιο γραφείο βουλευτή, για να μου δώσουν από εκεί. Είμαστε με τα καλά μας? Εγώ θα πληρώνω ξενοδοχεία για τις γ… εκλογές τους αν δεν βρω τελικά εισιτήριο επιστροφής???

Κατσε εκει,μην γυριζεις πισω,ειναι η καλυτερη λυση.

Δημοσ.
[offtopic]

[/offtopic]

Το Κεντέρης τώρα κάνει Ρέθυμνο - Πειραιά - Ρέθυμνο σε 5-6 ώρες,... μια χαρά εξυπηρετεί αλλά αν έχει 3+ μποφόρ πάρε σακούλα...
Δημοσ.
Το Κεντέρης τώρα κάνει Ρέθυμνο - Πειραιά - Ρέθυμνο σε 5-6 ώρες,... μια χαρά εξυπηρετεί αλλά αν έχει 3+ μποφόρ πάρε σακούλα...

Βασικά δεν είναι το κανονικό Κεντέρης (γιατί είχα διαβάσει στο βήμα ότι το πουλήσανε στην Σαουδική Αραβία). Αυτό που έρχεται Ρέθυμνο είναι ένα ποιο μικρό μάλλον. Πιθανόν το Αίολος 2. Που το μετονομάσανε Κεντέρης. Εκτός και αν νοικιάζουν για τον χειμώνα το Κεντέρης στης Σαουδική Αραβία και μετά το καλοκαίρι το ξαναστέλνουν πίσω. Κάπως κουλό βέβαια αυτό.

Τώρα τι να πω… Καλά δεν κουνάει και με 3 μποφόρ μωρέ. Με τα 6,7 κάπου την άκουγες κανονικότατα. Νομίζω στα 7 κιόλας έχει απαγορευτικό γιʼαυτό το πλοίο. Ειδικά στον 2ο όροφο με τους επιβάτες, των καπνιστών αν δεν κάνω λάθος κουνούσε απίστευτα.

Δημοσ.

Βλέπω πως το θέμα έχει ξεφύγει λίγακι αλλά τέσπα,πήγες σε πρακτορείο η σε γραφεία της Hellenic?Γιατι εγώ έστειλα την αδερφή μου στο πρακτορείο της εταιρείας για να πάρει εισητήριο για τις 9 του μήνα και της δώσανε κανονικά!Τώρα αυτά που λέτε περι ΣΑΠΦΩ κ θάνατος κλπ τα ακούω βερεσέ,το πλοίο αποσύρθηκε όταν έπρεπε και όσο κυκλοφορούσε ήτανε απίστευτο καράβι.Το θυμάμαι με απίστευτη νοσταλγία απο τα παιδικά μου χρόνια.Άντε καλά ταξίδια με το ΜΙΛΕΝΑ,ΡΟΜΙΛΝΤΑ και δε συμμαζευεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...