Προς το περιεχόμενο

Erotisi gia HIS RADEON X1950PRO TURBO 512MB AGP

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
den 8a soukani kan boot,

toulaxiston 400ari.

Thanks Tako kala pou mou to eipes.H apli(oxi i turbo)to idio trofodotiko thelei??Exeis na mou protineis kati kalitero apo 6600GT(aytin exei pano)xoris na xreiastei allagi trofodotikou?? Apo e-shop an einai eykolo.(Gia AGP endiaferomai)

Δημοσ.

για αλλη μια φορα λεμε οτι στις VGA δεν εχουν τοση σημασια τα Watts του τροφοδοτικού αλλά ποσα Α δινουν η/οι +12V rail(s) του τροφοδοτικού.

Για Χ1000 series εχουν recomended psu με 30A στη +12 rail

Τωρα και 28 να ειναι δε χαθηκε ο κοσμος...

Δημοσ.
για αλλη μια φορα λεμε οτι στις VGA δεν εχουν τοση σημασια τα Watts του τροφοδοτικού αλλά ποσα Α δινουν η/οι +12V rail(s) του τροφοδοτικού.

Για Χ1000 series εχουν recomended psu με 30A στη +12 rail

Τωρα και 28 να ειναι δε χαθηκε ο κοσμος...

Sta +12 DC output leei oti exei max.A 15A.Ti na kano Phovos??An mporeis voithise me na epilekso mia karta apo to e-shop na tin paragilo giati einai anagi.

Tako to sistima einai AMD Athlon 2600+ sta 2.25 G kai 1250 mb Ram

,trofodotiko 300W.

Δημοσ.

Φιλε μου sorry αλλά με τετοιο psu δε μπορεις να βαλεις συγχρονη καρτα γραφικών(Μπορεις αλλα δε σου εγγυατε κανενας οτι θα λειτουργει σωστα)

Σκεψου οτι μια 7600GT AGP θελει 20A Στη +12 rail.

οποτε πρεπει να πας σε ακομα πιο μικρη VGA...

Δημοσ.
Φιλε μου sorry αλλά με τετοιο psu δε μπορεις να βαλεις συγχρονη καρτα γραφικών(Μπορεις αλλα δε σου εγγυατε κανενας οτι θα λειτουργει σωστα)

Σκεψου οτι μια 7600GT AGP θελει 20A Στη +12 rail.

οποτε πρεπει να πας σε ακομα πιο μικρη VGA...

Oh katalava!!!Pikra!! Ayti mipos kanei???SAPPHIRE ATI X1650 256MB AGP RETAIL.Kai an kanei einai kaliteri apo tin Msi 6600Gt 128mb

Kai gia na min se talaiporo mporeis na mou vreis kati kalitero apo 6600GT esto kai ligo kalitero.Apo e-shop an einai eykolo

Δημοσ.

Φιλε μου επειδη θελω να ειμαι ΟΚ με αυτα που λεω και προτεινω

Σου λεω(IMO) οτι με το psu που εχεις δε μπορεις να βαλεις καποια καρτα καλυτερη

απο 6600GT που θεωρητικα κι αυτη θελει καπου στα 18A +12 rail

Μπορει καποιος να σου πει "ελα μωρε κι εγω 300W εχω και παιζει μια χαρα"

Εγω δε μπορω να σου πω ομως κατι τετοιο μιας και με θεματα ρευματος δε παιζω ποτε...

Ξερω ειναι σπασιμο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα...sorry!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...