Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θα πάρω ένα καινούργιο τροφοδοτικό από το noname που έχω...

Το PSU Calculator μου βγάζει 244Watt κατανάλωση του συστήματος.

Άρα δεν θα πάρω και κανά 500άρι. Γενικά δίνω μέχρι 60?.

Σκεφτόμουνα να πάρω το HEROICHI WINDMILL 385W PRO RETAIL που είναι πολύ καλό αλλά λόγω της μη οργανωμένης διάταξης των καλωδίων του λέω να πάρω το SEASONIC S12II-380 ENERGY+ 80 PLUS 380W το οποίο εμφανισιακά μεν είναι καλύτερο αλλά και ποιοτηκότερο και καλύτερο τροφοδοτικό, σωστά? Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχει καλή διάταξη καλωδίων? (αλλιώς δεν αξίζει τα ? του...)

Δημοσ.

Όταν λες καλύτερη διάταξη των καλωδίων, τί ακριβώς εννοείς και από πού το συμπέρανες αυτό ? :razz: Δεν είναι modular το Seasonic ... Γενικά και τα δύο psu που λες, είναι πάρα πολύ καλά ! Το HEC ειδικά είναι σκυλί, με όλη τη σημασία της λέξεως ! :wink: Βέβαια, ακόμα καλύτερες επιλογές είναι τα modular :

a) Enermax Liberty 400W 61ε e-shop

B) Corsair 450VX 450W 69ε e-shop

... Το συγκεκριμένο Enermax γνωστό για την ποιότητά του (Vatos_Locos can justify that ... :wink:). Από την άλλη το Corsair, είναι καινούργιο και μάλιστα πολλά υποσχόμενο ! Τώρα αν πραγματικά βγάζει 33A στην 12άρα, τί να πω ? :???: Πάντως η Corsair μας έχει συνηθίσει σε άκρως ποιοτικά τροφοδοτικά, μακάρι να ισχύουν τα ίδια λοιπόν και στην περίπτωσή του ... :)

Δημοσ.

Georce_ο/c: Eεε όχι και το Liberty καλύτερη επιλογή από ΗΕC βρε συ! Τώρα το modular το θεωρείς πλεονέκτημα λόγω πρακτικότητας υποθέτω, έτσι; Φαντάζομαι ξέρεις από ηλεκτρολογικής πλευράς ότι τα modular είναι μία όχι και τόσο σωστή πρακτική.

Kagkouros: Προτείνω το HEROICHI WINDMILL PRO 420W στα 69 ευρώ, και το Corsair 450 που προτείνει ο george_o/c.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700142

Φιλικα...

Δημοσ.

Όντως αυτό εννοώ το modular το οποίο το έχει το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700345.

Άμα πάρω HEC θα πάρω το μικρότερο, δεν τα χρειάζομαι αυτά τα Watt.

Αλλά πήρε το μάτι μου και το ZALMAN ZM360B-APS

Γενικά λόγω εμφάνισης (μλκία μου) δεν θα πήγαινα σε HEC. Από όσα ξέρω το Seasonic είναι πολύ καλό, για το Zalman έχω τις αμφιβολίες μου...

edit: δίνω μέχρι 60? (+-2)

Δημοσ.
Candyman βασίστηκα στην γνώμη των hardwaresecrets.com ... :wink:

http://www.hardwaresecrets.com/article/303

Νομίζω πως δεν είναι και ΤΟΣΟ κακό, αλλά ... Όσο για το Corsair όπως είπα, μακάρι να προκόψει σαν τα μεγαλύτερα αδερφάκια του ! :grin:

Δεν κάνουν τα Liberty για χώρες με κακό ηλ. δίκτυο, λόγω ανεπαρκέστατου overcurrent protection... γι'αυτό και καίγονται μαζικά (εκτός αν έχεις UPS ή έστω ένα καλό surge protector)...

Στο εξωτερικό παίρνουν καλά review γιατί το δίκτυο δεν έχει το χάλι του...

• Super Moderators
Δημοσ.

sygnwmh alla auto giati mou fainetai san "den kanoun oi Ferrari gia kakous dromous (vlepe Ellada) ara oi Ferrari einai xalia ama3ia..." ? :P (den latreuete ta akyra paradeigmata mou? :P )

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω πως ξεφήγαμε λίγο από το θέμα :D

Θα ήθελα να μου πείτε πιο από τα Zalman & Seasonic, είναι καλύτερο?

(αύριο πρωί θα παραγγείλω)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
sygnwmh alla auto giati mou fainetai san "den kanoun oi Ferrari gia kakous dromous (vlepe Ellada) ara oi Ferrari einai xalia ama3ia..." ? (den latreuete ta akyra paradeigmata mou? )

Ανεξάρτητα αν είναι καλά ή όχι, θα έπρεπε να έχουν καλύτερο overcurrent protection....

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σας. lol ρε παιδιά.

Seasonic γνωρίζω πως είναι καλό. To Zalman σαν τροφοδοτικό τι λέει?

Δημοσ.

Λοιπόν και εγώ για Seasonic έλεγα μέχρι που είδα εδώ. (και τα άλλα zalman ίδια πρέπει να είναι....ας ελπίσουμε όχι σαν τα Thermaltake, τα toughpower και τα gtp)

The GOOD:

* Stable rails. Excellent voltage regulation

* Compact size works virtually anywhere

* Super quiet

* Modular interface

* Fairly efficient

The BAD:

* I have nothing bad to say

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...