Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λοιπόν σήμερα πήγα να βγάλω εισιτήριο επιστροφής από τον Πειραιά προς Μυτιλήνη για της 14/9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ! Με την αιτιολογία ότι δεν τα βγάζει ο υπολογιστής, δεν τα έχουν ετοιμάσει ακόμα, και μετά από λίγη πίεση μου είπανε ότι δεν δίνουν ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! Και μου είπανε να πάω πάλι τον αρχές Σεπτεμβρίου (που όπως είναι λογικά δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ) για να δούνε αν θα έχει περισσέψει κανένα. Αλλιώς μου είπανε να πάω σε κάποιο γραφείο βουλευτή, για να μου δώσουν από εκεί. Είμαστε με τα καλά μας? Εγώ θα πληρώνω ξενοδοχεία για τις γ… εκλογές τους αν δεν βρω τελικά εισιτήριο επιστροφής???
KWSN_Men Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πήγαινε σε γραφείο κόμματος και θα βρεις σίγουρα. Όποιο και να είναι.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ναι θα βρω στα σίγουρα από κάποιον σκατοπολιτικό τις επόμενες μέρες (που θα μου δώσει «δωρεάν» εισιτήριο…), αλλά δεν θέλω να πάρω το κωλοεισιτήριο που δίνουν... Καταρχήν δίνουν πάντα τα ποιο φτηνά, Γʼ θέση, μπορεί και στο κατάστρωμα έξω. Θα έχουν και ποιο καλά, αλλά θα τα έχουν για άλλους… Εγώ θέλω να αγοράσω κανονικό εισιτήριο στην θέση που θα επιλέξω εγώ για να έχω όσο το δυνατόν ποιο ευχάριστο ταξίδι. Δεν θα μου επιβάλλουν αυτοί που θα κάτσω. Και ως καταναλωτής το δικαιούμαι! Αλλά φαντάζομαι καταγγελία να κάνω την εταιρία δεν παίζει ε? Και να κάνω δεν παίζει να κερδίσω κάτι λογικά. ΥΓ: Αναγκαστικά θα κάνω 2,3 τηλεφωνάκια αύριο μήπως και βρεθεί κανένα σκατοεισιτήριο. Γιατί άμα περιμένω από την Hell…c seaways να μου δώσει παίζει να μείνω Αθήνα να παραθερίζω…
IOSTEFO Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παρε τηλεφωνο στο MEGA channel στον Καμπουρακι να το κανη θεμα στην τηλεοραση, ειναι ευκαιρια.
antreaslam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 έπεσες σε κέντα!!!! κοίταξε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου καλύτερα, φανταζομαι ότι θα μπορέσει να σου βρει ευκολότερα...
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Παρε τηλεφωνο στο MEGA channel στον Καμπουρακι να το κανη θεμα στην τηλεοραση, ειναι ευκαιρια. Μπα… antreaslam θα το προσπαθήσω το απογευματάκι αυτό. Μήπως και έχουν κρατήσει κανένα και μου δώσουν. Αλλά άμα οι ρουφιάνοι από τότε που μάθανε πότε θα είναι οι εκλογές «κλειδώσανε» τις μέρες αυτές, τότε ούτε αυτοί δεν θα έχουν…
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Και γιατί πας με Hellenic;;; Η ΝΕΛ έχει καλύτερα πλοία. Εκτός αυτού, πήγαινε σε, ήδη, βουλευτή να σου δώσει αεροπορικό και καλύτερα ακόμα να στείλεις κάποιον δικό σου στο γραφείο του στη Μυτιλήνη για να πάρεις σίγουρα.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Και γιατί πας με Hellenic;;; Η ΝΕΛ έχει καλύτερα πλοία. Εκτός αυτού, πήγαινε σε, ήδη, βουλευτή να σου δώσει αεροπορικό και καλύτερα ακόμα να στείλεις κάποιον δικό σου στο γραφείο του στη Μυτιλήνη για να πάρεις σίγουρα. Έχει το Μύκονος τώρα η HELLenic που κάνει 8:30 ώρες. Τις Νελ κάνουν 12+. Και γενικά θέλω να είμαι Παρασκευή βράδυ Μυτιλήνη γιατί Σάββατο έχω κάποιες υποχρεώσεις… Και με την ΝΕΛ λογικά τα ίδια θα γίνονται… Αν δεν καταφέρω κάτι με την hell θα προσπαθήσω με NEL. Καλά με αεροπλάνο δεν παίζει… Αυτά θα τα βάλουν για αυτούς που μένουν μόνιμα Αθήνα. Αλλά γενικά θα το κυνηγήσω. Από αύριο κιόλας θα στείλω τον father σε αναζήτηση προς κάθε κατεύθυνση…
aspirin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Βρέ χαζέ, τί παραπονιέσαι? Τράβα να σου βγάλουν τσάμπα ένα εισιτήριο...
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ΑΧΑχαΧΑΧΑ! Ακόμα χειρότερα είχε πάθει ένας φίλος στις εκλογές του 2000! Ήθελε να κλείσει θέση από Ιταλία για Ελλάδα λίγο πριν ανακοινωθούν οι εκλογές και δεν είχε κανένα εισιτήριο! Είχανε καπαρωθεί όλα από την τότε κυβέρνηση πριν ανακοινωθούν οι εκλογές! Μετά από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν Πήγαινε σε κάποιο πολιτικό γραφείο, μόνο έτσι θα βρείς.
olatalefta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 π πηγες δηλ?παρε στο κεντρικο πρακτορειο της hellenic κ βγαλε... αν εισαστε ηδη σε κομματα γιατι να μην πας τσαμπα δεν εχουν αναγκη βγαζουν πολλα λεφτα κ απο σενα με την ψηφο σ...
AFANIS_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 πάρε ένα τηλ. στο ΙΝΚΑ... ίσως ασχοληθούν με αυτό το θέμα...πάντως δέν έχει δικαίωμα να αρνηθεί να σου δώσει απο την στιγμή που το πληρώνεις...εκτός και άν τα κόμματα αγοράσαν ή κάναν κράτηση όλες τις θέσεις....
xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ναι θα βρω στα σίγουρα από κάποιον σκατοπολιτικό τις επόμενες μέρες (που θα μου δώσει «δωρεάν» εισιτήριο…), αλλά δεν θέλω να πάρω το κωλοεισιτήριο που δίνουν... Καταρχήν δίνουν πάντα τα ποιο φτηνά, Γʼ θέση, μπορεί και στο κατάστρωμα έξω. Εχεις ξαναπάρει;! :-P :-P :-P
klog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πάρε ένα εισητηριάκι δωρεάν απο κάποιο σκατοκόμα....λογικά θα είναι Γ θέση στα υπερσύχρονα πλοία της NEL(Α ρε αθάνατο Σαπφώ,αν και νομίζω πως έχει αποσυρθεί πλέον)....μόλις μπέις στο πλοίο πήγαινε ζήτα μια καμπινούλα όπως την θέλεις πλήρωσε την διαφορά και τέλος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.