Pendulum Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα. Ειμαι σε φάση να αγοράσω laptop, αλλά απο μαρουλι δεν παίζουν και πολλά πράγματα... Για την ακρίβεια, θέλω να δώσω γύρω € 600 και αν γίνεται και λιγότερο. Έκανα μια ψιλοέρευνα στο ιντερνετ σε γερμανό, e-shop, πλαίσιο, multirama και @-shop και αυτό που είδα είναι ότι στα λεφτά που θέλω να κινηθώ, τις καλύτερες επιλογές τις έχει η Acer. Μια απορία μου είναι αν γενικά είναι αξιόπιστη ως εταιρία;Κοίταξα και στο forum και είδα μεταξύ άλλων την προσφορά της Mediamarkt με τα €550. Καλή μου φάνηκε. Αλήθεια, η κάρτα γραφικών αλλάζει στο λαπτοπ? Και για να μην σας κουράζω περισσότερο, η χρήση για την αποία το θέλω εγώ είναι να έχω ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνετ(τί πρέπει να έχει το λαπτοπ για να γίνεται αυτό; ),γιατί υπάρχει κι άλλος υπολογιστής στο σπίτι και να κατεβάζω ταινιούλες και τραγουδάκια,τα οποία όμως θέλω να μπορώ να τα αντιγράφω για να αδειάζει ο σκληρός και να μπορώ να τα βλέπω χωρίς ταλαιπωρία, οπότε θέλω και DVDR. Ούτε πολύ εξειδικευμένα προγράμματα, ούτε τίποτα πολύ βαρύ-αν και το πιο βαρύ θα είναι τα vista. Παρατήρησα ότι τρώνε περίπου 500ΜΒ μνήμη με το που φορτώνουν. Αν έχει 512ΜΒ όλη κι όλη, τί γίνεται;; Θα ήθελα γνώμη και γι'αυτό. Γενικά θέλω όσο γίνεται τα φώτα σας, γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Για φθηνο δες και αυτο το toshiba με λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη,bluetooth ,card reader ,μονο 2.5 kg και 2 χρονια εγγυηση.Στα 675 ευρω(Ειναι και επωνυμο.Προσφορα λεει μονο μεχρι τις 26/8.): http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5932 Eιναι λιγο πανω απο το οριο που εβαλες, αλλα αξιζει! Και στους φορητους η καρτα γραφικων δεν αλλαζει.
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δες και αυτο: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=7714 Με αλλα 40 ευρω του βαζεις αλλο 1Gb Ram και παει στο 1.5GB
Pendulum Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ φίλε! αυτόν τον έχει η κοπέλα μου και τον ξέρω. Είναι όντως αρκετά καλός, μόνο που αργούν πολύ να φορτώσουν τα vista. Μιλάμε να κάνει 5-7 λεπτά να ξεκινήσει ο υπολογιστής και τέτοια! Βέβαια αυτό ειναι λόγω vista...
GE1980 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ φίλε! αυτόν τον έχει η κοπέλα μου και τον ξέρω. Είναι όντως αρκετά καλός, μόνο που αργούν πολύ να φορτώσουν τα vista. Μιλάμε να κάνει 5-7 λεπτά να ξεκινήσει ο υπολογιστής και τέτοια! Βέβαια αυτό ειναι λόγω vista... Φίλε μου τόσα λεπτά, είναι πάρα μα πάρα πολλά. Προσπάθησε να του ελαφρώσεις λίγο το στάρταπ, αντικατέστησε κανά τυχόν νόρτον και κάνε και κανένα έλεγχο με adaware. Ακόμα και αν έτσι δεν γίνεται τίποτα (το οποίο το αποκλείω), καλό θα είναι προσθέσετε μια ραμ, των οποίων οι τιμές είναι πλέον πολύ χαμηλές Aμαρτία είναι το μηχάνημα να σέρνεται και επειδή κατά 99% η κοπέλα δεν ξέρει βοήθησε τη να το φιάξει. Συμφωνώ με τον Haha στην επιλογή.
Nomikaria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Οντως καλο το Toshiba....Για αυτα που το θελεις δεν ειναι κακο!!Παντως αν παρ'ολα αυτα "βαραινουν" τα Vista μπορεις και να τα βγαλεις και να βαλεις XP!!Αν και το καλυτερο θα'ταν να αγορασεις αργοτερα μια RAM (φθηνες ειναι..) ωστε να τρεχουν πιο ανετα!!!!
tolis_01 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δες κι αυτο: http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554511 Το πηρα πριν μερικες βδομαδες. Αρκετα καλο για τα λεφτα του
Pendulum Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδια! Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!!
Pendulum Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δες κι αυτο:http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554511 Το πηρα πριν μερικες βδομαδες. Αρκετα καλο για τα λεφτα του Φίλε tolis κατ'αρχάς ευχαριστώ για την πρόταση. Δυστυχώς όμως δεν μου ανοίγει τη σελιδα για να το δω...
tolis_01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Αυτο εδω ειναι, μονο στο αλλο site (την Γραμμη) εχει 624 ευρω. Επειδη εψαχνα κι εγω λαπτοπ στα 500 ευρω πριν 2 βδομαδες, να σου πω οτι με 500 ευρω θα παρεις κατι με celeron και 512ΜΒ μνημης, ενω αμα πας στα 600 ευρω θα παρεις κατι με core duo και 1GB μνημης (εγω προτιμησα το 2ο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.