LIONOR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Παραγγειλα την Δευτερα ενα tv-tuner απο αυτο το μαγαζι (http://www.acorn.gr). Μου ειπανε οτι θα το φερουνε την Τεταρτη. Το εφερε το courier στις 7 το απογευμα χωρις να εχει προηγηθει καποιο τηλεφωνημα... Ετυχε να ειμαι σπιτι ομως. Οταν πηγα να ανοιξω την συσκευασια για να δω μην εχει γινει κανενα λαθος σε αυτο που ειχα παραγειλει μου λεει ο τυπος αυτο αυτο δεν γινεται, οτι θα το ανοιξω μονο οταν φυγει κι αν εχει γινει λαθος θα παρω την αλλη μερα το μαγαζι...Το δεχτηκα λοιπον και παω να τον πληρωσω... 63,94 το κοστος, του δινω 70 και μου λεει: δεν εχω ψιλα καθολου ή μου τα δινεις ακριβως ή φευγω... Τον αφησα και εφυγε... Τι εχετε να πειτε ρε παιδια....
Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Οι κουριεράδες την έχουν δει πολύ εξουσία.Αυτό ακριβώς που είπες.Ή τους δίνεις το ακριβές αντίτιμο ή την κάνουν.Μου χει τύχει ουκ ολίγες φορές κι έτρεχα για ψιλά.
LIONOR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 το οτι δεν με αφηνε να ανοιξω την συσκευασια στεκει; οχι να ανοιξω το κουτι να δω τι εχει μεσα, αλλα αυτη την λαλακια που το ειχανε τυλιξει;
takis renesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Προτα απο ολα πρεπει να ξερεις πως οι εταιρειες courier δεν ειναι υποχρεωμενες να σε παρουν τηλεφωνο.Την ωρα παραδοσης πρεπει να την συνενοηθεις εσυ με τον αποστολεα π.χ. απο 15΄00 μεχρι 20΄00 ας πουμε.Οσο για τα ρεστα εφοσον ηξερες ποσο εκανε να τα ειχες ακριβως.Ο αλλος που τρεχει μεσα στον δρομο φορτωμενος με καμοια 50αρια παραδωσεις σαν μα....ς για τρεις και εξηντα σκοτιστικε για τη δικια σου καρτα.Παντα φιλικα απλως εχω κανει αυτη την κολοδουλεια για πολλα χρονια και σου εξηγω τι γινεται.
LIONOR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ναι ρε φιλε αλλα η ωρα παραδοσης οπως γραφει και το site ειναι 10.00-2.00 και εγω σαν μαλακας εκατσα ολη μερα σπιτι; σε αυτο τι εχεις να πεις; και γιατι να μην μπορω να δω τι εχει μεσα; κρυφο το ειχε; εξαλλου του ειπα οτι δεν θα ριξω σε αυτον ευθηνη. αν εχει γινει καποιο λαθος! και επειδη ετρεχε ολη μερα για 3.60 δεν επρεπε να εχει ψιλα; κι αμα σε καποιον δεν του αρεσει η δουλεια να σηκωνεται να φευγει και να πηγαινει καποιος που θελει να δουλεψει. εγω φταιω που δεν ειχε ουτε ενα πεντευρο ρεστα;
takis renesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Απλως αμα το ανοιγες ο αποστολεας μπορει να υσχυριζοταν πως ειχε μεσα και κατι αλλο και το εκλεψε πιος?ο μα....ς ο διανομεας.Οσο για την ωρα παραδοσης αφου το ηξερες γιατι ριχνεις τα βαρη στην διανομη?Και επιπλεον πρεπει να ξερεις στην ΓΑΜΟΧΩΡΑ που ζουμε δεν εχεις και μεγαλη επιλογη που θα δουλεψεις και αν σου αρεσει αυτο που κανεις εκτος αν εχεις μπαμπα με χρημα και στα χωνει η εχεις μπαρμπα απο Μεσσηνια πλευρα (Κορωνη) ο οποιος ξερει ανθρωπους ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!! σε χωσει στο δημοσιο και τωρα στις εκλογες κουνας σαν τρελος σημαια η πρασινη η μλε.Δεν μιλαω προσωπικα.
takis renesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ουτε ρεστα ειναι υποχρεωμενος να εχει απλα επειδη δεν του δινουν απο την εταιρεια.
LIONOR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 για την ωρα παραδοσης φταει το μαγαζι, φταει η εταιρια, δεν ξερω! καποιος φταιει ομως... και δεν ειναι συμπεριφορα να σου λεει ή μου τα δεινεις ακριβως ή φευγω. κι εγω δουλευω σε ταμειο και οταν δεν εχω ψιλα κοβω το λαιμο μου να βρω, δεν τους λεω αντε φυγετε, γιατι αν το πω, θα παρω ποδι εγω πρωτα! οσο για το αν θα το ανοιγα ή οχι παρουσια του... εχω παραγγειλει χιλιες φορες απο το eshop και ποτε δεν ειχα προβλημα, αλα φαινεται επεσα σε εξυπνακια. θα τα ακουσουν ομως αυριο για τα καλα!
getty Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όταν υπογράφεις ότι παραλαμβάνεις κάτι και πληρώνεις γι αυτό μπορείς να ανοίξεις την εξωτερική συσκευασία του φακέλου. Δηλαδή αν ο άλλος έχει βάλει αέρα κοπανιστό εγώ θα υπόγραψω ότι παρέλαβα και μετά θα ψάχνω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Ανοίγεις τον εξωτερικό φάκελο και αν είναι μέσα σφραγισμένο το προϊόν υπογραφείς, διαφορετικά λες ένα "δεν παραλαμβάνω" και ας τους να τρέχουν κουριεράς και εταιρία (Άμα έχει πρόβλημα ο κουριεράς θα του πληρώσω τον φάκελο που έσκισα και θα τον χαιρετίσω).
LIONOR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ε ναι ρε παιδια...αν δηλ εστω και κατα λαθος το μαγαζι ειχε βαλει κατι αλλο μεσα, πως θα αποδυκνεια εγω μετα το λαθος; αν ειναι δυνατον δηλ! μου ειπε να τον ανοιξω τον φακελο αφου φυγει, Ακομα και οταν του ειπα οτι σε αυτον δεν προκειταινα ριξω καμια ευθυνη δεν δεχοτανε με τπτ. Και ειχε και ενα στυλακι... ή μου δινεις ακρβως 64 η φυεγω... Α ρε... εχουνε να φανε ενα χεσιμο αυριο. Πιο πολυ με πειραξε η συμπεριφορα του...
Dr_Slump Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 σε χωσει στο δημοσιο και τωρα στις εκλογες κουνας σαν τρελος σημαια η πρασινη η μλε Ευτυχώς η πατρίς δικαιώνεται Σε ταβέρνες πλατείες κι αλάνες Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας Ευτυχώς που υπάρχουν... Ξεφύγαμε; Όχι εγώ πάντως. Από τη στιγμή που κάποιος πληρώνεται για να κάνει μια δουλειά σωστά, είναι υποχρεωμένος να έχει ρέστα ή να πάει μέχρι το κοντινότερο περίπτερο να χαλάσει. Διαφορετικά είναι κλοπή δια επιλογής, είδος απειλής. Αν τον κουράζει η δουλειά του, να πάει να γίνει μπάρμαν ή ότι άλλο βρει που δεν τον κουράζει.
LIONOR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Η πλακα ειναι εγω που θα βρω το δικιο μου; Γιατι ξερω πως και τηλ. να τους παρω θα κανουνε την παπια...
TechnoState Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 mia kataggelia/epistoli sto inka mipws?
foufoutios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Φυσικα και ειναι υποχρεωμενος να εχει ρεστα για να εξυπηρετησει τον πελατη και φυσικα εχεις το δικαιωμα! να ανοιξεις τη συσκευασια να δεις αν ειναι ολα οκ και μετα υπογραφεις! Μη τα ισοπεδωσουμε ολα... Αν ειναι ετσι να παω να δουλεψω και εγω σε courier, να παιρνω τα προιοντα και να ανοιξω δικο μου μαγαζι στην τελικη...
LIONOR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 το πρωι θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι μ....ς θα μου πουνε... Και βασικα θελω να δω την αντιδραση του μαγαζιου. Θα με εξυπηρετησουνε ή θα μου το κλεισουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.