Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
opws kai h DEH 8a eprepe na exei kalytero diktuo

Thresh αν έχεις δει λογαριασμό της ΔΕΗ τι λέει από πίσω, μάλλον δεν θα το έλεγες αυτό.

Λέει λοιπόν, ότι η ΔΕΗ "δεν φέρει ουδεμία ευθύνη" αν τυχόν καταστραφούν ευαίσθητα ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικά μηχανήματα εξαιτίας της τάσης του δικτού, και ότι ΕΜΕΙΣ οι πελάτες είμαστε υπεύθυνοι στο να προστατεύσουμε τα μηχανήματα μας από τέτοιες περιπτώσεις (με αγορά UPS, κ.λ.π.).

Και αυτό το αποδέχεσαι εφόσον είσαι πελάτης τους διότι αναφέρεται ΚΑΙ στο συμβόλαιο ηλεκτροδότησης της κατοικίας.

Φαιδρό; Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά σίγουρα γεγονός.

• Super Moderators
Δημοσ.

dekto gia auto omws oloi edw proteinoume surge protectors kai ups...ara ta enermax den 8a exoun provlhma :)

an pane 3evrakwtoi sta aggouria xwris auta eite me enermax eite oxi den nomizw oti 8a exei diafora :)

anyway oute egw proteinw Enermax alla gia diaforetikous logous :P

Δημοσ.

dekto gia auto omws oloi edw proteinoume surge protectors kai ups...ara ta enermax den 8a exoun provlhma

Ναι αλλά αυτό δεν εξαφανίζει το πρόβλημα που έχουν. Εκτός αυτού κανονικά ένα τροφοδοτικό που δεν είναι πάνω σε UPS ή surge, πρέπει -αν έχουμε overcurrent από το δίκτυο- να κλείσει ή έστω στην χειρότερη να κάψει την ασφάλεια, και όχι να κάψει 2 πυκνωτές και 4 ανορθωτές (και την ασφάλεια προφανώς). Ε, τι λές πρέπει; :)

• Super Moderators
Δημοσ.

nai ok den prepei ALLA den 8a symfwnhsw mazi sou gia na sthn spasw! :P

pantws auto pou les einai mono me ta Liberty h kai me ta Infinity Galaxy?

Δημοσ.
nai ok den prepei ALLA den 8a symfwnhsw mazi sou gia na sthn spasw!

lol :D Βασικά σε Libert & Infinity υπάρχει. Τα FMA I & II, και Galaxy δεν έχουν τέτοια προβλήματα (έχουν άλλα).

Βασικά εγώ αν έπαιρνα Enermax (κούφια η ώρα) μόνο σε Galaxy θα πήγαινα.

Δημοσ.
Πάντως Candyman, νομίζω πως τα Galaxy τα αδικείς λιγάκι ... Eίναι άκρως ποιοτικά τροφοδοτικά :wink:

Δεν θα το έλεγα! Κοίτα εδώ φράση που ξεστόμισα!!!! Ποιός; Εγώ! Φαντάσου... :D

Βασικά εγώ αν έπαιρνα Enermax (κούφια η ώρα) μόνο σε Galaxy θα πήγαινα.
Δημοσ.

Ναι ρε συ Νίκο το είδα αυτό ...

Υπερτιμημένα βέβαια, αλλά ήταν και για ένα διάστημα jonny guru recommended (για όποιον κατάλαβε τί εννοώ με το "ένα διάστημα" :P) ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας ρώτησα ποιό τροφοδοτικό να πάρω και εσείς συζητάτε ξεκάρφωτα :lol::lol::lol:

Anyway κατάληξα στο Heroichi με 44? μιας και είναι σκυλί :D και έτσι και αλλιώς με το Thermaltake Mambo δεν θα φαίνετε...

Ευχαριστώ όσους απάντησαν...

Δημοσ.

Τελικά πήρα το Heroichi 385windmill pro...και το κουτί tt mambo. Απόλυτα ικανοποιημένος αν και κάποιος θέλει να στήσει καινούργιο PC δεν είναι και το ποιοτικότερο αυτό το κουτί...

just informed ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...