Προς το περιεχόμενο

Θορυβος τροφοδοτικου.

paonikgt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεω και στον τιτλο το τρφοδοτικο μου κανει ενα μικρο θορυβο το οποιο προερχεται απο το ανεμιστηρακι.Το τροφοδοτικο ειναι αυτο της υπογραφης μου.

Υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να ρυθμισω τις στροφες απο το ανεμιστηρακι του?Τον αφηνω ανοιχτο και το βραδυ και ειναι σπαστικος αυτος ο θορυβος.

Δημοσ.
Όχι.Φύσιμα και μετά λαδάκι

Kι αν είναι ball bearing και όχι sleeve bearing, τι ακριβώς θα κάνει το λαδάκι;

Φίλε paonikgt, αν το ανεμιστηράκι γράφει στην μία πλευρά "Sleeve bearing" (πράγμα μάλλον χλωμό) κάνε αυτό που σου λέει ο zedone.

Αν είναι "ball bearing", μάλλον έχει φθαρεί το ρουλεμάν και πάς για καινούργιο ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί να έπεσες σε μεταχ.... εεε.. γκουχ, γκουχ.. σε ελαττωματικό ανεμιστήρα. Συμβαίνουν αυτά....

Θα σου πρότεινα να το πας πίσω...

Δημοσ.

Thresh: Διαφωνώ , γιατί το παιδί μάλλον δεν έχει τα skills για κάτι τέτοιο ... (no offence ε?) Οπότε καλύτερο θα ήταν να πάει για αλλαγή στο Πλαίσιο :wink:

Δημοσ.

απλα κανει εναν ψιλο θορυβο και σκεφτομαι οτι αν το αφησω μετα απο 3 χρονια ποσο θορυβο θα κανει.Οποτε αν ειναι θα τελειωσω την εξεταστικη και θα το παω πισω.

Υ.Γ και πανω που ειχα τακτοποιησει ολα τα καλωδια πολυ καλα στο κουτι.Ποιο μου προτεινετε να παρω.Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.Και θελω απαραιτητα να εχει ενα 8πινο και ενα 6 πινο για την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Πήγαινε να στο αντικαταστήσουν με ένα ίδιο ... Δεν είναι ανάγκη να πάρεις άλλο, αφού το ανεμιστηράκι έχει το πρόβλημα, ποιος ο λόγος για καινούργιο ... ? :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...