Προς το περιεχόμενο

Μεγααααλο προβλημα..

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα δεν ημουν σιγουρος για το που επρεπε να τοποθετησω το συγκεκριμενο θεμα,αλλα σκεφτηκα πως εδω θα ηταν καλυτερα.Λοιπον,χθες εκανα αναβαθμιση στο pc μου.Καινουργιες ram,motherboard,σκληρο,τροφοδοτικο,ψυκτρα,dvd,καρτα γραφικων και εβαλα και τα vista.Ωστοσο εχω το εξης προβλημα,εχω σθνδεσει και τον καινουργιο σκληρο και τον παλιο,αλλα δν εχω προσβαση στον παλιο,δεν μου ανοιγει καν τα αρχεια.Μου βγαζουν διαφορα παραθυρα προστασιας τα vista.Πως μπορω να τα μεταφερω? Βασικα πως μπορω να μπω να τα δω,γτ ουτε αυτο μπορω να κανω.Δεν εχουν σβηστει,γτ βλεπω τισ ονομασιες και το χωρο στο σκληρο,απλα δεν μου τα ανοιγει,ουτε τα μεταφερει.Νομιζω πως φταιει η προστασια των vista

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις disable το User Account Control (UAC). Control Panel --> User Accounts & Family Safety --> User Accounts --> Turn User Account Control on/off

Επίσης κάνε δεξί κλικ στον παλιό σου σκληρό και πήγαινε στο tab Security

και μετά στο Advanced και βάλε owner τον administrator και μετά στο tab Security πάλι πήγαινε στο edit και δώσε full control στον Administrator.

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή η λύση αλλά ρίξε μια ματιά. Άλλη λύση και πιο μπακαλίστικη είναι να βάλεις τον παλιό σου δίσκο σε μια hddθήκη και να τον συνδέσεις στο σύστημά σου με usb.

A! Πήγαινε επίσης Administrative Tools στο Computer Management και μετά Disk Management και δες εκεί τι σου εμφανίζει στο δίσκο (partitions κλπ κλπ). Εγώ σε ένα δίσκο που δεν μου τον έβλεπε με τπτ του άλλαξα απλώς γράμμα και μετά τον είδε (κουλό αλλά δούλεψε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...