Προς το περιεχόμενο

Sasmung 24'' SM-245B

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος από εδώ έχει την οθόνη του τίτλου για να μάθω εντυπώσεις και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος.Γενικότερα αξίζει η αγορά της, δεδομένης της χαμηλής τιμής για 24 αρα; Προορίζεται για σχέδιο και λίγο gaming :)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...sorry για το λάθος του ονόματος samsung!

• Super Moderators
Δημοσ.

imo makrya...einai me TN Panel...

kalytera na pas sthn 24ara ths LG pou einai me MVA(h PVA? den 8ymamai) kai a3izei ta lefta ths...

h Samsung btw vgazei kai antistoixo S-PVA montelo thn 245T (kykloforei Septembrio) einai omws panakrivh alla UBER...

Δημοσ.

@ThReSh

Μπορείς, σε παρακαλώ, να δώσεις το μοντέλο της LG που λες (αυτή λες μήπως)? Γιατί το ψάχνω και εγώ και βλέπω εναλλακτικές.

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.

LG L245WP-BN nomizw pws einai to montelo...

psaxneis sto http://www.skroutz.gr gia oti fthnotero ginetai

px sto Plaisio exei 620 euro

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=927813

gia thn 8eikh Samsung pou anefera sto overclockers.co.uk thn eida

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-061-SA&groupid=17&catid=510&subcat=

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gia thn 8eikh Samsung pou anefera sto overclockers.co.uk thn eida

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-061-SA&groupid=17&catid=510&subcat=

Tόσο κάνει και μια τηλεόραση 42 ιντσών αλλά με χαμηλή ανάλυση(720p). Χμ.... Ποια συμφέρει;

Και τέλος πάντων και εγώ την Sasmung 24'' SM-245B έχω βάλει στο μάτι. Τόσο χάλια πια θα είναι η ποιότητα της εικόνας στα παιχνίδια;

• Super Moderators
Δημοσ.

egw pantws den proteinw TN Panel se 24ara...kalytera na pareis thn LG me to MVA Panel pou einai kalyterh apo thn sygkekrimenh Samsung kai kostizei elafrws perissotera...

kala allh eukrineia exoun oi TVs kai allh ta monitors...oso kalh tv kai na exeis pali stravwnesai sta windows nomizw...eidika se keimena einai gmst...

Δημοσ.
egw pantws den proteinw TN Panel se 24ara...kalytera na pareis thn LG me to MVA Panel pou einai kalyterh apo thn sygkekrimenh Samsung kai kostizei elafrws perissotera...

kala allh eukrineia exoun oi TVs kai allh ta monitors...oso kalh tv kai na exeis pali stravwnesai sta windows nomizw...eidika se keimena einai gmst...

Symfono apolyta.

Δημοσ.
kalytera na pareis thn LG me to MVA Panel pou einai kalyterh apo thn sygkekrimenh Samsung kai kostizei elafrws perissotera...

Όσο ελαφρά πατάει ο ελέφαντας; :mrgreen: Είμαι της άποψης πάντως πως όταν παίρνεις κάτι που θα κρατήσεις για χρόνια αξίζει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μη μείνεις με κάτι που δε σε ικανοποιεί. Βέβαια αν το χέρι βρεί την εσωτερική φόδρα και τίποτα άλλο θα προσαρμοστείς στα δεδομένα..

Ανάλογα την τηλεόραση. Π.χ. αυτή έχει ανάλυση 1920x1080.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσο ελαφρά πατάει ο ελέφαντας; :mrgreen: Είμαι της άποψης πάντως πως όταν παίρνεις κάτι που θα κρατήσεις για χρόνια αξίζει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μη μείνεις με κάτι που δε σε ικανοποιεί. Βέβαια αν το χέρι βρεί την εσωτερική φόδρα και τίποτα άλλο θα προσαρμοστείς στα δεδομένα..

Ανάλογα την τηλεόραση. Π.χ. αυτή έχει ανάλυση 1920x1080.

e otan h Samsung kanei 539 euro kai h LG pou exei anwtero panel kanei 564 euro einai oso pataei o elefantas? eleos...eipame alla mhn pame na vgaloume apo thn myga 3ygki...

oti analysh kai na exei h TV panta h katastash 8a einai monitor > TV

Δημοσ.

για το θέμα της αγοράς tv αντί monitor, σύστημα με 2900xt, σύνδεση μέσω ακριβού hdmi με philips 40" ambilight 1080p 3.000 ευρώ (δυστυχώς δεν θυμάμαι μοντέλο), στα παιχνίδια τα χρώματα ξεθωριασμένα και το animation με ghosting, στο desktop άστο καλύτερα. Συνδέσαμε και μια 26" samsung κόστους 850 ευρώ (δυστυχώς ούτε εδώ θυμάμαι μοντέλο) με καλά χαρ/κα (αντίθεση 5.000 κλπ) ανάλυση 720p, ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Τελικά καθήσαμε να παίξουμε λίγο resistance στο ps3 του φίλου μου (δικά του τα μηχανήματα, εγω την παλέυω ακόμη με ένα 17") και είδαμε το φως μας, ειδικά στην philips ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PC. Απογοήτευση γιατί και εγώ ψαχνόμουν για τέτοια λύση αλλά δυστυχώς δεν άξιζει. Ελπίζω πάντως οι κατασκευαστές tv αλλά και οι ati - nvidia να βελτιώσουν την συμβατότητα μεταξύ των προιόντων τους, γιατί είναι παράλογο τόσο ακριβά μηχανήματα να παρουσιάζουν τέτοια αποτελέσματα.

Δημοσ.
e otan h Samsung kanei 539 euro kai h LG pou exei anwtero panel kanei 564 euro einai oso pataei o elefantas? eleos...eipame alla mhn pame na vgaloume apo thn myga 3ygki...

Eδώ που είμαι έχουν ελαφριά διαφορά 150 ευρώ. Όσο πατάει το βαρύτερο χερσαίο ζώο.

oti analysh kai na exei h TV panta h katastash 8a einai monitor > TV

Νόμιζες πως οι τηλεοράσεις δεν έχουν καλή απεικόνιση αλλά αυτό δεν ισχύει για εκείνη που πρότεινα και διάλεξα μία από τις φθηνές βέβαια.. Υπάρχουν καλύτερες. Για το καινούριο θέμα που ανοίχτηκε λοιπόν, monitor > TV. Μόνο εγώ βλέπω πως οι οθόνες υπολογιστών και οι τηλεοράσεις τείνουν σταθερά προς τη συγχώνευση; Έχετε ακούσει για τις καινούριες αναλύσεις σε τηλεοράσεις που έρχονται οι οποίες ξεπερνάνε κατά πολύ το FullHD;

monitor = TV , TV = monitor σύντομα. Α και σε 3 χρόνια η 40άρα θα κάνει όσο η 19άρα σήμερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi akoma loipon...ara mexri na ginei monitor > tv

oso gia thn timh yparxei kai to skroutz.gr kai ta eshops...sthn fernoun kai sto spiti...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...