Προς το περιεχόμενο

ARMA 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να ξεκινήσω και εγώ μιας και ψήνομαι για το online..

Το operation arrowhead είναι standalone? Ή expansion?

Σε 2500k στα 4.2-4.6 με gtx560 goldensample overclocked σαν 570 ή λίγο παραπάνω πως θα τρέχει σε full hd?

Α τώρα βλέπω ότι θα κυκλοφορήσει το reinforcments,τι διαφορά θα έχει από το arrowhead? Αξίζει να περιμένω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το Arrowhead είναι stand-alone.

Τα οχήματα και τα όπλα του Reiforcements (british και PMC pack), υπάρχουν με patch, αλλά αν δεν έχεις το αντίστοιχο add-on θα έχουν low-res textures.

• Moderators

Δες πρώτα κάποιο demo (νομίζω υπάρχει, αλλά έχουν γίνει πολλά patches από τότε).

Εγώ βασικά τα έχω όλα του ArmA2 μέχρι στιγμής, οπότε δεν χρειάζομαι το reinforcements.

Tο θέμα είναι πόσο θα ασχοληθείς. Είναι πολύ πιο slow από άλλα games με FPS και γενικά θέλει πολύ teamwork online.

Το έχω παίξει στο παρελθόν με μια 8600gt? κατι τέτοιο..

Ξέρω ότι είναι αργό και απαιτεί ομαδικότητα γι'αυτό και θέλω να το δοκιμάσω, έχω και το mw2 στην άκρη για όταν το βαριέμαι.

Βασικά τρελάθηκα με το online που δείχνουν αυτά εδώ τα βίντεο,

http://www.youtube.com/watch?v=oS_2uS2CCdY

http://www.youtube.com/watch?v=wvRQBjknk1g

Απλά έχω μπερδευτεί στο τι να πάρω.. είναι και τα patch που λες.

• Moderators

Ε, το ArmA 2 σου δίνει το campaign του και το training του.

Με το Arrowhead έχεις άλλο campaign και άλλο training.

Το multiplayer είναι το ίδιο. Με το Reinforcements θα έχεις και το British Armed Forces και Private Military Company.

Οπότε Arrowhead + Reinforcements και είσαι οκ. :)

Θα βρεις πολύ κόσμο να παίζει το παιχνίδι γενικά, ασχολούνται σοβαρά στην community. :)

Αν έχεις χρόνο, θα σου δώσει αρκετές αναμνήσεις σε coop αποστολές με κόσμο. ;)

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Καλησπερα σε ολους! Εν οψη DayZ ειπα να αγορασω κι εγω το Arma 2 + Arma 2 OA μεσω steam. Η πληρης απογοητευση ηρθε οταν το εβαλα για να κανω το boot camp και μετα μερικα scenarios. Ενταξει δεν εχω και κανενα τρελο gaming laptop αλλα με GTX 280M, 6gb RAM και i7 CPU πιστευα οτι θα μπορουσα να το παιξω αξιοπρεπος. Με 1920x1080 αναλυση παιζει max 13-15 fps, και αν τα βαλω ολα low και αναλυση 1280x1024 τοτε πιανω ισα και 22-23 fps. Ειναι δυνατον να μπορω να παιζω ανετα battlefield 3, skyrim, Metro 2033, CoD: Modern Warfare 3, Total War: Shogun 2 σε 1920x1080 και ενα παιχνιδι σαν το Arma 2 να μην μπορω να πιασω 30 fps? Διαβασα καποια σχολια στο νετ οτι ειναι κακογραμμενο και δεν μπορει να εκμεταλευτει σωστα τη gpu αλλα τετοιο αισχος δεν το περιμενα! Μηπως ξερει κανεις καμια λυση και αν μπορει να βελτιωθει η κατασταση;

Ριξε τα details βάλε και τα patch και περίμενε μήπως διορθωσουν τπτ πάντως αυτό το game δεν είναι με τπτ για laptop, εδώ σε δυνατά desktop μηχανήματα και σέρνετε. Και μένα πάντως με έχει ψήσει το day z φαίνετε απίστευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...