lak10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια εχω την εκδοση 6.1.9.6 και θελω να την αναβαθμισω στην επομενη αλλα παντα την ωρα πυ κανω αναβαθμιση παρουσιαζεται σφαλμα πχ η συσκευη δεν ανταποκρινεται η οτι το αρχει υπερβαινει τους 128 χαρακτηρες και κατι τετοια κουλα πως κανω αναβαθμιση βαζω το cd εγκαταστασης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενω δεν ειναι η τελευταια τα alcatel διαφερουν απο τα thomson speedtouch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 afou vgazei sfalma kai doulevei akoma eisai tuxeros...mi to peirazeis parapanw giati tha sou meinei sta xeria...pantws ta speedtouch einai kakista modem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια εχω την εκδοση 6.1.9.6 και θελω να την αναβαθμισω στην επομενη αλλα παντα την ωρα πυ κανω αναβαθμιση παρουσιαζεται σφαλμα πχ η συσκευη δεν ανταποκρινεται η οτι το αρχει υπερβαινει τους 128 χαρακτηρες και κατι τετοια κουλα πως κανω αναβαθμιση βαζω το cd εγκαταστασης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενω δεν ειναι η τελευταια τα alcatel διαφερουν απο τα thomson speedtouch? dokimase se pio previous version kai meta piegne stin last. afou vgazei sfalma kai doulevei akoma eisai tuxeros...mi to peirazeis parapanw giati tha sou meinei sta xeria...pantws ta speedtouch einai kakista modem... ta speedtouch exoun to xalia interface alla einai apo ta elaxtista pou pezoun se poli xalia grammes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.