Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα αγοράσω ένα κουτί μέχρι 50? (+-5). Ποίο μου προτείνεται από τα ακόλουθα? Έχετε κάποια άλλη πρόταση?

COOLERMASTER RC-330 ELITE 330 BLACK (1η επιλογή)

HEROICHI MIDI TOWER PRO 6AR6 BLACK SILVER (δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τους ανεμιστήρες του)

COOLERMASTER RC-534 CENTURION 534 BLACK (με χαλάει έτσι όπως τοποθετούνται οι σκληροί)

Δημοσ.

Πολύ καλό το Lian Li που πρότεινε ο RoRo και αξίζει τα λεφτά του (αλλά είναι στα 69?).

Από αυτά που έχεις νομίζω το SHARKOON REBEL9 VALUE είναι η καλύτερη επιλογή.

Τι εννοείς πως φοβάσαι τον θόρυβο του 25άρη, θα είναι ο πιο αθόρυβος (800rpm).

Δημοσ.
Lian Li G50

Αξίζει κάθε eurocent...

ωραία επιλογή αλλά τονίζω πως θα ήθελα και άλλες γνώμες στα ίδια λεφτά...

Πολύ καλό το Lian Li που πρότεινε ο RoRo και αξίζει τα λεφτά του (αλλά είναι στα 69?).

Από αυτά που έχεις νομίζω το SHARKOON REBEL9 VALUE είναι η καλύτερη επιλογή.

Τι εννοείς πως φοβάσαι τον θόρυβο του 25άρη, θα είναι ο πιο αθόρυβος (800rpm).

oops forgot to mention...το Sharkoon διαγράφεται από την λίστα μιας και η τεράστια ψύχτρα που έχω στην κάρτα γραφικών θα βρίσκει στον 25άρι...

Δημοσ.

Kagkouros, B) , συμφωνώ με την πρώτη σου επιλογή. Το έχω δεί απο κοντά το κουτί μαζί με το antec slk3000b.

Καλά κουτιά , πήρα το δεύτερο (55ΕΥ από ΠΛΑΙΣΙΟ). Δροσερό, στιβαρό και σχεδόν αθόρυβο. μόνο οι δονήσεις των δίσκων περνούν λίγο στο υπόλοιπο κουτί, αν και έχει λαστιχένιες φλάντζες για μόνωση.

Αυτά ;)

Δημοσ.

Άρα το HEC διαγράφεται από την λίστα, ε?

Από τα 2 coolermaster και εγώ θέλω πιο πολύ το πρώτο (πρώτη επιλογή) αλλά το σκέφτομαι και για το άλλο. Απλά ΔΕΝ θέλω να κάνει θόρυβο...από ανεμιστήρες πως πάει? κάνουν θόρυβο?

Δημοσ.

Παιδιά είμαι ανάμεσα στα 2 coolermaster και κυρίως το 1ο (1η επιλογή) απλά άμα είναι μάπα τα κουμπώματα των dvd και σκληρών ελπίζω να έχει καμία βίδα...

Αν και το δεύτερο κουτί (3ο στη σειρά) έχει τους δίσκους τοποθετημένους έτσι μάλλον για καλύτερη ψύξη αλλά δεν με βολεύει και πολύ.

Τι λέτε?

Δημοσ.
Μάγκες ένα είναι το κουτί...:mrgreen:

Antec Nine Hundred

Κανει 120 ευρω ομως φιλε κ ο κανγκου ψαχνει για μεχρι 50....

Mε 50 ευρώ φιλαράκι πάρε δυο κομμάτια απο τσίγκο...

παιδιά δεν αφήνεται τα μη-ουσιώδη ποστ και να μου απαντήσετε σχετικά με αυτά τα κουτιά άμα τα έχετε δει από κοντά κλπ κλπ?

Λοιπόν μόλις προστέθηκε ένα στη λίστα (δεν το είχα βάλει επειδή δεν είχε καλό description στο e-shop) αλλά το είδα στο site του και μπορεί να τοποθετηθεί και μπροστά ένας 12άρις ανεμιστήρας, thanks god...και μάλλον αυτή είναι η τελική επιλογή μου.

So?

edit: σορρυ το κουτί είναι το THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK

Δημοσ.

+1 απο μενα στο Mambo. Ουσιαστικα ειναι ενα soprano αλλα χωρις τους ενσωματωμενους ανεμιστηρες μπροστα και στο πλάι (τους οποιους μπορεις να βαλεις εσυ αργοτερα αν θες.)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά πήρα το Mambo...πολύ καλό κουτάκι βέβαια σε κύριο PC δεν θα φαίνεται και πολύ ωραίο λόγο υλικών κατασκευής, πχ το Soprano είναι πιο καλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...