Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Thomson speedtouch 585i v6 και firmware upgrade

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εχω την εκδοση 6.1.9.6 και θελω να την αναβαθμισω στην επομενη αλλα παντα την ωρα πυ κανω αναβαθμιση παρουσιαζεται σφαλμα πχ η συσκευη δεν ανταποκρινεται η οτι το αρχει υπερβαινει τους 128 χαρακτηρες και κατι τετοια κουλα πως κανω αναβαθμιση βαζω το cd εγκαταστασης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενω δεν ειναι η τελευταια τα alcatel διαφερουν απο τα thomson speedtouch?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια εχω την εκδοση 6.1.9.6 και θελω να την αναβαθμισω στην επομενη αλλα παντα την ωρα πυ κανω αναβαθμιση παρουσιαζεται σφαλμα πχ η συσκευη δεν ανταποκρινεται η οτι το αρχει υπερβαινει τους 128 χαρακτηρες και κατι τετοια κουλα πως κανω αναβαθμιση βαζω το cd εγκαταστασης και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενω δεν ειναι η τελευταια τα alcatel διαφερουν απο τα thomson speedtouch?

dokimase se pio previous version kai meta piegne stin last.

afou vgazei sfalma kai doulevei akoma eisai tuxeros...mi to peirazeis parapanw giati tha sou meinei sta xeria...pantws ta speedtouch einai kakista modem...

ta speedtouch exoun to xalia interface alla einai apo ta elaxtista pou pezoun se poli xalia grammes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...