Προς το περιεχόμενο

Επανεκίνηση Η/Υ

dimitrikfs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα Lan με επτά υπολογιστές. To πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να τραβήξω μεγάλο όγκο δεδομένων απο κάποιον απο αυτούς στον δικό μου ο υπολογιστής κλείνει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους υπολογιστές. Είναι λογικό αυτό; Όταν μιλάω για μεγάλο όγκο δεδομένων μιλάω για πάνω απο 4Gb. Είναι πιθανό να φταίει το Hub?

Δημοσ.

Δύσκολο να φταίει το hub. Μήπως το pc σου είναι σε σύστημα αρχείων FAT32? Αν ναί, μπορεί εκεί να τρώει κανένα σκάλωμα αφού αυτό το σύστημα υποστηρίζει μέχρι 4GB αρχεία. Αλλα αυτό συμβένει μόνο οταν πάμε να αντιγράψουμε ένα μόνο αρχείο που είναι μεγαλύτερο απο 4gb (πχ μία ταινία). Έλεγξε το ;)

Δημοσ.
Εχω ένα Lan με επτά υπολογιστές. To πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να τραβήξω μεγάλο όγκο δεδομένων απο κάποιον απο αυτούς στον δικό μου ο υπολογιστής κλείνει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους υπολογιστές. Είναι λογικό αυτό; Όταν μιλάω για μεγάλο όγκο δεδομένων μιλάω για πάνω απο 4Gb. Είναι πιθανό να φταίει το Hub?

mporeis na kaneis dokimi me alous drivers gia tin karta diktiou.mporeis na tin allaxeis slotaki.sigourepsou oti sigoura den fteei kati me to idio to mixanima san windows milao.an exeis alli karta diktiou dokimase me autin.mipos oti klinei den exei na kanei sxesi me to oti travas 4 giga kai oti apla zestenetai ekeini tin stigmi apo to forto kai klinei logo temperature?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...