nik1992 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Οι σκληροι δισκοι χαλανε αν ανεβει ψηλα η θερμοκρασια τους? πχ. 60 βαθμοι? Ή μονο αν ανεβοκατεβαίνει αποτομα? Και πως μπορουμε να ψυξουμε αποτελεσματικα εναν σκληρο? Αν βαλω ενα fan na ton fysaei apo katv ua ginei tpt?
Kagkouros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Συνήθως στα καινούργια κουτιά έχουν έναν μπροστινό fan να τον φυσάει αλλά δεν είναι και το πιο αποτελεσματικό. Δες αυτό....έχει αποτελέσματα σε συνδυασμό με έναν fan (μπροστινό)
phovos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Κι αμα βαλεις το zalman με ΜΟΝΟ 26,90 θα δεις τη τρελη διαφορα στη θερμοκρασια...Και 2 βαθμους μη σου πω...lol ρε παιδια. Βαλε ενα ανεμιστηρα να τον χτυπαει φτιαξε λιγο το airflow στο κουτι και τελειωσε η υποθεση.
Kagkouros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 phovos θα δει παραπάνω...και μην πεις 3. Το έχεις δοκιμάσει και μιλάς? hmmm δεν νομίζω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 hmmm kai pws to vazeis auto se koutia px Stacker, Antec, Lian Li, Silverstone pou exoun dikes tous 8hkes gia diskous? (px h 8hkh gia 4 diskous sto Stacker exei enswmatwmeno 12ari fan panw)
phovos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 phovos θα δει παραπάνω...και μην πεις 3. Το έχεις δοκιμάσει και μιλάς? hmmm δεν νομίζω... hmmmm....Οχι δεν ειμαι θυμα να αγοραζω παπαριες αλλά τυχαινει να το εχω δει πανω σε Pc Επισης για να μη γινω πολυ κακος...Απο τα post που εχεις κανει στο forum δειχνεις οτι δεν εχεις και πολυ ιδεα απο hardware οποτε δε μπορω να καταλαβω πως προτεινεις διααααφορα parts σε ΟΛΑ τα threads που θα ανοιξουν(υποθετω τα εχεις δοκιμασει ε....)
Kagkouros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 hmmmm....Οχι δεν ειμαι θυμα να αγοραζω παπαριες αλλά τυχαινει να το εχω δει πανω σε Pc Επισης για να μη γινω πολυ κακος...Απο τα post που εχεις κανει στο forum δειχνεις οτι δεν εχεις και πολυ ιδεα απο hardware οποτε δε μπορω να καταλαβω πως προτεινεις διααααφορα parts σε ΟΛΑ τα threads που θα ανοιξουν(υποθετω τα εχεις δοκιμασει ε....) Λοιπόν φίλε μου καλύτερα να μιλάς καλύτερα και οκ να εκφέρεις άποψη από δική σου πλευρά. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι γτπ... Και για να σου απαντήσω όχι δεν τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά τα έχω δει όλα σε λειτουργία σε διάφορα PC...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 e kai o Phovos exei dei se leitourgia to sygkekrimeno part...ara patsisate opoios 3erei plz as apanthsei se auto pou rwthsa
leftermann Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Γενικά 60 βαθμοί νομίzω είναι πολλοί για τoν δίσκο. Αν και δεν διευκρίνησες αν οι 60 είναι full load ή idle. Aν είναι σε full load, είναι απλά πολλοί. Αν είναι σε idle, είναι πάααααρα πολύ. Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξεις το airflow του κουτιού σου: οπωσδήποτε ένας ανεμιστήρας μπροστά και κάτω να βάζει αέρα μέσα στο κουτί, και άλλος ένας πίσω και πάνω να βγάζει. Τα διάφορα τσουμλέκια σαν αυτό που προτείνει ο Kagkouros δεν τα έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να πω τίποτα. Οι δικοί μου δίσκοι πάντως δροσίστηκαν αμέσως με τα δυο αυτά ανεμιστηράκια που ανέφερα, + άλλο ένα στο πλάι του κουτιού, να φυσάει αέρα ακριβώς πάνω στους δίσκους. Οι θερμοκρασίες τους πλέον δεν ξεπερνάν τουε 38-40 idle, και 45-47 full load, ακόμα και τις ζεστές μέρες, και χωρις a/c...
nik1992 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ειναι σε full load. Εχω 2 ανεμιστηρες στο κοuτι μου (soprano) απλα για να ειμαι σγουρος θα προειμουσα να βαλλω και κατι τετοιο...
nik1992 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αυτο που μου προτειναν της Ζαλμαν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976883&product=560243
phovos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 κάτι τέτοιο... τί τέτοιο;;; Εννοει το cooling solution της zalman @kagkouros το να μη ξερεις καποια πραγματα δεν ειναι κακο....αλλά το να μη ξερεις και ταυτοχρονα να προτεινεις και να συμβουλευεις ειναι οτι χειροτερο... do u like my new signature????:oops::oops:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 nai phovos eisai TRUE EVOL
nik1992 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 μην το παρακανετε ρε... και ναι εισαι παρα πολυ κακος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.