Προς το περιεχόμενο

Sasmung 24'' SM-245B

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... Είχα βάλει στο μάτι την samsung και μετά από λίγο ψάξιμο στο google βρήκα αυτό το ωραίο τόπικ. Ο λόγος που θέλω να αλλάξω την crt οθόνη του υπολογιστή μου είναι κυρίως η αγορά ενός ps3 το οποίο δεν παλεύεται σε κανονική τηλεόραση. Είχα δει στο πλαίσιο αυτή την samsung και στο eshop την lg L245WMP-BN. Συγκρίνοντας κατά μέτωπο αυτές τις 2 παρατηρώ ότι η LG έχει μεγαλύτερη γωνία θέασης αλλά 8ms response time και η samsung μικρότερη γωνία θέασης αλλά 5ms response time. Επίσης στα θετικά της lg είναι οτι έχει θύρα hdmi και δεν θα χρειαστώ μετατροπέα για το ps3.

Τι να κάνω ρε παιδιά? Εδώ κάποιος έθιξε τα panels. Τι μειονεκτήματα έχει το TN panel? Στο net που κοίταξα λίγο είδα ότι στα πλεονεκτήματα είναι ο χρόνος απόκρισης και το χαμηλό κόστος αλλά έχει ως μειονεκτήματα την γωνία θέασης και αδυναμία να απεικονίση 16.7 μυρια χρώματα κανονικά αλλά το καταφέρνουν μέσω κάποιας τεχνικής. Φυσικά αν τα χρώματα είναι υποδεέστερα θα είναι σημαντικός παράγοντας για να μην την αγοράσω καθώς εκτός από παιχνίδια βλέπω και ταινίες και θέλω να έχει καλή ποιότητα η οθόνη. Αλλά από την άλλη ο μικρότερος χρόνος απόκρισης είναι πολύ θετικό, ιδιαίτερα για τα παιχνίδια (85% της χρήσης που θα κάνω στο ps3). Είμαι σε απόγνωση, τα φώτα σας παρακαλώ! :P

Δημοσ.

Ναι πάνω κάτω κατάλαβα ότι το μόνο μειονέκτημα που θα έχει η samsung θα είναι στα χρώματα. Αλλά θα ήθελα προσωπική γνώμη κάποιου, όχι απαραίτητα κατόχου της συγκεκριμένης samsung. Απλά που να έχει εμπειρία από ΤΝ πάνελ και να μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι τα χρώματα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα σε σχέση με άλλες οθόνες. Γιατί τώρα πέτυχα και το τόπικ για ghosting στην lg και ξενέρωσα. Κυρίως παιχνίδια θα παίζω, αν είναι να με χαλάει τόσο πολύ να το βράσω...

Δημοσ.

Ναι για το τοπικ του isspro μιλάω. Γενικά βλέπω πάντως βλέπω να αποφεύγουν πολύ τα ΤΝ πανελς. Δεν μπορώ να αποφασίσω, τώρα διαβάζω το άλλο τόπικ για την lg. Θέλω να πάω και από πλαίσιο να δω μήπως την έχουν για επίδειξη. Πάντως επιμένω ότι η samsung που μιλάμε σε αυτό το τόπικ για games ίσως είναι καλύτερη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά επειδή είχα ψηθεί πολύ για την 24αρα της Samsung πιστεύω οτι οποιος θέλει 24 πρέπει να περιμένει λίγο μιας και τα μοντέλα ειναι πολύ λίγα και ακριβά προς το παρών..Πιστεύω οτι προς τα χριστούγενα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα..Απο την αλλη 22αρα ειναι καλή περίπτωση απο αποψη τιμής αποδοσης αλλά δεν είναι Full HD σε περίπτωση που θέλει για πχ να συνδέσει κάποιος PS3..

Δημοσ.

το monitor ειναι ανοιχτό στο πλαισιο στο πολυτεχνειο μαζι με κάποια 22άρια, όμως η εικόνα του είναι απλά χάλια, ειδικά σε σύγκριση με το 22άρι της samsung το 226 bw. αν θέλεις monitor και για pc και για ps3 περίμενε τα νέα 22άρια με υποστήριξη 1920χ1200 οπότε είναι full hd και λογικά θα έχουν και hdmi.

Δημοσ.

αρα μιλάμε για ακατάλληλη εποχή αν θές κάτι πολύ καλό και σε καλή τιμή..Οπότε θα αρκεστώ στην 19αρα της philips 4:3 που έχω προς το παρών και το 2008 βλέπουμε :)

Δημοσ.

Πήγαινε να δεις τα μόνιτορ όλα ανοιχτά στο Mediamarkt στην Π.Ράλλη. Το LG τα σπάει όλα. Θυμάμαι που πλησίαζα τα μόνιτορ και πριν φτάσω κοντά έμεινα άφωνος, χωρίς να έχω δει πια μάρκα είναι και πιο μοντέλο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
αν θέλεις monitor και για pc και για ps3 περίμενε τα νέα 22άρια με υποστήριξη 1920χ1200 οπότε είναι full hd και λογικά θα έχουν και hdmi.
επειδη κ γω αυτο σκεφτομαι να κανω ποτε περιπου βγαινουν αυτες οι νεες οθονες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...