Προς το περιεχόμενο

Ποιό wireless router να πάρω?

sa3rdna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη προτείνω το Level1. Είχα διαβάσει σε συγκριτικό πολύ θετικά σχόλια (είχε βγει απο τα κορυφαία της δοκιμής - δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο) και επειδή έχω κι εγώ ένα Level1, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης έχει πιο σοβαρό μενού απο κάτι άλλα που έχω δει.

Δημοσ.

δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο thread ετσι θα κάνω εδώ την ερώτηση που είναι σχετική με το θέμα:

θα ήθελα να μου προτείνετε ένα wireless router/modem-router το οποίο να μπορεί να στείλει σήμα και στον ακριβώς επάνω όροφο...έχω την σύνδεση στο κάτω όροφο και θέλω να μου προτείνετε ένα ασύρματο ετσι ώστε να έχω το pc στον πάνω όροφο..

Δημοσ.

Αν δεις το απο κάτω thread, γράφω για αυτό ακριβώς το πράγμα που ζητάς.

Όπως θα δείς όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήσα ήταν Level1. Και modem/router και USB wifi κάρτα.

Δημοσ.

παίδες ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να πάρω, εκεί που ήμουν σε δίλλημα τώρα είμαι σε "τρί-λλημα" (:-?). πάντως για να πώ την αλήθεια κλείνω προς το Level One από θέμα ομορφιάς και μόνο. Ξέρεις κανείς αν υποστηρίζει wap? Γιατί δεν βρήκα κάπου να λέει.

Δημοσ.
παίδες ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να πάρω, εκεί που ήμουν σε δίλλημα τώρα είμαι σε "τρί-λλημα" (:-?). πάντως για να πώ την αλήθεια κλείνω προς το Level One από θέμα ομορφιάς και μόνο. Ξέρεις κανείς αν υποστηρίζει wap? Γιατί δεν βρήκα κάπου να λέει.

Το τρι-λημμα μπορεί να γίνει τέτρα- Πάρε zyxel 100eyrw και ησυχάζεις.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

Η ομορφιά είναι υποκειμενική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...