Προς το περιεχόμενο

Πόσα παιχν. έχει το xbox360 και πόσα το ps3

nlal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες τις 2 αυτες κονσολες, και επειδη λιγο πολυ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο , σκεφτομαι να αγορασω με βαση τα ποσα παιχνιδια εχει η καθε κονσολα.

Οποιος μπορει να απαντηση στο περιπου θα ειμουν πολυ ευγνωμων.

Αντε να ερθει και το elite σε λιγες μερες...

Τhank's

Δημοσ.

Σιγουρα το XBOX εχει πολλα περισσοτερα παιχνιδια, λογω του οτι ειναι πολυ παλαιοτερη κονσολα απο οτι το PS3... Αν αυτο ειναι το κριτηριο αγορας, τοτε δαγκωτο ΧΒΟΧ :D Βεβαια αν περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα που θα εχουν βγει περισσοτεροι και καλυτεροι τιτλοι για το PS3, τοτε μπορει να αλλαξεις κριτηρια και γνωμη

Δημοσ.

Το 360 έχει περισσότερα! Και έχει και τα ωραιότερα κορίτσια! Τηλεφ... εχμ πάρε τώρα 360 και όλα μπορούν να συμβούν.

glenda_gilson_and_roberta_rowat_xbox_360.jpg

Δημοσ.
Το 360 έχει περισσότερα! Και έχει και τα ωραιότερα κορίτσια! Τηλεφ... εχμ πάρε τώρα 360 και όλα μπορούν να συμβούν.

glenda_gilson_and_roberta_rowat_xbox_360.jpg

ποια εκδοση ειναι αυτη????

Γιατι εγω με την premium δεν ειδα κανενα πιπινι μεσα στο κουτι...μηπως πρεπει να διαμαρτυρηθω στην Microsoft?

Δημοσ.

Ναι παιδια, για το XBOX 360 (to elite) εννοω και συγνωμη για το μπερδεμα. Ενα φιλαρακι μου λεει πως ειναι καλυτερα το ΧΒΟΧ360 μιας και σε αυτο ειναι πολλα παιχνιδια ΄σπασμενα'... ενω για το PS3 ακομα δεν ξερουμε τιποτα!

Δημοσ.
ποια εκδοση ειναι αυτη????

Γιατι εγω με την premium δεν ειδα κανενα πιπινι μεσα στο κουτι...μηπως πρεπει να διαμαρτυρηθω στην Microsoft?

Νομίζω πωλούνται επιπλέον και δεν είναι στη συσκευασία. Θυμάμαι παλιότερα τις έπαιρνες μαζί με το τηλεχειριστήριο για το δβδ.

Δημοσ.

makran xbox360 kai kalitero kai ftinotero kai me poio polla paixnidia kai safos kalitera.to ps3 exei apotixei patagodos.

kai einai kai spasmeno

kai to hd kerdizei pontous

thes kai alla;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...