Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 opws kai h DEH 8a eprepe na exei kalytero diktuo Thresh αν έχεις δει λογαριασμό της ΔΕΗ τι λέει από πίσω, μάλλον δεν θα το έλεγες αυτό. Λέει λοιπόν, ότι η ΔΕΗ "δεν φέρει ουδεμία ευθύνη" αν τυχόν καταστραφούν ευαίσθητα ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικά μηχανήματα εξαιτίας της τάσης του δικτού, και ότι ΕΜΕΙΣ οι πελάτες είμαστε υπεύθυνοι στο να προστατεύσουμε τα μηχανήματα μας από τέτοιες περιπτώσεις (με αγορά UPS, κ.λ.π.). Και αυτό το αποδέχεσαι εφόσον είσαι πελάτης τους διότι αναφέρεται ΚΑΙ στο συμβόλαιο ηλεκτροδότησης της κατοικίας. Φαιδρό; Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά σίγουρα γεγονός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 dekto gia auto omws oloi edw proteinoume surge protectors kai ups...ara ta enermax den 8a exoun provlhma an pane 3evrakwtoi sta aggouria xwris auta eite me enermax eite oxi den nomizw oti 8a exei diafora anyway oute egw proteinw Enermax alla gia diaforetikous logous
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 dekto gia auto omws oloi edw proteinoume surge protectors kai ups...ara ta enermax den 8a exoun provlhma Ναι αλλά αυτό δεν εξαφανίζει το πρόβλημα που έχουν. Εκτός αυτού κανονικά ένα τροφοδοτικό που δεν είναι πάνω σε UPS ή surge, πρέπει -αν έχουμε overcurrent από το δίκτυο- να κλείσει ή έστω στην χειρότερη να κάψει την ασφάλεια, και όχι να κάψει 2 πυκνωτές και 4 ανορθωτές (και την ασφάλεια προφανώς). Ε, τι λές πρέπει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 nai ok den prepei ALLA den 8a symfwnhsw mazi sou gia na sthn spasw! pantws auto pou les einai mono me ta Liberty h kai me ta Infinity Galaxy?
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 nai ok den prepei ALLA den 8a symfwnhsw mazi sou gia na sthn spasw! lol Βασικά σε Libert & Infinity υπάρχει. Τα FMA I & II, και Galaxy δεν έχουν τέτοια προβλήματα (έχουν άλλα). Βασικά εγώ αν έπαιρνα Enermax (κούφια η ώρα) μόνο σε Galaxy θα πήγαινα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 kati mou leei oti oute Galaxy 8a epairnes apo thn stigmh pou yparxoun kalytera kai tautoxrona fthnotera trofodotika apo auta
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Είπα.. "ΑΝ έπαιρνα"! Ήταν καθαρά θεωρητική η φράση.
george_o/c Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πάντως Candyman, νομίζω πως τα Galaxy τα αδικείς λιγάκι ... Eίναι άκρως ποιοτικά τροφοδοτικά :wink:
Candyman® Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πάντως Candyman, νομίζω πως τα Galaxy τα αδικείς λιγάκι ... Eίναι άκρως ποιοτικά τροφοδοτικά :wink: Δεν θα το έλεγα! Κοίτα εδώ φράση που ξεστόμισα!!!! Ποιός; Εγώ! Φαντάσου... Βασικά εγώ αν έπαιρνα Enermax (κούφια η ώρα) μόνο σε Galaxy θα πήγαινα.
george_o/c Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ναι ρε συ Νίκο το είδα αυτό ... Υπερτιμημένα βέβαια, αλλά ήταν και για ένα διάστημα jonny guru recommended (για όποιον κατάλαβε τί εννοώ με το "ένα διάστημα" ) ...
Kagkouros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά σας ρώτησα ποιό τροφοδοτικό να πάρω και εσείς συζητάτε ξεκάρφωτα :lol: Anyway κατάληξα στο Heroichi με 44? μιας και είναι σκυλί και έτσι και αλλιώς με το Thermaltake Mambo δεν θα φαίνετε... Ευχαριστώ όσους απάντησαν...
george_o/c Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί είναι η εμφάνιση του psu ... Έλεος ! :razz:
Kagkouros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τελικά πήρα το Heroichi 385windmill pro...και το κουτί tt mambo. Απόλυτα ικανοποιημένος αν και κάποιος θέλει να στήσει καινούργιο PC δεν είναι και το ποιοτικότερο αυτό το κουτί... just informed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.