Προς το περιεχόμενο

Απορια με τις κλησεις Δημοτικης Αστυνομιας

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να προσθέσω κάτι που ίσχυε πέρυσι το καλοκαίρι:Αν σας πάρουν τις πινακίδες και οδηγείτε εταιρικό αυτοκίνητο μπορείτε την ΙΔΙΑ μέρα να πάτε να τις πάρετε(την επόμενη αν τυχόν είναι βράδυ) ΜΟΝΟ με το αντίτιμο που γράφει η κλήση(όχι τριπλάσια και τέτοια)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος γι'αυτό;

Ναί, η κλήση γράφει ότι είχα παρκάρει σε μπάρα για ανάπηρους. Εγω βέβαια δεν είχα δει καμμία τέτοια σήμανση αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το παρκάρω σε τέτοιο σημείο. Και η πλάκα είναι ότι την κλήση την πήρα χαμπάρι αφότου είχα φύγει από το σημείο στο οποίο ήταν και άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Τώρα άκρη δεν θα βγάλω αν πάω να φέρω αντίρρηση (έχουν να πιάσουν και στόχο τα παιδιά της δημοτικής - κάπου διάβασα 25 κλήσεις την ημέρα) όποτε τουλάχιστον να τη πληρώσω άμεσα για να πληρώσω το 50%. Απλά αυτό ήθελα να μάθω αν ισχύει όπως και για τα πρόστιμα που δίνει η τροχαία ότι άμα τα πληρώσεις μέσα στις πρώτες 10 ημέρες πληρώνεις τα μισά.

Δημοσ.

ΦΙλε οπως σου ειπα αν πληρωσεις μεσα σε 10 μερες θα πληρωσεις τα μισα. Και υποψην η κληση για παρκαρισμα σε ραμπα για αναπηρους ειναι 150 ευρω και οχι 250 που λες.

Δημοσ.

παιδιάμην πληρώνετε τις κλήσεις.Είναι παράνομο να σε γράφει η δημοτική αστυνομία.Δεν πρόκειται να πληρώσετε κανένα πρόστιμο.Εγώ τρώω περίπου 3 με 4 κλήσεις το μήνα μιας και κατεβαίνω καθημερινά με το αυτοκίνητό μου στο σύνταγμα εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.

Δημοσ.
παιδιάμην πληρώνετε τις κλήσεις.Είναι παράνομο να σε γράφει η δημοτική αστυνομία.Δεν πρόκειται να πληρώσετε κανένα πρόστιμο.Εγώ τρώω περίπου 3 με 4 κλήσεις το μήνα μιας και κατεβαίνω καθημερινά με το αυτοκίνητό μου στο σύνταγμα εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.

Θα γίνει μαζεμένο και θα κλαίς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...