johnys192 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εχω στην κατοχη μου 3 modem: 1)Sagem fast 800 pstn(Ηταν μαζι με το Conn-x μου) 2)Baudtec C802USB(Ηταν μαζι με το Conn-x ενος φιλου,που μου το εδωσε) 3)Speedtouch 530(Λιγο παλιο,παλλι του φιλου μου) Ποιο μου προτεινετε να βαλω;Εχω 1024 Conn-x.
accipio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λειτουργεί καλύτερα με κάρτα δικτύου, λιγότερα πρβλήματα, λιγότερη χρήση cpu, δε χρειάζονται drivers, μπορείς να συνδέσεις πάνω και άλλο pc (π.χ. φορητό) χωρίς καμιά άλλη ενέργεια, γενικά είναι καλύτερα.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 speedtouch 530.an tora einai na to agoraseis tote pare kati poiu na ine adsl2+ gia na to exeis kai melontika.kai genikos na protimas oti einai ethernet
johnys192 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τελικα εβαλα το speedtouch530,ειχε κωδικο,το εκανα reset και εβαλα τον δικο μου.Ομως τωρα πως μπορω να κανω την συνδεση μου να ειναι συνεχεια ενεργη;Δημιουργησα μια συνδεση απο τις συνδεσεις δικτυου: Συνδεση στο Ιντερνετ-Μη αυτοματη εγκατασταση της συνδεσης-Συνδεση με χρησης ευρειας ζωνης κλπ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ετσι πρεπει καθε φορα που ανοιγω το pc να κανω κληση οπως εκανα με το παλιο μου το modem,παρολο που το speedtouch παραμενει ανοιχτο αφου κλεισω το pc και συνδεση του γενικα παραμενει ανοιχτη.
accipio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δες οδηγίες για το setup του Speedtouch 530 εδώ.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τελικα εβαλα το speedtouch530,ειχε κωδικο,το εκανα reset και εβαλα τον δικο μου.Ομως τωρα πως μπορω να κανω την συνδεση μου να ειναι συνεχεια ενεργη;Δημιουργησα μια συνδεση απο τις συνδεσεις δικτυου:Συνδεση στο Ιντερνετ-Μη αυτοματη εγκατασταση της συνδεσης-Συνδεση με χρησης ευρειας ζωνης κλπ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ετσι πρεπει καθε φορα που ανοιγω το pc να κανω κληση οπως εκανα με το παλιο μου το modem,παρολο που το speedtouch παραμενει ανοιχτο αφου κλεισω το pc και συνδεση του γενικα παραμενει ανοιχτη. setareis ton router san pppoa kai ise sinexeia sto internet.eden ftiaxneis ikonidio den iparxei ikonidio.setareis to speedtouch kai ine sinexeia online opos px se ena internet kafe
cxmgp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Και γω εχω στην τα παρακατω 2: 1)Sagem fast 800 pstn 2)Baudtec C802USB Υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ τους; Οποιο και να βαλω θα ναι το ιδιο? Τι προτεινετε ?
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 kai ta2 ta idia xalia afou ine usb modems.
TechnoState Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 apo proswpiki empeiria, to sagem f@st 800 sucks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.