Προς το περιεχόμενο

ανάλυση οθόνης 19" wide και κάρτα γραφικών

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω motherboard την ASRock P4VM890 η οποία έχει onboard κάρτα γραφικών με 64MB shared memory..

αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μια 17" NOKIA 8ετίας.. την οποία φυσικά θέλω να αλλάξω με μια σαν τις 01 02 ή κάποια άλλη παρόμοια 19" wide.

Τα χαρακτηριστικά τους έχουν ανάλυση 1440x900.

Από την επιφάνεια εργασίας ιδιότητες -> ρυθμίσεις -> ανάλυση η μέγιστη τιμή που μου δίνει το pc μου είναι 1280x1024..

θα υπάρχει πρόβλημα να δουλέψει η οθόνη σωστά?

μήπως παρουσιαστούν προβλήματα κατά τη λειτουργία της?

μήπως με την εγκατάσταση της 19αρας οθόνης προκύψουν και επιπλέον δυνατότητες ανάλυσης?

<edit>

η μέγιστη ανάλυση που μου δίνει το pc και είναι ανάλογη του 1440x900, δλδ σχέση πλευρών 1.6 ,

είναι η 1280x800

</edit>

Κάτι ακόμα..

η LG οθόνες από το eshop έχουν κανονικά εγγύηση αντικατάστασης onsite κτλ?

άκουσα ότι παίζει να τις φέρνουν απέξω οπότε η LG δεν τις υποστηρίζει και κάτι τέτοιες ιστορίες..

τι γνωρίζουμε για το θέμα? έχουν παρουσιαστεί προβλήματα υποστήριξης από προιόντα LG του eshop?

Δημοσ.

Afou epimeneis na to kaneis to apenennoimeno diavima kai na pas apo Trinitron se TFT (den tha to ekana pote ego gia logous eykrineias, apodosis xromaton kai scaling analyseon alla telospanton) toulaxiston pigaine se mi wide 19ara i se wide 22ara. To leo ayto dioti to ypsos mia WS 19aras einai mikrotero apo mias 17aras 4:3; aparadekta makrosteni kata tin gnomi mou alla opos volevesai. H analysi 1440x900 den emfanizetai tora giati den tin ypostirizei i othoni sou. Molis syndeseis to allo monitor kai anagnoristei apo to PC tha prepei na sou vgalei tis ypostirizomenes analyseis, arkei na exeis sxetika sygxroni karta grafikon. Tora gia to E-shop den gnorizo na sou apantiso.

Δημοσ.

Ισως πάω και σε 20" wide.. Η παρατήρησή σου είναι σωστή.

Ανακάλυψα την 205BW της Samsung που βγαίνει περίπου στα 210?

και έχει προτεινόμενη ανάλυση στα 1680x1050..

Ξέρεις το ζήτημα του χώρου είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω μια TFT θα με

διευκολύνει υπερβολικά. Θέλω να χω την οθόνη απέναντι κ όχι στο πλάι και επειδή

έχω το γραφείο κολλημένο στον τοίχο αν βάλω τη NOKIA μπροστά μου δε πρόκειται

να μείνει χώρος ούτε για το ποντίκι :)

Σε κάθε περίπτωση θα περάσω μια βόλτα από τα διάφορα πολυκαταστήματα

(πλαίσιο, μεδιαμαρκτ κτλ) με το μέτρο ανά χείρας για να δω από κοντά τα μεγέθη

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τίθεται θέμα χωροταξίας, η TFT είναι μονόδρομος. Απλά δες αν σου "κάθεται" καλύτερα στο μάτι μια 20άρα wide ή μια 19άρα κανονική. Επίσης με την 20άρα (1680x1050) θα πρέπει να έχεις μια κάπως ισχυρή κάρτα γραφικών αν σε ενδιαφέρουνε τα παιχνίδια καθώς έχει μεγαλύτερη ανάλυση από τις 19άρες (1280x1024) κι άρα ζορίζει περισσότερο το υποσύστημα γραφικών.

Δημοσ.

Για παιχνίδια δε μου καίγεται καρφί.. Λίγα πράγματα.. Κυρίως strategy

Θέλω ευρυχωρία στο γραφείο μου και ευρυχωρία στην οθόνη μου..

Έχω δει τις 19αρες και μου φαίνονται πολύ "ψηλές" ενώ σε μια wide

έχω την εντύπωση ότι απλώνονται οι εφαρμογές κατά πλάτος..

Σαν να ανοίγω τις σημειώσεις μου σε ένα γραφείο

Δημοσ.

Τελικά έστειλα mail στην ASRock (θα έσκαγα αν δε μάθαινα) κ μου είπαν ότι

η συγκεκριμένη mobo υποστηρίζει ανάλυση 1680x1050 άρα είναι θέμα απλώς

να αντικαταστήσω την οθόνη και θα εμφανιστούν νέες επιλογές για ανάλυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...