Προς το περιεχόμενο

HDD & temperatures

nik1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω εγώ που έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό?

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=fp53&area=usa

σιγά την μείωση, 3-4 βαθμούς, τα ίδια αποτελέσματα και καλύτερα θα έχεις αν βάλεις ένα fan να τους χτυπάει και έχεις σωστή ροή στο κουτί..

Δημοσ.
Εννοει το cooling solution της zalman

@kagkouros το να μη ξερεις καποια πραγματα δεν ειναι κακο....αλλά το να μη ξερεις και ταυτοχρονα να προτεινεις και να συμβουλευεις ειναι οτι χειροτερο...

do u like my new signature????:oops::oops:

phovos το παρατραβάς το σκοινί. Στο πρώτο λέω "δεν νομίζω", δεν είπα ότι βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

Και στο 2ο κάνω μια ερώτηση γιατί ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το παρόν θέμα.

Δημοσ.

Απ οσα review ειδα απ αυτη τη βλακεια η μεση μειωση ειναι 3oC...πολλα λεφτα για 3oC mate...

....phovos το παρατραβάς το σκοινί

ban me....:-P

Αν δε ξερεις δε μιλας κι αν μιλας προσεχεις παντα τι λες...

Να το κανεις μια φορα δε πειραζει...το κανεις συνεχεια ομως(παραπληροφορεις το κοσμο)

Με 12,92 μηνυματα την ημέρα(kagkouros profile) ή ξερεις/εχεις αποψη για τα παντα και απαντας σε ολα τα ερωτηματα....Η βλεπεις topic και λες "ε...δε παω να πω κι εγω τη μαμακια μου"

anyway αμα θες να μου πεις κατι στειλε Pm γιατι δε μου αρεσει να χαλαω threads...

p.s welcome to my black list...end of discussion!

Δημοσ.
Να πω εγώ που έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό?

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=fp53&area=usa

σιγά την μείωση, 3-4 βαθμούς, τα ίδια αποτελέσματα και καλύτερα θα έχεις αν βάλεις ένα fan να τους χτυπάει και έχεις σωστή ροή στο κουτί..

για πες ....

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά παραείστε κακοί με τον kag3to ... Oops :oops:, kagkouro εννούσα ... :razz: ...

e kag3to? zomg diplo account (oops artemis matsas mode off)

Δημοσ.

nik1992 σου είπα είδα μείωση 3-4 βαθμούς από τότε που είχα σκέτο τον δίσκο, δηλαδή άδικα τα χρήματα, καλύτερη δουλειά θα κάνεις αν αφήσεις αυτά τα συστήματα ψύξης και βάλεις έναν fan να χτυπάει τον σκληρό.

Δημοσ.

Στην δουλειά μου, υπάρχουν περίπου 230 Η/Υ. Σχεδόν όλοι βρίσκοντε υπο πολύ κακές συνθήκες αερισμού με αποτέλεσμα οι περισσότεροι δίσκοι να δουλεύουν (σε idle) πάνω απο 55c.

Παρόλαυτά, δεν μας έχει σκάσει ποτέ δίσκος στα 3 χρόνια που είμαι εδώ, παραμόνο σε 2 laptop.

Κοινώς, 55c+ βαθμοί δεν είναι οτι καλύτερο αλλά πιθανόν μέχρι να "σκάσει" θα τον έχεις αντικαταστήσει.

Φυσικά με ένα ανεμιστήρα και καλό airflow, η διάρκεια ζωής του κάθε δίσκου αυξάνεται σημαντικά. Στο δίκο μου σύστημα στο σπίτι, οι δίσκοι δουλεύουν σε θερμοκρασία 26-27c σε full load.

Δημοσ.

Έλα τώρα kag3to ... :razz: Cough, cough Kagkoure ...

Κάτι τέτοιο μόνο του δεν αξίζει, αφού πρόκειται για passive cooling. Για βάλε ένα ανεμιστήρα να τους φυσάει και θα σου 'πω εγώ θερμοκρασίες :wink: Και χωρίς την βλακεία της Zalman, το fan είναι αρκετό :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...