Apostolishatz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Παιδιά να προσθέσω κάτι που ίσχυε πέρυσι το καλοκαίρι:Αν σας πάρουν τις πινακίδες και οδηγείτε εταιρικό αυτοκίνητο μπορείτε την ΙΔΙΑ μέρα να πάτε να τις πάρετε(την επόμενη αν τυχόν είναι βράδυ) ΜΟΝΟ με το αντίτιμο που γράφει η κλήση(όχι τριπλάσια και τέτοια)
neperios_1984 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Ναί, η κλήση γράφει ότι είχα παρκάρει σε μπάρα για ανάπηρους. Εγω βέβαια δεν είχα δει καμμία τέτοια σήμανση αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το παρκάρω σε τέτοιο σημείο. Και η πλάκα είναι ότι την κλήση την πήρα χαμπάρι αφότου είχα φύγει από το σημείο στο οποίο ήταν και άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Τώρα άκρη δεν θα βγάλω αν πάω να φέρω αντίρρηση (έχουν να πιάσουν και στόχο τα παιδιά της δημοτικής - κάπου διάβασα 25 κλήσεις την ημέρα) όποτε τουλάχιστον να τη πληρώσω άμεσα για να πληρώσω το 50%. Απλά αυτό ήθελα να μάθω αν ισχύει όπως και για τα πρόστιμα που δίνει η τροχαία ότι άμα τα πληρώσεις μέσα στις πρώτες 10 ημέρες πληρώνεις τα μισά.
Hamurabi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ΦΙλε οπως σου ειπα αν πληρωσεις μεσα σε 10 μερες θα πληρωσεις τα μισα. Και υποψην η κληση για παρκαρισμα σε ραμπα για αναπηρους ειναι 150 ευρω και οχι 250 που λες.
calvinklein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 παιδιάμην πληρώνετε τις κλήσεις.Είναι παράνομο να σε γράφει η δημοτική αστυνομία.Δεν πρόκειται να πληρώσετε κανένα πρόστιμο.Εγώ τρώω περίπου 3 με 4 κλήσεις το μήνα μιας και κατεβαίνω καθημερινά με το αυτοκίνητό μου στο σύνταγμα εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.
xmperop1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 παιδιάμην πληρώνετε τις κλήσεις.Είναι παράνομο να σε γράφει η δημοτική αστυνομία.Δεν πρόκειται να πληρώσετε κανένα πρόστιμο.Εγώ τρώω περίπου 3 με 4 κλήσεις το μήνα μιας και κατεβαίνω καθημερινά με το αυτοκίνητό μου στο σύνταγμα εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα. Θα γίνει μαζεμένο και θα κλαίς.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Είναι παράνομο να σε γράφει η δημοτική αστυνομία. Από το Μάρτιο του 2005, βάση του Ν.3274/2004, άρθρο 15, παρ. 12, περίπτωση iv, στη Δημοτική Αστυνομία ανατέθηκε η αρμοδιότητα επιβολής των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν.2696/1999, όπως αυτός τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/07, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση των κρατικών πινακίδων από τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα. Οπότε αν δεν ξέρουμε, καλό είναι να μην μιλάμε παίρνοντας στο λαιμό μας τα λεφτάκια του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.