planetman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Θέλω να ρωτήσω: Σας έρχονται εσάς e-mail και να σας λένε ότι ο τάδε πέθανε και ότι άφησε κληρονομιά και να επικοινωνήσετε μαζί του για να τα μοιραστείτε και άλλες τέτοιες μαλ..κίες;
Thanasis159 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πρώτη φορά το ακούω... Τι άλλο θα σκεφτούν;
Zaxi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πριν 2 Μηνες ειχαμε ενα site που καναμε host. Τελικα ηταν fraud order(Κλεμμενη καρτα) Με μια αναζητηση στο domain που ειχε δηλωσει,βρηκα αυτο κ σημερα π ειδα το thread,σας το δινω: http://www.urgentmessage.org/highlyconfidential/_l66053.html Λεει οτι εχει καρκινο,κ να μοιρασεις τα χρηματα καπου κ να παρεις το 20% κτλ. Οτι να ναι..
coolman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Με μένα επικοινώνησε μία κυρία. Πρέπει να ήταν καλόγρια. Μου είπε ότι ήθελε να μοιραστούμε κάτι λεφτά που όταν πέθανε ο πάπας είχαν μείνει στα αζήτητα. Επίσης έχω κερδίσει αρκετές φορές το Λόττο της Αγγλίας και αρκετοί Νιγηριανοί τραπεζίτες και κληρονόμοι των εκεί βασιλιάδων θέλουν να τους βοηθήσω να βγάλουν τα λεφτά τους από εκεί. Τώρα γιατί ζω ακόμα με 3 και 60 ένα Θεός ξέρει.
CyberCr33p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Γεια σου σύντεχνε! Θέλω να ρωτήσω: Σας έρχονται εσάς e-mail και να σας λένε ότι ο τάδε πέθανε και ότι άφησε κληρονομιά και να επικοινωνήσετε μαζί του για να τα μοιραστείτε και άλλες τέτοιες μαλ..κίες; Αν και έχω καλό anti-spam πού και πού περνάει και κάποιο τέτοιο e-mail.
accipio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μία φορά μόνο μου έχει έρθει. Αποκλεισμός αποστολέα και delete κατευθείαν.
valantis315 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Με μένα επικοινώνησε μία κυρία. Πρέπει να ήταν καλόγρια. Μου είπε ότι ήθελε να μοιραστούμε κάτι λεφτά που όταν πέθανε ο πάπας είχαν μείνει στα αζήτητα. Επίσης έχω κερδίσει αρκετές φορές το Λόττο της Αγγλίας και αρκετοί Νιγηριανοί τραπεζίτες και κληρονόμοι των εκεί βασιλιάδων θέλουν να τους βοηθήσω να βγάλουν τα λεφτά τους από εκεί. Τώρα γιατί ζω ακόμα με 3 και 60 ένα Θεός ξέρει. xaxaxaxa άπαιχτος ο τύπος. Φίλε μου αυτά είναι spam mail, έβαλες την διεύθυνση σου κάπου που δεν έπρεπε να βάλεις. Μετα απο αυτό μαθε ότι την υπογραφή, την διεύθυνση και το πουλί μας δεν πρέπει να το βάζουμε όπου να ναι
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 απο τοτε που αλλαξα σε thunderbird και gmail απο hotmail και προσβαση μεσω browser ποτε δεν ξαναειδα τετοια mail. δε ξερω ποιο κανει τη δουλεια το thunderbird η το gmail παντως εχω σωθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.