paonikgt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Οπως λεω και στον τιτλο το τρφοδοτικο μου κανει ενα μικρο θορυβο το οποιο προερχεται απο το ανεμιστηρακι.Το τροφοδοτικο ειναι αυτο της υπογραφης μου. Υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να ρυθμισω τις στροφες απο το ανεμιστηρακι του?Τον αφηνω ανοιχτο και το βραδυ και ειναι σπαστικος αυτος ο θορυβος.
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Όχι.Φύσιμα και μετά λαδάκι Kι αν είναι ball bearing και όχι sleeve bearing, τι ακριβώς θα κάνει το λαδάκι; Φίλε paonikgt, αν το ανεμιστηράκι γράφει στην μία πλευρά "Sleeve bearing" (πράγμα μάλλον χλωμό) κάνε αυτό που σου λέει ο zedone. Αν είναι "ball bearing", μάλλον έχει φθαρεί το ρουλεμάν και πάς για καινούργιο ανεμιστηράκι.
paonikgt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ουτε 2 μηνες δεν το εχω ρε παιδια.Εδωσα και 160Ε.Να τους το τριψω στην μουρι στο πλαισιο?
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εντάξει μπορεί να έπεσες σε μεταχ.... εεε.. γκουχ, γκουχ.. σε ελαττωματικό ανεμιστήρα. Συμβαίνουν αυτά.... Θα σου πρότεινα να το πας πίσω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ee mporei na vrei to 8arros na anoi3ei to PSU kai na alla3ei to fan me ena new
george_o/c Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Thresh: Διαφωνώ , γιατί το παιδί μάλλον δεν έχει τα skills για κάτι τέτοιο ... (no offence ε?) Οπότε καλύτερο θα ήταν να πάει για αλλαγή στο Πλαίσιο :wink:
paonikgt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 απλα κανει εναν ψιλο θορυβο και σκεφτομαι οτι αν το αφησω μετα απο 3 χρονια ποσο θορυβο θα κανει.Οποτε αν ειναι θα τελειωσω την εξεταστικη και θα το παω πισω. Υ.Γ και πανω που ειχα τακτοποιησει ολα τα καλωδια πολυ καλα στο κουτι.Ποιο μου προτεινετε να παρω.Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.Και θελω απαραιτητα να εχει ενα 8πινο και ενα 6 πινο για την καρτα γραφικων
george_o/c Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πήγαινε να στο αντικαταστήσουν με ένα ίδιο ... Δεν είναι ανάγκη να πάρεις άλλο, αφού το ανεμιστηράκι έχει το πρόβλημα, ποιος ο λόγος για καινούργιο ... ? :wink:
george_o/c Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Άντε και πες μας τί έγινε στο τέλος ... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.