Προς το περιεχόμενο

ACORN και Courier...

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο κλεισουνε στα μουτρα αποκλειται... Μην περιμενεις βεβαια και επιστροφη των 6 ευρω που εδωσες θελοντας και μη στο courier... Ενημερωσε μας μολις μαθεις κατι, θελω να δω την καταληξη :P

Δημοσ.

χαχαχα! φιλε μου νομιζες οτι εδωσα 6 ευρω; μα δεν καταλαβαινετε τι σας λεω τοση ωρα; ο τυπος ητανε τοσο βιαστικος που δεν θυμηθηκε καν να ζητησει τον 'επισκεψη' και σιγα μην του τα δινα κιολας!

Δημοσ.

οχι βεβαια. δεν παρελαβα τπτ. του ειπα να φυγει γιατι με τον τροπο του με εκνευρισε! σιγα μην του αφηνα και μπρουρμπουαρ! λες να παραλαμβανα κατι , πληρωνοντας το παραπανω, επειδη αυτος δεν ειχε ρεστα και χωρις καν να το ανοιξω;

Δημοσ.
Απλως αμα το ανοιγες ο αποστολεας μπορει να υσχυριζοταν πως ειχε μεσα και κατι αλλο και το εκλεψε πιος?ο μα....ς ο διανομεας.

Έχεις δύο μάρτυρες, τον διανομέα και τον παραλήπτη για το ότι έλειπε το αντικείμενο όταν ανοίχτηκε η συσκευασία κατά την παραλαβή, ποιος θα τολμήσει να ισχυριστεί τι;

Οσο για την ωρα παραδοσης αφου το ηξερες γιατι ριχνεις τα βαρη στην διανομη?

Καμιά σοβαρή εταιρία διανομής που να δίνει κινητό στους κούριερ για να επικοινωνούν με τον πελάτη και να γλιτώνουν χρόνο, καύσιμα και εκνευρισμό υπάρχει;;;

Και επιπλεον πρεπει να ξερεις στην ΓΑΜΟΧΩΡΑ που ζουμε δεν εχεις και μεγαλη επιλογη που θα δουλεψεις και αν σου αρεσει αυτο που κανεις εκτος αν εχεις μπαμπα με χρημα και στα χωνει η εχεις μπαρμπα απο Μεσσηνια πλευρα (Κορωνη) ο οποιος ξερει ανθρωπους ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!! σε χωσει στο δημοσιο και τωρα στις εκλογες κουνας σαν τρελος σημαια η πρασινη η μλε.Δεν μιλαω προσωπικα.

Σε οποιαδήποτε χώρα (με ή χωρίς γαμω) καθένας κρίνεται από τις επιλογές του, τον τρόπο που διαλέγει να κάνει τη δουλειά του και τη συνεισφορά του σε ότι κάνει. Δηλαδή αν κάποιος έγινε κατά λάθος αστυνόμος ή γιατρός σημαίνει ότι πρέπει να αφήνει τον κόσμο να πεθαίνει γιατί δεν ήταν επιλογή του και από πάνω να τον λυπηθούμε; Τέτοιες ισοπεδωτικές απόψεις μόνο στη χώρα αυτή υπάρχουν…

Οσο για τα ρεστα εφοσον ηξερες ποσο εκανε να τα ειχες ακριβως.Ο αλλος που τρεχει μεσα στον δρομο φορτωμενος με καμοια 50αρια παραδωσεις σαν μα....ς για τρεις και εξηντα σκοτιστικε για τη δικια σου καρτα.

Υποχρεούται να έχει ρέστα ο κουριεράς και το χρήμα είναι αναγκαστικό μέσω πληρωμής. Με την ίδια λογική και το supermarket κάθε τέλος του μήνα θα έπρεπε να έχει ρέστα για όλους του φορτωμένους με χαρτονομίσματα από την καταβολή του μισθού; Το γιατί δεν έχει είναι μια άλλη ιστορία

(αμφιβάλλω βέβαια αν κάποιος κουριερ που σέβεται τη δουλειά του έθιξε ποτέ το θέμα κινητό και ρέστα στο διευθυντή του, "γιατί δεν ήταν επιλογή του στη γαμωχώρα να γίνει κούριερ οπότε δεν τον νοιάζει…").

Δημοσ.

παιδια τι συζηταμε τωρα... δεν ειναι η 1η φορα που παραγγελνω μεσω νετ και τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξαναδει. Και αλλες φορες εχει τυχει το παλικαρι να μην εχει ακριβως τα ρεστα (αθελα του ή οχι αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) αλλα να με ΄απειλει΄ οτι ή μου τα δινεις ακριβως ή φευγω, ε αυτο ειναι ανω ποταμων! Και να μην το ανοιξω παρουσια του; Και αν μεσα ειχε ενα κουτι με σκατα, αυτο θα αγοραζα; μα καλα, ειμαστε σοβαροι τωρα; Και σορρυ δηλ. αλλα εχω τοσο πολυ εκνευριστει...

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο το καταστημα... αν και προσπαθησε να τα ριξει ολα στην μεταφορικη, παραδεχτηκε οτι το ολο σκηνικο ηταν απαραδεκτο! μου ειπε οτι θα παρει και καλα τον υπευθυνο της μεταφορικης και θα ζητησει αμεση παραδοση αυτου που ειχα ζητησει...αναμενω...

Δημοσ.

τελικα με πηρανε τηλεφωνο απο την μεταφορικη, ζητησανε και συγνωμη και φυσικα μου φερανε το πακετο...τι να παω...

Δημοσ.

Δεν λέω ρε LIONOR,έχεις δίκιο,αλλά εντάξει,μην το κάνεις και θέμα.Και να πάρεις δεν νομίζω να γίνει τίποτα εφόσον στην Ελλάδα είμαστε.Από το ένα αυτί μπαίνει,από το άλλο βγαίνει.

Αυτή είναι η γνώμη μου και μην νομίζεις,έχω πάθει και εγώ τα ίδια και μάλιστα ουκ ολίγες φορές.Α ρε Ελλαδάρα....150 χρόνια πίσω απο τα γαιδούρια!

Δημοσ.

την τιμη την ηξερα απο τη αρχη. το προβλημα ητανε με τον τυπο απο την μεταφορικη...οσο για το προιον... διαβασε τι τραβαω σε αλλο post μου, ειναι λιγο πιο κατω απο το συγεκριμενο

Δημοσ.

Ετσι για να ξερω εχει κανεις απο εσας δουλεψει σε καποια εταιρεια ιδ. ταχυδρομειου για να δειτε την αντιμετοπιση των αφεντικων και προισταμενων στους διανομεις?Αν οχι ρωτηστε και μετα θα καταλαβετε γιατι εχουν τετοια μουρη και τετοιο υφος.Οσο για το να παει καποιος να βρει μια αλλη δουλεια δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι απλως δουλειες δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! και αυτο εκμεταλευεται ο καθε π....ς εργοδοτης και παταει τον εργαζομενο στον λαιμο.Οσο για τον φιλο LIONOR καλα εκανες και δεν το πηρες εγω σου ειπα απλως γιατι ο διανομεας δεν ειχε ρεστα και δικαιολογισα το γιατι βιαζοταν(γιατι ειχε τουλαχιστον αλλες 50 να παραδωσει).

Δημοσ.

φιλε μου κοιτα να δεις... κι εγω σε ιδ. τομεα εργαζομαι και συχνα τα βρισκω σκουρα. Αλλα εχω μαθει, ειτε το θελω, ειτε δεν το θελω να φερομαι με ευγενεια ή τουλαχιστον να μην εχω...υφακι. εμενα με πειραξε η συμπεριφορα του και οχι οτι δεν ειχε ας πουμε να δωσει ρεστα. βιαζοταν...και δηλ. επρεπε να την κανει; ελα σε παρακαλω τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...